Quote:
Originally Posted by EaGle
Din păcate nu cred că te va ajuta cineva deoarece pozele cu Supra puse de tine sunt prea mici faţă de pozele cu Ford-ul şi nu sunt din acelaşi unghi exact, ceea ce implică tehnica re-brush/brush..adică făcut tot la mānă liberă, evident durează cāteva zile, aşadar nu cred că va face cineva asta pe gratis ! O seară plăcută si baftă, poate are careva chef-timp.
PS:Regulamentul prevede ca masina din poze trebuie sa fie a ta !
|
dar am observat ca alti useri nu pun modele neaparat cum am pus eu acea toyota...ci folosesc doar imaginatie
cea ce e mai greu..eu am dat exact si modelul si partea ca: masina nu e a mea...nu vad problema
am tot ford probe ca si cea din poza numai ca nu am de unde lua poze ca masina e acasa in romania si eu sunt in anglia...nu vad dc poate fi o problema pozele..iar cu partea cu lucratu la poze am rugat frumos si am zis voi fi foarte recunoscator daca m-ar ajuta cineva
as putea chiar plati pt asta dar nu vad o modalitate...cam atat am avut de spus, sper ca nu am ofensat pe nimeni
ps: si ma zbat atat pt ca urmeaza sa investesc o caruta de bani pt body-kitul ala pe care vreau sa il pun pe masina mea daca mi-o place cum va iesi in poze...o seara placuta tuturor