Daca are cineva timp si chef, poate imi face si mie urmatoarele lucruri la o poza cu A4. Dar strict aceste lucruri macar intr-o poza. In rest, nu ar fi cu suparare sa va lasati imaginatia sa se desfasoare, sa vedem ce iese.
"Lucrurile" pe care le-as vrea, ar fi:
- jantele de pe masina facute o nuanta mai inchisa de argintiu
- vopsirea plafonului in negru (mat)
- folie pe geamuri, mai inchisa pe spate, dar nu exagerat de inchisa
- clean look (adica fara sigla si inscriptii pe portbagaj)
In alta poza (poate fi acelasi cadru), as vrea pe langa modificarile de mai sus (adica salvati modificarile pana la un punct, puneti deoparte poza editata, si mai incercati urmatoarele modificari. Nu ca nu stiti voi, dar am vrut sa precizez sa fie clar, sa se inteleaga ce as dori). Modificarile ar fi: vopsirea prelungirilor si pragurilor in culoarea caroseriei, si niste tipsuri mai mari la evacuare.
In rest, orice idee este binevenita. Sa va spun sincer, nu ma intereseaza barile gen NFS sau alte chestii de-astea.
Ar fi frumoasa si o poza cu backgroundul schimbat, ca e prea monoton orasul asta.
Multumesc si sper ca nu cer prea multe.
LE: In legatura cu calitatea pozelor (Canon A720IS), am mai primit ceva reprosuri cateva posturi in urma (referitor la pozele facute cu tel mobil). Daca nici astea nu sunt bune, cred ca mai ramana sa imi iau DSLR.