salutare.... pun si eu niste poze cu gigantu' meu. ce as vrea eu la el.... in primu rand jantele "puse pe el" ....niste geamuri negre..si capota sa aibe prelungire in V pana jos in bara fata, cu nr. de imatriculare dat de'o'parte. va multumesc anticipat....si sper sa iasa ceva frumos..am incredere....din ceea ce am vazut aici.
Quote:
Originally Posted by AdY9005
te sfatuiesc sa faci alte poze , pentru ca au calitatea slaba si nu putem face VT ......
Motivul pentru care nu se apuca nimeni de masina ta.
Fa-i niste poze mai calitative si ai sa vezi ca o sa se incumete cineva sa te ajute
am maiincercat eu sa postez niste poze, dar cum erau slabutze calitativ.....si inca nu am facut altele....pun o poza care "mi-a facut'o" un prieten. ideea e ca d-nu nu s'a bagat si la "colorat". care ma poate ajuta cu o mica pata de culoare. fie ca e neagra fie ca e la culoare cu masina. multam
Grila fara stema, capota trasa peste faruri - bad boy look, shaved doors, shaved trunk, alte faruri, alte stopuri ( sa fie ambele de bun gust, nu prostii ), si obtii o masina super.