Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 13-04-08, 23:50   #16
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]
Default Re: idei pt fabia

Quote:
Originally Posted by Vyk View Post
In legatura cu foliile ->daca sunt omologate nicio problema, sunt legale. Iti sugerez insa sa nu pui negre si pe fata, unii gabori mai fac pe nebunii (sau daca pui, pune din alea cu opacitate f. mica).

In legatura cu tuningul...ca si eu cochetez cu ideea. Poti incepe cu faruri angels eyes si pleoape la ele. Asezonezi cu o grila radiator sport. Apoi daca ai ceva fonduri mai mari poti sa pui alte incaltari. 15" cu multe spite si ceva gen 195 sau 205. Din cate am vazut eu, un set de jante si anvelope misto urca rapid la 4,000RON. Din pacate.

Apoi daca vrei ceva serios si banii nu sunt o pb sau te pricepi la "modelare" poti pune un bodykit. Cele de sus sunt interesante insa tine seama de: bara fata lata nu da bine la Fabia.. av vazut cateva modele si arata ca draq. Apoi daca prelungesti peste grila radiator capota, o sa fie nevoie de modificari la mecanismul de deschidere al capotei.

Mai poti face ceva in interior (muzica misto, neoane, leduri bord, vopsit ceva repere).

Eu ma gandeam sa imi pun scaune de vRS. Stiti cumva cam cat ar costa si daca merita? As vrea sa pastrez cam 80-90% din confortul celor de acum insa sa am un grip bun al scaunului. La viraje stranse sa nu ma tin tare de volan ca sa nu fug de pe scaun...
interesante ideile tale..farurile le am schimbat o sa atasez si o poza ... in legatura cu scaunele decat sa iti pui de vRS mai bine ai incerca niste scaune Recaro sau Sparco daca vrei ceva adevarat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCN0742.jpg
Views:	122
Size:	2.37 MB
ID:	510766  

trance around the world..
..on the New York city night https://www.facebook.com/pages/Alex-...79726592099357
HaRdHouse is offline   Reply With Quote
Old 14-04-08, 00:03   #17
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

In legatura cu farurile...eu ma gandeam sa iau modelul acesta de este in imaginea atasata. Cat despre scaune, cele pur sport nu sunt confortabile, dupa 30minute am inteles ca deja deranjeaza. Prin pur sport ma refer la cele din masinile de au fost la Rally Sprint Romexpo. Poate te refereai la atceva, daca da pune un link sau imagine ca sa stim despre ce vorbim.

Ca idee, exista si frane Brembo pentru Fabia. 400E set fata disc si placute (nu mai stiu exact daca doar placute sau tot caliper).

Banuiesc ca stii deja majoritatea distribuitorilor de componente tuning Skoda. Am postat 2 linkuri in sectiunea Skoda tuning (intreba cineva de pleoape parca).
Attached Thumbnails

Name:	12493.jpg
Views:	55
Size:	34.8 KB
ID:	510784  

Last edited by Vyk; 14-04-08 at 00:06.
Vyk is offline   Reply With Quote
Old 14-04-08, 00:10   #18
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]

da farurile din imaginea atasata de tine sunt cu angel eyes . ale mele sunt cu lupa doar schimba putin infatisarea masinii si vizibilitatea este mai scazuta (oricum o sa imi pun xenon in cel mai scurt timp posibil) .. cam asa arata noaptea . poze cu scaune Sparco sau Recaro nu am , dar se gasesc o groaza pe net daca te intereseaza..
Attached Thumbnails

Name:	DSCN0732.jpg
Views:	101
Size:	2.17 MB
ID:	510796  
Old 14-04-08, 00:31   #19
Vyk

Stage 5

Member of:
[FOTO]

Daca te-ai fi uitat mai atent ai fi vazut ca sunt si cu angels eyes si cu lupa. Modelul cu lupa are vizibilitatea mai redusa? Eu asa concluzionez din postul tau.

Te-ai hotarat ce xenoane pui? Eu sunt indecis inca...oricum 35W si garantie minim 1an, cu montare la cei care le vand. Pentru a limita complicatiile.
Vyk is offline   Reply With Quote
Old 14-04-08, 00:33   #20
HaRdHouse
Skoda Driver

Stage 5

HaRdHouse's Avatar

Member of:
[SKODA]

eu ziceam de ale mele ca nu sunt cu angel eyes , doar cu lupa .. alea care mi le-ai aratat sunt cu angel eyes ..
nici eu nu sunt decis la xenoane , dar in principiu o sa ma duc la o firma prin cta sa mi le puna , nu ma complic la comenzi pe net decat daca firma respectiva are atelier de montare in Cta , ceea ce este putin probabil
Old 27-03-09, 14:37   #21
bikerboy-iuliano

Stage 1

bikerboy-iuliano's Avatar

salutare,

Mi-am cumparat si eu o skoda fabia kombi, 1.4 75 cp, volan imbracat in piele, cutie manuala ( modelul cu schimbatorul tour de france) si as vrea sa ii remedieze problemele mai intai apoi sa incep sa o modific.
INTREBARI:
1. unde gasesc oglinda dreapta electrica
2. am gasit niste oglinzi aftermarket de golf 4 http://www.logtuning.ro/products.php...=0&start_no=10 oare se potrivesc?

In curand o sa ii fac si poze...

Astept idei, linkuri pt stopuri si faruri + faruri ceata + bodykit sau bara fata+spate+fuste laterale
bikerboy-iuliano is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -