In legatura cu foliile ->daca sunt omologate nicio problema, sunt legale. Iti sugerez insa sa nu pui negre si pe fata, unii gabori mai fac pe nebunii (sau daca pui, pune din alea cu opacitate f. mica).
In legatura cu tuningul...ca si eu cochetez cu ideea. Poti incepe cu faruri angels eyes si pleoape la ele. Asezonezi cu o grila radiator sport. Apoi daca ai ceva fonduri mai mari poti sa pui alte incaltari. 15" cu multe spite si ceva gen 195 sau 205. Din cate am vazut eu, un set de jante si anvelope misto urca rapid la 4,000RON. Din pacate.
Apoi daca vrei ceva serios si banii nu sunt o pb sau te pricepi la "modelare" poti pune un bodykit. Cele de sus sunt interesante insa tine seama de: bara fata lata nu da bine la Fabia.. av vazut cateva modele si arata ca draq. Apoi daca prelungesti peste grila radiator capota, o sa fie nevoie de modificari la mecanismul de deschidere al capotei.
Mai poti face ceva in interior (muzica misto, neoane, leduri bord, vopsit ceva repere).
Eu ma gandeam sa imi pun scaune de vRS. Stiti cumva cam cat ar costa si daca merita? As vrea sa pastrez cam 80-90% din confortul celor de acum insa sa am un grip bun al scaunului. La viraje stranse sa nu ma tin tare de volan ca sa nu fug de pe scaun...