![]() |
idei pt fabia
4 Attachment(s)
aceasta ar fi masina
|
Re: idei pt fabia
am si eu un prieten kre are aceeasi dilema
u ai avantajul culorii potzi in primul rand s pui geamuri fumurii...ar arata mortal ai putea s ii pui al set de jante...mie personal nu prea imi plac...ceva in spitze mai subtiri ar arata frumos |
si eu vreau geamuri fumurii , dar am auzit k nici omologate nu mai e voie...sau ceva de genu...nush sigur ..stie careva pretzu` pt folii omologate?
|
1 Attachment(s)
pai ar merge asa... garda la sol, jenti, geamuri fumurii, portbagajul shaved, niste pleoape, grila fara logo... :-)
am facut ceva sa vezi cam cum ar arata... cand am timp poate fac ceva si la bot sa vezi cam cum ar arata... SPOR LA TREABA!!! |
aha ms andrey2003 :)
|
3 Attachment(s)
poate te ajuta cu cva..
|
3 Attachment(s)
scuze de post dublu dar am prob cu netu
|
ms D R A ..sunt tari astea :) sper sa ma ajute cu ceva..
|
altcineva are idei ? dak puteti spune si pretzul ar fi perf
|
aaa...si ink o intrebare...de ex dak ii schimb stopurile trebuie sa ma duc la reprezentanta la ei sa le schimbe ca sa nu pierd garantia ? sau care e faza ?
|
3 Attachment(s)
ceva de genul asta ar fi belea...
|
exact la asta ma gandeam si eu.....fara eleroane,prize de aer nesimtite...cat mai simpla si neagra toata...asa ti-as sugera sa o faci...bineinteles daca ai bani si daca iti place...;)
|
ultima imi place , care a aratat mari4speed , dar am o nelamurire cu toate modificarile kre as vrea sa le fac...pierd garantia la masina ? k e luata in leasing...
|
yo stiam ca pierzi garantia la ce modifici :))....
|
In legatura cu foliile ->daca sunt omologate nicio problema, sunt legale. Iti sugerez insa sa nu pui negre si pe fata, unii gabori mai fac pe nebunii (sau daca pui, pune din alea cu opacitate f. mica).
In legatura cu tuningul...ca si eu cochetez cu ideea. Poti incepe cu faruri angels eyes si pleoape la ele. Asezonezi cu o grila radiator sport. Apoi daca ai ceva fonduri mai mari poti sa pui alte incaltari. 15" cu multe spite si ceva gen 195 sau 205. Din cate am vazut eu, un set de jante si anvelope misto urca rapid la 4,000RON. Din pacate. Apoi daca vrei ceva serios si banii nu sunt o pb sau te pricepi la "modelare" poti pune un bodykit. Cele de sus sunt interesante insa tine seama de: bara fata lata nu da bine la Fabia.. av vazut cateva modele si arata ca draq. Apoi daca prelungesti peste grila radiator capota, o sa fie nevoie de modificari la mecanismul de deschidere al capotei. Mai poti face ceva in interior (muzica misto, neoane, leduri bord, vopsit ceva repere). Eu ma gandeam sa imi pun scaune de vRS. Stiti cumva cam cat ar costa si daca merita? As vrea sa pastrez cam 80-90% din confortul celor de acum insa sa am un grip bun al scaunului. La viraje stranse sa nu ma tin tare de volan ca sa nu fug de pe scaun... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning