Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO |
20-03-14, 10:40
|
|
Stage 5
|
Re: M V P
Quote:
Originally Posted by B-64-MVP
Un teaser mic cu TSW-urile mele , nimic? Pot sa dau comanda de anvelope ? ? ?
|
Jantele au fost indreptate la rece,rectificate defectele,indepartat vopseaua originala si aplicat un strat de vopsea argintiu diamant multiperlat + un strat de argintiu cu aspect de chrom holografic + un strat de lac cu perla diamant + un strat de lac cu perla holografica.
|
|
|
20-03-14, 17:00
|
|
Stage 5
|
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
Me LIKE ! ! ! Abia astept sa intru in posesia lor ! ! !
|
|
|
26-03-14, 19:35
|
|
Stage 5
|
Reconditionat jante Audi A6,jantele au fost reconditionate de o firma cunoscuta folosind materiale auto iar la scurt timp a inceput sa se exfolieze vopseaua.
Au fost curatate chimic de vopseaua,grundul si primerul neadecvate pentru jante de aliaj,s-au aplicat straturi de grund si primer speciale pentru aluminiu,au fost vopsite argintiu OEM de la Audi si supralacuite cu 4 straturi de lac de cea mai buna calitate pana au ajuns la un luciu desavarsit.
|
|
|
29-03-14, 18:16
|
|
Stage 5
|
Reconditionat jante BMW 20',jantele au fost atinse de borduri cu usoara lipsa de material,au fost incarcate buzele cu sudura in argon si rectificate pe masina de rectificat,una din jante avea o fisura de 6 cm pe buza interioara,a fost facut sanfren si a fost executata sudura cusuta fata spate cu inchidere din aliaj similar celui original,pentru suduri folosim acelasi tip de aliaj din care este facuta janta,nu sudam cu aluminiu mort,toate sudurile si prelucrarile prin aschiere au fost acoperite cu grund anticoroziv si primer de cea mai buna calitate.A fost vopsita argintiul OEM la care au fost aplicate 4 straturi de lac de la DuPont pentru un luciu si un finish desavarsit.
|
|
|
02-04-14, 17:56
|
|
Stage 5
|
Reconditionat jante Alpina BMW,2 jante au fost roluite la cald deoarece erau strambe,au fost incarcate buzele cu sudura in mediu de argon acolo unde au fost atinse de borduri si aveau lipsa de material,au fost rectificate pe strung si pe masina de rectificat pana au ajuns la forma initiala,au fost imbracate in grund anticoroziv si primer,vopsite argintiu perlat semitexturat + 2 straturi de lac clar,la sfarsit s-au montat anvelopele pe jante si au fost echilibrate dinamic.
|
|
|
04-04-14, 17:31
|
|
Stock
|
Salut. Vreau sa indrept si sa vopsesc in culoare originala 2 jante 17 (BMW style 15 . Cat costa? Unde se afla atelierul si cand pot sa le aduc?
|
|
|
05-04-14, 11:53
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nyros75
Salut. Vreau sa indrept si sa vopsesc in culoare originala 2 jante 17 (BMW style 15 . Cat costa? Unde se afla atelierul si cand pot sa le aduc?
|
Pana dupa sarbatorile de Paste nu mai putem primi lucrari noi deoarece sunt programari facute pentru toata aceasta perioada.
Lista de preturi valabila pe anul 2014:
Jante 14' - 400 lei
15' - 450 lei
16' - 500 lei
17' - 550 lei
18' - 600 lei
19' -20' - 700 lei
Indreptat jante 30 lei de janta indiferent de dimensiune.
Roluit jante 50 lei de janta indiferent de dimensiune.
Sudura fisura buza interioara 100lei ( inclus si prelucrarea prin aschiere inainte si dupa sudura)
Pentru detalii folositi cu incredere tel. 0766220909
Reconditionat jante Borbet T,jantele au fost indreptate la rece,incarcat buzele cu sudura in argon deoarece aveau lipsa de material din cauza frecarilor cu bordura,rectificate pe strung si pe masina de rectificat,polishat buzele oblinda si vopsit miezurile argintiu perlat supralacuit pana au ajuns la un luciu perfect.
|
|
|
06-04-14, 14:43
|
|
Stage 5
|
Meserie de lucrare, cum au fost si cum arata borbeturile alea ! ! ! Respect ! ! !
|
|
|
09-04-14, 10:38
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-64-MVP
Meserie de lucrare, cum au fost si cum arata borbeturile alea ! ! ! Respect ! ! !
|
De facut se face orice fel de janta,oricat ar fi de stramba sau ciufulita,am investit mult in utilaje in ultimul an,dar cand sunt jante asa de distruse profitul este = cu zero din cauza materialelor si orelor multe de manopera necesare unei reconditionari de calitate
...cum au fost si astea,s-a dat atat de multa sudura si au stat atatea ore pe strung si pe masina de rectificat incat...
|
|
|
09-04-14, 10:52
|
|
Stage 5
|
Reconditionat jante Audi a6,jantele se aflau intr-o stare jalnica,au fost reconditionate prost inainte sa ajunga la noi,aveau o gramada de chit pe buze si pe spite care nu a rezitat si a cazut,julituri adanci cu lipsa de material,toate 4 au fost strambe urat,ovale,triunghilare,patrate,2 din ele erau sudate pe buza interioara fara a fi indreptate in prealabil.
Jantele au fost roluite la cald,indreptate la rece,refacut sudurile deoarece in urma indreptarii au cedat,incarcat masiv atat spitele cat si buzele jantelor,rectificate sudurile pe strungul cu comanda numerica din cauza formei complicate a jantei,indepartat vopseaua veche,aplicat grund anticoroziv si primer de cea mai buna calitate,vopsit negru perlat superlucios de la glasurit si aplicat 4 straturi de lac ceramic cu garantie pe viata
|
|
|
09-04-14, 18:53
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
De facut se face orice fel de janta,oricat ar fi de stramba sau ciufulita,am investit mult in utilaje in ultimul an,dar cand sunt jante asa de distruse profitul este = cu zero din cauza materialelor si orelor multe de manopera necesare unei reconditionari de calitate
...cum au fost si astea,s-a dat atat de multa sudura si au stat atatea ore pe strung si pe masina de rectificat incat...
|
Salut! Atat de mare efort si nici nu s-au potrivit. Le-am cumparat stiind ca sunt 5x108 si ele sunt de fapt 5x114.3.
Asta-i viata!
|
|
|
09-04-14, 22:40
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by steleeea
Salut! Atat de mare efort si nici nu s-au potrivit. Le-am cumparat stiind ca sunt 5x108 si ele sunt de fapt 5x114.3.
Asta-i viata!
|
Imi pare rau sa aud asta,dar in anuntul de unde le-ai cumparat scria ca sunt 5x108,am citit si eu anuntul si asa era trecut acolo, nu l-ai sunat pe vanzator sa clarifici situatia?...presupun ca nu ti-a trimis nici cele 2 capace centrale antifurt care lipseau!!?
|
|
|
09-04-14, 22:45
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by fastbiker
Imi pare rau sa aud asta,dar in anuntul de unde le-ai cumparat scria ca sunt 5x108,am citit si eu anuntul si asa era trecut acolo, nu l-ai sunat pe vanzator sa clarifici situatia?...presupun ca nu ti-a trimis nici cele 2 capace centrale antifurt care lipseau!!?
|
Dupa cum ai vazut, eu am incredere in oameni. Chiar si acum cred ca nici el nu a stiut ca nu sunt de ford. Le putea vinde la fel de bine si daca erau 114.3. L-am sunat o singura data si nu mi-a raspuns. Sigur ca nu mi-a dat, daca le avea, mi le dadea de la inceput.
|
|
|
16-04-14, 19:07
|
|
Stage 5
|
TSW FREEZE ! ! !
Jantele urcate pe masina ! ! ! Recomand ! ! ! Upppp ! ! !
|
|
|
05-05-14, 11:08
|
|
Stage 5
|
Reconditionat jante Kosei Racing din aliaj ultra usor.
Jantele aveau julituri cu lipsa de material pe intreaga suprafata a buzelor,au fost incarcate in cordon continuu cu un aliaj similar comandat special pentru acest tip de janta,au fost rectificate sudurile pe strungul cu comanda numerica pentru a reda forma initiala a jantelor si a nu dezechilibra janta cu incarcari neuniforme,jantele erau si puternic corodate in zona de prindere,pe capacele centrale si pe inelele ornamentale,au fost rectificate coroziunile pe masina de rectificat pana s-a ajuns la material curat,resturile de coroziuni,lac si vopsea au fost indepartate chimic.S-au aplicat mai multe straturi de grund anticoroziv si primer,atat pe janta cat si pe capacele centrale si inelele ornamentale,pe jante a fost aplicata o baza de argintiu holografic cu aspect de chrom si 2 straturi de gri carbon multiperlat la care au fost aplicate 3 straturi de lac,ornamentele au fost vopsite rosu ferrari,toate materialele folosite au fost de top fabricate de Glasurit.
|
|
|
|
|