Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-01-09, 06:40   #151
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: No Speed Limit Ploiesti !

eu va doresc sanatate ca e mai buna decat toate...............
jakal is offline  
Old 09-01-09, 23:15   #152
Yamakasy

Stage 1

Yamakasy's Avatar

o intalnire pe anu asta nu se pune la cale
Yamakasy is offline  
Old 10-01-09, 10:51   #153
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Facem si-o intalnire, nu-i problema.
O sa stabilim o zi intr-un weekend, cat de curand.
Sa-mi dai un PM cu nr. tau de telefon sa mai vorbim.

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 21-01-09, 10:19   #154
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

In aproape un an de zile eu chiar n-am facut mai nimic asa interesant cu club in afara de expozitia de la Buzau cu standul NSL Ploiesti, banner-ul NSL Ploiesti si diploma castigata pentru cel mai bun club.
Avem si noi oameni noi ca:

Dragos VON (Mitsubishi Colt CZT)
Bogdan BAS (Opel Kadett GSI)
Johny (Opel Calibra BPI) - C20NE

O sa reluam in curand si intalnirile "ca sa vedem ce si-au mai achizitionat baietii".

Last edited by shantzu; 30-01-09 at 11:25.
DONU' is offline  
Old 21-01-09, 10:42   #155
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Trebuia sa precizezi .... ``vorba lu' TNG`` cu fularul la gura
Vibe is offline  
Old 31-01-09, 12:18   #156
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Bobby,fa si tu o lista cu membri actuali in NSL Ploiesti.
CobraArt is offline  
Old 31-01-09, 12:19   #157
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
In aproape un an de zile eu chiar n-am facut mai nimic asa interesant cu club in afara de expozitia de la Buzau cu standul NSL Ploiesti, banner-ul NSL Ploiesti si diploma castigata pentru cel mai bun club.
Avem si noi oameni noi ca:

Dragos VON (Mitsubishi Colt CZT)
Bogdan BAS (Opel Kadett GSI)
Johny (Opel Calibra BPI) - C20NE

O sa reluam in curand si intalnirile "ca sa vedem ce si-au mai achizitionat baietii".
Tare aia "ca sa vedem ce si-au mai achizitionat baietii" cand ati aparut prin ziare si TV-ul.Ce faceatzi domne?Replica de mai sus.Handilai
CobraArt is offline  
Old 31-01-09, 19:00   #158
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Lista membrilor No Speed Limit Ploiesti

DONU' - VW Vento VR6

Pitu - Ford Focus

Alex AML - Ford Fiesta

Razvan XDD - Ford Focus

Vlad SSP - Ford Fiesta S

TAZ - Renault Clio Bicorp

Feryboy - Renault Clio Symbol

Mitzuno - Renaul Clio Bicorp

Blondu' - Opel Calibra Turbo

Cristi Banu - Cielo EVO I

Skama - Opel Vectra A 2.0i

Dinu - Opel Astra Bertone Turbo

Dragos ZCK - Opel Astra F

Dragos WRT - Opel Astra Bertone 2.2i

Bogdan BAS - Opel Kadett SFI

Droopy - Opel Kadett 1.8

John - Opel Calibra 2.0i

Cristi CYD - Mitsubishi Lancer

TRE - Mitsubishi EVO X

Dragos VON - Mitsubishi COLT CZT

Kostas - Peugeot 206 RC Turbo

Vlad - Land Rover FreeLander

Dracu' DRC - VW Golf IV

MIOS CHP - Hyundai Accent

Plus membri simpatizanti ai clubului.
DONU' is offline  
Old 31-01-09, 19:20   #159
Skma

Stage 5

Skma's Avatar

Member of:
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]

Sincer eu zic ca unii nu mai au nici o treaba cu clubul eu cel putin pe unii nici nu-i cunosc propun o mica selectie asta insemnan nu excludere ci trecerea lor ca membrii inactivi sau simpatizanti cum ar zice Poponete!
Old 31-01-09, 19:46   #160
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Da man, stiu si o sa discutam si pe tema asta...
Sunt unii care mi-au spus singuri ca nu mai pot sta in club datorita serviciului sau a altor inconveniente.
DONU' is offline  
Old 07-02-09, 16:13   #161
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Salut Donule si toti membri si simpatizanti NSL

In primul rand va zic k o sa scriu mai mult, deci nu ma injurati, nu e nimeni obligat sa citeasca

Vreau sa intru si eu in clubul NSL, si vreau sa stiu daca se mai fac inscrieri si ce anume presupune intrarea in club. Masina cred k o cunoaste mai toata lumea. As fi putut sa vorbesc pe mess cu Donu despre asta, insa am preferat sa o fac public in acest topic, k sa poata vedea toata lumea si sa-si dea cu parerea. Cat am stat in ultima vreme mai mult prin casa, am avut timp sa citesc mai tot ce e scris pe forum la sectiunea Ploiesti, unele lucruri m-au bucurat , insa de altele am ramas dezamagit.

Vreau sa incep cu dreptul si vreau sa fie o prietenie sincera. In alt topic mai vechi se vorbea despre anumite personae care ori nu au treaba cu grupul, ori nu sunt acceptate. Nu stiu….poate ma prind eu mai greu, dar vreau sa stiu o parere sincera, fara suparare, de la membrii grupului. Vreau sa stiu daca si eu sunt printre cei luati in vizor, sau cei care nu sunt acceptati. Nu sunt genul sa insist, eu am mandrie si daca asta se decide, accept decizia si nu voi mai posta pe forumul destinat Ploiestiului, si nici nu voi mai aparea la intalniri prin oras. Grupul este destul de mare si cu siguranta exista personae care ma plac, personae carora le sunt indifferent sau personae care ma urasc.

Am citit pe forum mai multe discutii la adresa mea, unele dintre ele lasadu-ma cu un gust amar. Nume nu voi da, pentru ca nu e genul meu dar pot cita unele: “ce mai stiti de TT-ul ala care sufera de NFS?” , “eu i-am dat tiruri…” etc. La inceput mi-am mai masurat puterea cu unele masini, si auzeam: “mama ce fuge TT-ul asta”…..si dupa ce am pierdut o cursa in fata unei masini, sa-mi aud vorbe: “v-am zis eu k TT-ul ala e obosit”. Niciodata nu m-am ferit sa ma recunosc invins , niciodata nu m-am laudat cand am invins, insa nu-mi place cand se fac afirmatii rautacioase, k sa nu mai spun k unele le aud de la persoane care poate nici macar nu au permis, sau pesoane care nu au bagat un leu in masini. Tocami de aceea vroiam sa stiu cum sta treaba, fiind un topic folosit de majoritatea celor din Ploiesti din grup, pentru k vreau sa intru intr-un club format din prieteni, care sa ne respectam, sa ne ajutam, sa impartasim si bune si rele. Nu-mi place k in fata sa ti se vorbeasca intr-un fel si pe la spate sa fii barfit – asta nu inseamna prietenie

La intalniri prin oras am participat destul de des, la unele evenimente am venit, la unele as fi vrut sa vin dar nu stiam de ele, la unele nu am putut si la unele nu am vrut. Daca va fi sa intru in club, asta nu se va schimba. O sa incerc sa vin la cat mai multe evenimente, dar anunt de pe acum k nu voi putea veni la toate.

Astept raspunsul lui Donu si al celorlalti membri. Astept si parerile bune si rele. Nu sunt o persoana sensibila, si apreciez raspunsurile sincere deci nu vreau sa fiu menajat, daca cineva are ceva rau de spus la adresa mea. Imi dau seama k nimeni nu e perfect si nu o sa ma ghidez dupa un singur raspuns, insa vreau sa stiu o parere per ansamblu, sa stiu daca pot cere dreptul de a intra in clubul NSL Ploiesti

In speranta k nu am aberat degeaba o pagina………va salut cu respect Adi ADR-ul
barladi is offline  
Old 08-02-09, 01:39   #162
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

de la donu trebuie sa mai asteptzi un pic ca are ceva probleme de rezolvat.
dar eu itzi spun ca treaba e ca si rezolvata.
o sa vb eu maine cu el si cat de curand vei primi stikerul si acceptul de a intra in club....
cat despre vorbe ce satzi spun,lumea vb mult si prost si multzi probabil ca o fac din invidie sau din rautate.nu trebuie sa pleci urechea la ei
Old 08-02-09, 15:18   #163
barladi

Stage 5

barladi's Avatar

Member of:
[AUDI]

Daca era sa ma iau dupa vorbe, inseamna k nici nu mai ieseam din casa . Si padure fara uscaturi nu exista. Vroiam doar o parere per ansamblu. Oricum ms de rasp si de sustinere
barladi is offline  
Old 09-02-09, 13:05   #164
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Asa cum a zis si TAZ, Adrian, esti acceptat in clubul No Speed Limit Ploiesti.
Barfe si invidii vor fi tot timpul din partea celor din jur si chiar din partea celor la care nu te astepti.
De obicei, cand nu cunosti pe toata lumea si vii cu masina la o intalnire de acest gen (nu ma refer la intalnire de club), necunoscandu-i pe cei de-acolo, vorbesti altfel, nu esti foarte sociabil si automat lumea zice ca esti vreun figurist. Ca pe urma vad si ei ca esti de treaba, ok, dar pentru ca ai o masina frumoasa tot vei fi invidiat.
Asta e, ghinionul celor cu masini frumoase.
O sa-ti comand sticker si parasolar si oricum, mai vorbim cand ne intalnim.
Bafta si bun venit in club!
DONU' is offline  
Old 09-02-09, 13:10   #165
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Velcom, Velcom
Vibe is offline