09-08-08, 20:05
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Re: No Speed Limit Ploiesti !
Quote:
Originally Posted by DONU'
Incercati sa platiti taxa lunara NSL cat mai repede. Avem nevoie de bani sa comandam un banner mare NSL si alte lucruri de care are nevoie filiala noastra!
|
DA! Si in plus azi e ziua lu grasu si trebuie sa avem cat mai multi bani de baut 
Postul asta nu este un pamflet! chiar e ziua lu grasu
|
|
|
10-08-08, 13:27
|
|
 Stage 5
|
cu parere de rau anunt retragerea mea din clubul NO SPEED LIMIT!
|
|
|
10-08-08, 13:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
La revedere, va spunem La revedere, La revedereee, va spunem La revedereee!
Imi pare rau MOMO!
N-au nicio legatura furnizorii pieselor tale cu clubul, dar daca asa vrei tu... atunci bafta multa!
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
10-08-08, 21:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
frate ce trebuie sa fac ca sa unscriu in unul dintre multe cluburi din ploiesti
|
|
|
11-08-08, 03:34
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
In primul rand trebuie sa fii om serios, sa vii des la intalniri, sa stam de vorba asa cum stam noi seara la Sala Sporturilor..., adica sa te cunoasca lumea.
In al doilea rand trebuie sa ai o masina de peste 100 CP asta in cazul in care vrei sa intri in No Speed Limit si sa poti participa cu ea la saloane auto (deci sa arate estetic foarte bine) sau macar la show-uri de burnout, drifturi, cerculetze sau curse pe 400 m.
Inscrierea in club costa 120 RON si vei primi in schimb un sticker NSL, parasolar cu numele clubului, si pe viitor placutze de inmatriculare NSL, tricou NSL si speram ca in curand si legitimatii.
O sa semnezi un contract ca membru al clubului si cam asta este tot.
|
|
|
21-08-08, 03:01
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
NO SPEED LIMIT, va dau afara pe rand, unul cate unul sau pe totzi cei care nu avetzi nicio treaba cu acest club si purtatzi acel sticker ca sa va credetzi raceri!
De luna urmatoare voi tzine cont la intalniri de totzi cei care lipsesc nemotivat, care nu platesc taxa NSL de 30 ron si care nu se tzin de treaba.
In luna septembrie avem o expozitie si o cursa la Buzau si la expozitie am selectat 3 masini de la NSL Ploiesti care vor putea intra la expozitie.
O sa fac tot posibilul sa avem un stand frumos si sper sa fiu sprijinit macar de cei care au bunavointza si vin la intalniri. Restul, aveti numai de pierdut!
|
|
|
21-08-08, 16:59
|
|
Observator 4tuning
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
asta e si ideea de club. modificarile astea trebuie sa le faci, mai de mult chiar, dar mai bine mai tarziu decat niciodata
|
|
|
21-08-08, 17:59
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Eu am zis sa ii las incet sa vedem exact catzi sunt in filiala, care sunt de cuvant.
Cine nu este de acord cu regulile si nu vrea sa faca parte dintr-un club respectat atunci este liber sa iasa.
Tuning-ul costa bani!
|
|
|
21-08-08, 18:18
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
si pasiune boby
|
|
|
21-08-08, 18:51
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Tuning-ul este o pasiune!
Si pentru tot forumul sunt Donu', nu Bobby!
|
|
|
21-08-08, 22:31
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [PARTICIPANT CURSE]
|
GMS-ule este si pasiunea, daca ramai sa faci tuning doar cu pasiune iti iese o rugina cu 4 roti steguletze zorzoane si alte potrivite unui taran.....................tu ar trebui sa sti la fel de bine ca noi ca daca vrei sa faci tuning cat de cat de bun gust trebuie sa bagi o groaza de bani in masina si apoi cand sa vezi rezultatul ai impresia ca nu sa schimbat nik dar de fapt ai facut f multe...................
|
|
|
21-08-08, 22:54
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Tuning-ul este o pasiune!
Si pentru tot forumul sunt Donu', nu Bobby!
|
imi cer mii de scuze Donu`le
Quote:
Originally Posted by TheMaax
GMS-ule este si pasiunea, daca ramai sa faci tuning doar cu pasiune iti iese o rugina cu 4 roti steguletze zorzoane si alte potrivite unui taran.....................tu ar trebui sa sti la fel de bine ca noi ca daca vrei sa faci tuning cat de cat de bun gust trebuie sa bagi o groaza de bani in masina si apoi cand sa vezi rezultatul ai impresia ca nu sa schimbat nik dar de fapt ai facut f multe...................
|
stiu destul de bine ce inseamna,dar asta e viata uniii se ridica si alti pica
|
|
|
28-08-08, 16:45
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
No Speed Limit, ne pregatim de expozitize!!!
Vineri vin si parasolarele si stickerele si trebuie sa discutam ce avem de facut clar pentru acest eveniment!
Bafta la totzi!
|
|
|
28-08-08, 17:07
|
|
Mitsubishi Driver
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Donu' trebuie sa-ti dau banii aia 30 ron... am ramas cam ultimul nu?  ... imi cer scuze... azi sau maine te contactez.
|
|
|
28-08-08, 19:43
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
Donule,pana la urma care sunt masiniile care intra la standul NSL Ploiesti la Buzau?
|
|
|
|
|