Quote:
Originally Posted by TheMaax
Cred ca a trecut destul timp ptr discutii si controverse ............... s-a votat si majoritatea a hotarat: Se va reinstaura TAXA LUNARA NSL PRAHOVA! Acestea fiind spuse rog Presedintele de club sa desemneze un casier responsabil si sa se ocupe de colectarea taxei in fiecare zi de 30 ale luni cu o marja de 7 zile iar cei ce nu se vor incadra sa suporte o supra taxa de intarziere de 1ron/zi iar daca se depaseste 30 de zile inevitabil sanctiune sau exluderea din Club! Taxa hotarata a fost de 10 lei/ luna! O zi buna in continuare!
|
Auzi la el, s-a reinstaurat taxa...
De unde vii tu cu legile astea mah, sa se perceapa taxa de intarziere...???
Membrii NO SPEED LIMIT Ploiesti sunt prietenii mei, la fel ca si cei din afara clubului. Noi n-avem divergentze intre cluburi sau cu outsiderii.
Iti reamintesc ca suntem seara de seara impreuna pe strazi, radem, glumim, ne ajutam si ne spirjinim atunci cand e nevoie.
De unde vii tu si impui o supra taxa de intarziere de 1ron/zi iar daca se depaseste 30 de zile inevitabil sanctiune sau exluderea din Club!? Inevitabil sanctziune? Adica ce faci? Le dai puncte de penalizare la Politzie? Le inchei proces verbal?
Eu Donu' impreuna cu Blondu' DOG am hotarat ca deocamdata sa nu fie nicio taxa.
Pe viitor, daca vom impune vreo taxa aceasta va fi de 20 Ron lunar, bani cu care vom comanda un banner mai mare cu NSL Ploiesti, vom incerca sa facem gratuita intrarea membrilor filialei la diferite expozitii, curse auto, ca pana la urma tot banii nostri sunt si trebuie sa-i folosim in avantajele filialei.