Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

View Poll Results: Sunte-ti de acord cu introducerea taxei lunare de 10 lei???
Da sunt de acord ! 11 78.57%
Nu sunt de acord ! 0 0%
Nu-i vad rostul? (argumentatzi) 1 7.14%
Alte optiuni ! (argumentatzi) 2 14.29%
Voters: 14. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-04-08, 19:47   #16
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: Taxa Lunara NSL

dap... la asta ma refeream si eu mai devreme....
Vibe is offline  
Old 10-04-08, 20:29   #17
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Si cam cum vretzi voi sa justific eu banii pe legitimatii, tricouri sau parasolare, daca nu se dau banii astia? Le fac pe banii mei si va cer eu pe urma? Nu merge combinatzia asta...
O sa strangem banutzi si o sa facem tot ce e nevoie!

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 10-04-08, 20:43   #18
Vibe
Mitsubishi Driver

Stage 5

Vibe's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by DONU' View Post
Si cam cum vretzi voi sa justific eu banii pe legitimatii, tricouri sau parasolare, daca nu se dau banii astia? Le fac pe banii mei si va cer eu pe urma? Nu merge combinatzia asta...
O sa strangem banutzi si o sa facem tot ce e nevoie!

staiiii ma ca nu suntem de la FISC n-a zis nimeni ca fugi cu banii)...ideea era : bai strangem x lei de caciula pentru legitimatii.... x lei pentru aia... asta era ideea
Old 10-04-08, 21:51   #19
CobraArt

Stage 5

CobraArt's Avatar

Member of:
[DACIA]
[2 Roti]

Eu zic normal sa se perceapa o taxa.Eu unul nu am platit nici o taxa de inscriere si la fel mi se pare normal sa contribui cu o taxa atata timp cat faci partea dintr-un club,sa ajuti la dezvoltarea lui,sa contribui la numite chestii.Stabiliti o data anume cand sa se inceapa strangerea lunara de fonduri si un termen limita de intarziere pt. predarea banilor.Vream tricouri,vreau parasolare,vream legitimatii....
CobraArt is offline  
Old 10-04-08, 22:59   #20
tre

Stage 5

tre's Avatar

atata timp cat se percepe o taxa e normal ca membrii clubului sa beneficieze de sepci, tricouri, legitimatii sau "protocol". evident ca daca vine unul si cere 10 tricouri nu se accepta, dar orice cerere in limitele bunului-simt (e relativ dar na, ne bazam pe el) sa poata fi onorata la un moment dat. chiar ar putea fi introduse niste formulare iar cand cineva are nevoie de ceva completeaza acel formular pentru a putea realiza o si mai buna evidenta.

chiar taxele de inscriere la unele evenimente ar putea fi suportate partial sau total de catre club pentru ca asta e ideea, atata timp cat esti membru cotizant, trebuie sa ai niste avantaje facand parte din acel club.

la un moment data am vazut pe bannerele nsl reclama la hyundai motor, ar fi interesant de stiut in ce a constat acea sponsorizare si ce s-a facut cu acei bani, daca e cazul. de asemenea ar fi binevenita posibilitatea ca membrii clubului sa poata vedea din cand in cand cate un extras de cont al clubului (daca/cand va exista).

deci da, sunt perfect de-acord cu o cotizatie lunara de 1-200k in conditiile in care se asigura transparenta maxima asupra fluxului banilor.

banii nu trebuie dati pentru pateuri gen "mandria de-a purta stickerul", acel sticker este purtat non-profit cu aceeasi mandrie.
Old 10-04-08, 23:16   #21
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

In ce consta deschiderea unui cont ?
Am putea sa deschidem un cont , undeva la o banca , si toate cotizatiile sa fie transferate acolo si cand trebuie cumparat ceva se scot bani !
Eu asa zic ca e cel mai bine

edit - dupa ce am postat am vazut ca si tre are aceeasi idee
shantzu is offline  
Old 10-04-08, 23:21   #22
tre

Stage 5

tre's Avatar

nu-i mare lucru. nu stiu ce reguli sunt pt asociatiile sportive, dar se poate merge la banca sa se-ntrebe.

ma gandeam ca poate se face un cont unic al clubului din care pot scoate bani toti presedintii de filiale, nu un cont pe fiecare filiala, desi teoretic ar fi mai usor asa.

de fapt ar merge si cont pe fiecare filiala, cea mai importanta conditie fiind transparenta.
tre is offline  
Old 11-04-08, 00:21   #23
TheMaax
Ford Driver

Stage 5

TheMaax's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

Maine daca am timp sau luni cel tarziu ma duc la banca si intreb ce documentatie este necesara! Se va face delegatie la toata lumea sa ridice de la banca soldul contului. Bani se vor strange de la toti membri si propun data de 1 a fiecarui luni, De astfel propun si penalitatea de 0,5 pe zi, este o penalitate aplicata de toata lumea. Dupa ce sunt stranshi bani vor fi depusi de catre casier in cont! Ca procedura mi se pare corecta, voi ce ziceti!
TheMaax is offline  
Old 11-04-08, 00:24   #24
feryboy
Renault Driver

Stage 5

feryboy's Avatar

Member of:
[RENAULT]

nu e nevoie sa te deplasezi tu
lucrez la una asa ca o sa intreb eu...oricum sincer mi se pare complicata procedura cu banca si inutila...doar comisioane in plus
si ca sa poti sa intrebi trebuie sa sti si care e statutul organizatiei NSL...
daca hotarati sa faceti totusi un cont...sa il faceti la raiffeisen si il verific eu zilnic )
Old 11-04-08, 00:24   #25
tre

Stage 5

tre's Avatar

penalitati bagi dupa perioada de gratie (propun 7-15 zile calendaristice) nu din ziua imediat urmatoare, ca "asa face toata lumea".

si 0,5 ce? 0,5 ron, rol, procente?

edit:
fery bagi extras de cont pe forum la fiecare luna.
tre is offline  
Old 11-04-08, 00:27   #26
feryboy
Renault Driver

Stage 5

feryboy's Avatar

Member of:
[RENAULT]

cand vb de organizatie...ma refer cum o sa fie contul...persoana fizica...juridica
comisioanele de intretinere cont curent variaza ...
feryboy is offline  
Old 11-04-08, 00:32   #27
tre

Stage 5

tre's Avatar

pai da, asta zisai si eu, ce inseamna "asociatie club sportiv" in termeni economici?
tre is offline  
Old 11-04-08, 00:40   #28
TheMaax
Ford Driver

Stage 5

TheMaax's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

0,5 % si bineinteles plata se va face de pe data de 1 pana pe 7 ale luni, o saptamana zic ca e de ajuns si vb lu' Fery intai sa se intereseze el cat e comisionul caci totusi la 25 de membri ori 10 lei cat am propus noi cotizatia ar insemna 250 de lei din care se scad si comisioanele. Deci intrebarea este: Facem cont sau gasim pe cineva de incredere sa tina banii???
TheMaax is offline  
Old 11-04-08, 00:47   #29
feryboy
Renault Driver

Stage 5

feryboy's Avatar

Member of:
[RENAULT]

eu va spun ca nu faceti decat sa complicati treaba cu un cont...nu stim care e situatia clara in acte a NSL si cum trebuie deschis un cont pt situatia asta
plus ca e mai placut sa treci seara pe la locul de intalnire sa cotizezi decat ziua in trafic la banca sa stai la ghiseu pt 10 lei
feryboy is offline  
Old 11-04-08, 00:51   #30
TheMaax
Ford Driver

Stage 5

TheMaax's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by feryboy View Post
eu va spun ca nu faceti decat sa complicati treaba cu un cont...nu stim care e situatia clara in acte a NSL si cum trebuie deschis un cont pt situatia asta
plus ca e mai placut sa treci seara pe la locul de intalnire sa cotizezi decat ziua in trafic la banca sa stai la ghiseu pt 10 lei
Ai foarte mare dreptate Fery, momentan cotizatia o va strange casierul o va tine el, ii cumparam o pusculitza din acea porcusor dar se va pastra penalizarea si perioada de plata .............. vad ca te pricepi Fery la finantze ................ il propun pe Fery casierul oficial al NSL Ploiesti!!!
TheMaax is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -