Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Taxa Lunara NSL (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/74209-taxa-lunara-nsl.html)

TheMaax 10-04-08 14:17

Taxa Lunara NSL

In urma unei discutii avute cu presedintele NSL Ploiesti AKA Sefu Drifterilor din Ploiesti AKA Bonu' am hotarat amandoi ca o taxa de 10 lei pe luna ar fi binevenita! Inainte de asta va cerem si voua parerea! Mentionez ca acesti bani vor fi ptr cumpararea materialelor ce ne vor ajuta in buna organizare a intalnirilor NSL ce de acum incolo vor avea loc lunar sau bilunar in functie de ce se va stabili la intalnirea de sambata aceasta!Multumesc si va urez o zi buna!

TheMaax 10-04-08 15:05

Re: Taxa Lunara NSL

Skama te rog frumos sa argumentezi de ce ai votat asa !!! Sa stim si noi unde gresim!:rolleyes2

Vibe 10-04-08 16:58

Si cu banii... sunt de acord normal.. dar sa se precizeze ce se face cu acesti bani ca de exemplu legitimatii s-au promis de 2 ani... si eu nu am asa ceva:) poate aveti voi :)

DONU' 10-04-08 17:07

Si eu vreau legitimatzie si o sa avem cu totzii in curand. Va promit! Banii ii vom folosi pentru achizitionarea de parasolare, pentru a comanda legitimatziile, eventual cand se strang mai multzi bani putem sa mai comandam niste tricouri cu No Speed Limit fiindca sunt mai multzi care vor.
Nu stiu sigur daca fiecare filiala are tariful ei pentru taxa lunara. In Bucuresti taxa este de 20 RON pe luna. O sa ma interesez si o sa vin cu mai multe detalii in zilele urmatoare.

Vibe 10-04-08 17:11

bine sef de trib:D asteptam:)

Pitu 10-04-08 17:14

am strans si eu intr un timp cotizatie lunara cu scopul sa facem legitimatii . nu se faceau sub 100 de bucati iar cu banii aia s au cumparat parasolare ,stickere ,un baner etc.
cred ca mai bine ramane taxa de inscriere si din banii aia sa primeasca ce are nevoie .

andrei_hrz 10-04-08 17:15

stiu ca nu am voie sa vorbesc deoarece numai sunt in acest club, dar sincer sunt deacord cu acesti banii eram deacord de cand era si pitu si ne zicea ca trebuie sa platim aceasta taxa, deoarece ea reprezinta mandria de a purta acel stiker cu denumirea clubului si cu aceasta ocazie se strang banii sa ne facem si noi stikere, se stang banii pentru a cumpara tricori cu clubul si legitimatii care erau promise de vro 3 ani. sper sa nu supar sefi tribului, prin afirmatiile mele.pitu acuma cu banii se poate face orice.eu nu am votat deoarece nu fac parte din club si deci nu am drept de vot, doar mi-am exprimat ideile.

TheMaax 10-04-08 17:18

Quote:

Originally Posted by Pitu (Post 1477552)
am strans si eu intr un timp cotizatie lunara cu scopul sa facem legitimatii . nu se faceau sub 100 de bucati iar cu banii aia s au cumparat parasolare ,stickere ,un baner etc.
cred ca mai bine ramane taxa de inscriere si din banii aia sa primeasca ce are nevoie .

Lasa ca daca e ma ocup eu si de legitimatzii si iti zic eu ca se poate face......nu exista nu pot, exista nu vreau .................... cat despre cotizatie, daca vrem sa facem ceva frumos nu putem sa facem cu aer, trebuie sa avem o suma alocata, si poate pe viitor vom obtine si ceva sponsorizari contra unor stickere cu reclama pe masini.

Vibe 10-04-08 17:26

eu accept reclame:):D

Pitu 10-04-08 17:26

se faceau la bucuresti le facea florica si erau tip card ,altele puteam face oriunde

Pitu 10-04-08 17:28

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1477553)
stiu ca nu am voie sa vorbesc deoarece numai sunt in acest club, dar sincer sunt deacord cu acesti banii eram deacord de cand era si pitu si ne zicea ca trebuie sa platim aceasta taxa, deoarece ea reprezinta mandria de a purta acel stiker cu denumirea clubului si cu aceasta ocazie se strang banii sa ne facem si noi stikere, se stang banii pentru a cumpara tricori cu clubul si legitimatii care erau promise de vro 3 ani. sper sa nu supar sefi tribului, prin afirmatiile mele.pitu acuma cu banii se poate face orice.eu nu am votat deoarece nu fac parte din club si deci nu am drept de vot, doar mi-am exprimat ideile.

tricourile cu nsl erau facute cu 200 lei vechi chiar 190 marimi mai mici din cate imi aduc aminte ,
hrz de ce nu mai faci parte ?eu nu mai sunt la curent

Vibe 10-04-08 17:30

ca s-a retras din motive personale.

DONU' 10-04-08 18:10

Andrei ai mare dreptate.
Si Maax, la fel, in ziua de azi, cu bani facem orice!
O sa vorbesc cu Florica de tipul de legitimatzii pe care le avea in plan, daca nu, le facem noi cum credem ca e mai bine, o sa va aratam si va alegetzi modelul cum va doritzi (bineinteles toate astea cu acordul lui Florica).
La capitolul bani, eu zic ca e binevenita taxa asta ca strangem bani de tricouri si le personalizam, comandam parasolare, eu zic ca merita!
Cine nu e de acord cu taxa este rugat sa argumenteze motivul!

andrei_hrz 10-04-08 18:31

Quote:

Originally Posted by Pitu (Post 1477579)
hrz de ce nu mai faci parte ?eu nu mai sunt la curent

sincer masina mea nu e demna pentru stiker.si atunci eram si in scandal cu niste persoane si am considerat ca ar fi mai bine asa. cand o sa am ceva ceva demn de NSL o sa cer din nou hartie de inscriere, daca o sa mai ma primeasca sefu de trib atunci.

feryboy 10-04-08 18:41

nu vreau sa fiu carcotas....dar...
vrem legitimatii...strangem bani si facem legitimatii
tricouri ...le fel
banner...la fel
tot ce e nevoie...la fel
nu spun ca nu sunt de acord...dar cum spune si skma banii trebuiesc justificati intr-un fel

daca se vorbeste ca aceste intalniri oficiale o sa se intample mai des..adik lunar sau bilunar...nu vad problema in a spune inainte de intalnire: bai baieti trebuie atat cascaval...sa il aveti la voi...OK

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2025 4Tuning