![]() |
Taxa Lunara NSL
In urma unei discutii avute cu presedintele NSL Ploiesti AKA Sefu Drifterilor din Ploiesti AKA Bonu' am hotarat amandoi ca o taxa de 10 lei pe luna ar fi binevenita! Inainte de asta va cerem si voua parerea! Mentionez ca acesti bani vor fi ptr cumpararea materialelor ce ne vor ajuta in buna organizare a intalnirilor NSL ce de acum incolo vor avea loc lunar sau bilunar in functie de ce se va stabili la intalnirea de sambata aceasta!Multumesc si va urez o zi buna!
|
Re: Taxa Lunara NSL
Skama te rog frumos sa argumentezi de ce ai votat asa !!! Sa stim si noi unde gresim!:rolleyes2
|
Si cu banii... sunt de acord normal.. dar sa se precizeze ce se face cu acesti bani ca de exemplu legitimatii s-au promis de 2 ani... si eu nu am asa ceva:) poate aveti voi :)
|
Si eu vreau legitimatzie si o sa avem cu totzii in curand. Va promit! Banii ii vom folosi pentru achizitionarea de parasolare, pentru a comanda legitimatziile, eventual cand se strang mai multzi bani putem sa mai comandam niste tricouri cu No Speed Limit fiindca sunt mai multzi care vor.
Nu stiu sigur daca fiecare filiala are tariful ei pentru taxa lunara. In Bucuresti taxa este de 20 RON pe luna. O sa ma interesez si o sa vin cu mai multe detalii in zilele urmatoare. |
bine sef de trib:D asteptam:)
|
am strans si eu intr un timp cotizatie lunara cu scopul sa facem legitimatii . nu se faceau sub 100 de bucati iar cu banii aia s au cumparat parasolare ,stickere ,un baner etc.
cred ca mai bine ramane taxa de inscriere si din banii aia sa primeasca ce are nevoie . |
stiu ca nu am voie sa vorbesc deoarece numai sunt in acest club, dar sincer sunt deacord cu acesti banii eram deacord de cand era si pitu si ne zicea ca trebuie sa platim aceasta taxa, deoarece ea reprezinta mandria de a purta acel stiker cu denumirea clubului si cu aceasta ocazie se strang banii sa ne facem si noi stikere, se stang banii pentru a cumpara tricori cu clubul si legitimatii care erau promise de vro 3 ani. sper sa nu supar sefi tribului, prin afirmatiile mele.pitu acuma cu banii se poate face orice.eu nu am votat deoarece nu fac parte din club si deci nu am drept de vot, doar mi-am exprimat ideile.
|
Quote:
|
eu accept reclame:):D
|
se faceau la bucuresti le facea florica si erau tip card ,altele puteam face oriunde
|
Quote:
hrz de ce nu mai faci parte ?eu nu mai sunt la curent |
ca s-a retras din motive personale.
|
Andrei ai mare dreptate.
Si Maax, la fel, in ziua de azi, cu bani facem orice! O sa vorbesc cu Florica de tipul de legitimatzii pe care le avea in plan, daca nu, le facem noi cum credem ca e mai bine, o sa va aratam si va alegetzi modelul cum va doritzi (bineinteles toate astea cu acordul lui Florica). La capitolul bani, eu zic ca e binevenita taxa asta ca strangem bani de tricouri si le personalizam, comandam parasolare, eu zic ca merita! Cine nu e de acord cu taxa este rugat sa argumenteze motivul! |
Quote:
|
nu vreau sa fiu carcotas....dar...
vrem legitimatii...strangem bani si facem legitimatii tricouri ...le fel banner...la fel tot ce e nevoie...la fel nu spun ca nu sunt de acord...dar cum spune si skma banii trebuiesc justificati intr-un fel daca se vorbeste ca aceste intalniri oficiale o sa se intample mai des..adik lunar sau bilunar...nu vad problema in a spune inainte de intalnire: bai baieti trebuie atat cascaval...sa il aveti la voi...OK |
All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2025 4Tuning