in fatza la Balif shi`a facut aparitzia un 3`ar dak nu ma inshel...galben cu neshte flacari bestiale!!care are aparat ii dau un sfat sa se duk sa fak neshte poze cu ea sa puna pe forum!!poate o sa ajung sa o vad shi de aproape sa vad dak are vreun defect...asha de la distantza shi din mers mi s-a parut frumos facuta!!flacarile tari realizate!!
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"kraven_4_all\"
in fatza la Balif shi`a facut aparitzia un 3`ar dak nu ma inshel...galben cu neshte flacari bestiale!!care are aparat ii dau un sfat sa se duk sa fak neshte poze cu ea sa puna pe forum!!poate o sa ajung sa o vad shi de aproape sa vad dak are vreun defect...asha de la distantza shi din mers mi s-a parut frumos facuta!!flacarile tari realizate!!
mercedesu ala cu bra la numar este negru ? 96 BRA ? daca da este un kitch are spoiler de M power (imitatie) e ca si cum ai pune pe BMW piese de la Brabus sau AMG
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
o singura piesa nu cred ca o poate transforma intr-un ''chici''!e totusi un brabus.....si sincer daca ai pune pe un bmw ''treburi'' de la brabus cred ca ai face cel mai tare bmw din lume
mi-a zis ala care avea BRA-ul ca are spoiler pe fatza de DACIA SOLENZA parca...
io v-am zis ca mashina e rupta-n doua....
pacat de ea.....
dak ar avea cineva banii necesari sa o readuca la starea ei originala ar fi chiar super tare......ASTA E!!!
o singura piesa nu cred ca o poate transforma intr-un ''chici''!e totusi un brabus.....si sincer daca ai pune pe un bmw ''treburi'' de la brabus cred ca ai face cel mai tare bmw din lume
parerea ta eu unu nu sunt de accord fiecare cu a lui
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
brabus sau amg ar face treaba buna pe orice masina....si nu e doar parerea mea,e unul dintre cei mai buni tunneri din lume,daca nu chiar cel mai bun[ma refer la brabus]....mai citeste si tu...