Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Closed Thread

Thread Tools
Old 01-02-07, 17:54   #61
PH86MIN

Stage 5

PH86MIN's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Initiativa

parerea mea cu locatia d la combinatul d la brazi nu e buna din cauza urmatoarelor motive:1-pe acolo trec cisternele cu carburant ceea ce ar duce la scaderea profitului fabricii in acea zi 2-soseaua este km ingusta 3-spatiu insuficient pt spectatori pt k gardul in stanga se afla aproape lipit d sosea iar in dreapta este teren agricol deci... iar 4-la cateva sute d metri se afla depozitele Dibo acolo isi are sediul o multime d firme renumite ceea ce ar ingreuna aprovizionarea acestora d acolo si mai sunt o multime......stiu asta pt k eu locuiesc exact acolo...deci parerea mea e sa cautam alta!!!
PH86MIN is offline  
Old 01-02-07, 17:59   #62
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Dar de locul de la marginea orasului , de pe langa Carrefour & stuff ? Am inteles ca prin 2008 se va construi un mall cam cat Metro si Practiker la un loc ... si poate odata cu mall-ul , or turna si ei 450-500 de m de asfalt , sa fie loc si de franare ... nu stiu sigur care e treaba , insa o sa ma interesez de mall , poate fi un potential sponsor ...

Numai bine !

MeHiGH is offline  
Old 01-02-07, 18:05   #63
kraven_4_all
Banned

Stage 5

doar_eu..si krezi k 450-500 metri....ar fi suficienti pt o legala???...aloo..pushtiu....linia in sine e de 402 metri...+ distanta de franare...

mashina de 115 CP prindea la 402m in ju de 160km/h!!!...ghici distanta de franare...(ai tema..)
..mashina mai puternik....automat creste distanta de franare...

la o legala...se vb de la 1 km in sus...zic yo...
kraven_4_all is offline  
Old 01-02-07, 18:17   #64
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Kraven , da-mi si mie timpul in care masina de 115 cai face 402 m .
MeHiGH is offline  
Old 01-02-07, 18:33   #65
kraven_4_all
Banned

Stage 5

chiar krezi k am stat sa cronometrez??...n`aveam si je ce face...
kraven_4_all is offline  
Old 01-02-07, 18:51   #66
MeHiGH

Stage 5

MeHiGH's Avatar

Cat OT ... ma rog, chiar vroiam sa calculez un timp de franare...insa eu cred ca 82 de m e o distanta suficienta pentru a frana, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti gumele !
Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia).

Alte locatie ar putea fi pe la Bucov, nu era pe acolo o strada lunga-lunga ? Cand eram mai mic , ma duceam pe acolo cu parintii si tin minte ca dupa parcare , era o strada , care "tinea" ceva-ceva. Parcarea , de asemenea , tin minte ca era mare si ea.
Ca sponsor , ar fi Alexandrion si MoDeco , sau ce firma e cea de adezivi .
Principal sponsor ar putea fi LukOil , care poate da si benzina pe gratis .

In fine , cu putin noroc , poate se rezolva ceva ! Ce-i drept , trebuie si alergatura mare !

Pushtiu se opreste din visat !
Numai bine !
MeHiGH is offline  
Old 01-02-07, 19:06   #67
kraven_4_all
Banned

Stage 5

Quote:
Originally Posted by doar_eu View Post

Numai bine !

ai zis`o bine p`asta...visezi cu ochii deschisi`....trezeshte-te la realitate....

dak era asha de ushor...o organizai si u...nu krezi??....de`ar fi asha de ushor...am face kte o legala pe week`end drq...!! get real kid!!...

85 m de franare?...esti nebun .....nu mai zic nik drq...n`are rost
...iti urez un real keep dreaming!!
kraven_4_all is offline  
Old 01-02-07, 19:25   #68
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

distanta minima trebuie sa fie 800 m ! 400 accelerare si 400 franare...
nu mai calculati pt ca , calculati degeaba
doar_eu nu mai visa cu sponsorii astia ca e treaba serioasa aici

Last edited by shantzu; 01-02-07 at 19:27.
shantzu is offline  
Old 01-02-07, 19:37   #69
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by shantzu View Post
distanta minima trebuie sa fie 800 m ! 400 accelerare si 400 franare... doar_eu nu mai visa cu sponsorii astia ca e treaba serioasa aici
intre 200 si 300 de m spatiu de franare este indeajuns. zona cu totul este bine sa aiba la 1 km, din care cel putin 6-700m in linie dreapta.
visatul e bun dupa parerea mea. inseamna teorie. practica e cea care omoara...
DragosT is offline  
Old 01-02-07, 21:30   #70
platon911
Opel Driver

Stage 5

platon911's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Cat OT ... ma rog, chiar vroiam sa calculez un timp de franare...insa eu cred ca 82 de m e o distanta suficienta pentru a frana, astfel incat sa nu fii nevoit sa tocesti gumele !
Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia).

Alte locatie ar putea fi pe la Bucov, nu era pe acolo o strada lunga-lunga ? Cand eram mai mic , ma duceam pe acolo cu parintii si tin minte ca dupa parcare , era o strada , care "tinea" ceva-ceva. Parcarea , de asemenea , tin minte ca era mare si ea.
Ca sponsor , ar fi Alexandrion si MoDeco , sau ce firma e cea de adezivi .
Principal sponsor ar putea fi LukOil , care poate da si benzina pe gratis .

In fine , cu putin noroc , poate se rezolva ceva ! Ce-i drept , trebuie si alergatura mare !

Numai bine !
a 120km\h iti trebuie cam 160m de franare........gandeste-te la o viteza mai mare
platon911 is offline  
Old 01-02-07, 21:49   #71
Pitu

Stage 5

Pitu's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]

<<Mai mi-ar trebui date(de ex, coeficientul de frecare dintre roti si asfalt, chiar daca e intre 0 si 1) si niste formule , nu gasesc in copiatorul de fizica(memorator, tot aia)>>

tare ,mi a placut asta . bafta la calculat si ai grija sa nu dea cu virgula!
Old 02-02-07, 07:18   #72
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

1. voi vedeti orice firma sponsor... nu oricine se baga !
2. cam 1 km de lini drepta trebuie -ca idee, vezi la diferite teste la masini fac si distanta de franare de la 100 km/h.
3. 0-402m cam 14sec o masina medie. eu asa stiu
4. visati, ca cica face bine, doar sa nu va doara cand va treziti
5. nu sunt carcotas, dar vreau sa fiu realist
6 imi pare rau, dar sunt sceptic in privinta organizarii. si pt ca nu avem cine sa se ocupe si pt ca avem de luptat.

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline  
Old 02-02-07, 08:25   #73
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Kraven , da-mi si mie timpul in care masina de 115 cai face 402 m .
E secret mah
Franarea dupa 400m se face cu frana de motor ca sa nu rupi nici gumele, nici asfaltul si nici sa risti sa-ti fuga masina aiurea cum s-a mai intamplat cand au pus baietii frana brusca si au derapat...
Deci frana de motor e mai eficienta decat cea de picior.

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline  
Old 02-02-07, 10:03   #74
DragosT
Suzuki Driver

Stage 5

DragosT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[MACS]
[Suzuki]

Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc View Post
1. voi vedeti orice firma sponsor... nu oricine se baga! - in mod normal ce se ofera este o forma de reclama stradala aproape pefrecta si oricine s-ar baga.
2. cam 1 km de lini drepta trebuie -ca idee, vezi la diferite teste la masini fac si distanta de franare de la 100 km/h. - 1 km inseamna 400 m concurs si restul de 600 m poti sa te joci cu ei. parcurile auto nu trebuie sa fie pe aceeasi linie dreapta.
3. 0-402m cam 14sec o masina medie. eu asa stiu
4. visati, ca cica face bine, doar sa nu va doara cand va treziti - doare mai mult inactiunea
5. nu sunt carcotas, dar vreau sa fiu realist - esti doar pesimit
6 imi pare rau, dar sunt sceptic in privinta organizarii. si pt ca nu avem cine sa se ocupe si pt ca avem de luptat. - asta cu lupta asa e. daca era usor, aveam curse si ptr old boys, de plictiseala
am mai spus-o. va limitati cu opiniile doar la un gen de concurs. pacat totusi ca aveti acolo mult potential!
DragosT is offline  
Old 02-02-07, 10:33   #75
kraven_4_all
Banned

Stage 5

Saintdick....u zici k la noi aici este mult potential....
asha o fi , dar knd ajungi sa umblii dupa acte...iti piere toata speranta cu potentialu` asta....
kraven_4_all is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -