17-04-11, 21:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Re: Tuning Show Campina? Pareri/sugestii
Quote:
Originally Posted by Ilegal street
Ar fi super tare sa se organizeze asa ceva si in campina,tinand cond ca sunt destui baietasi cu masini preparate in campina. Bafta
|
da....asa e,mai ales ca topicul e de actualitate,de anul trecut
|
|
|
18-04-11, 23:50
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Ilegal street
Ar fi super tare sa se organizeze asa ceva si in campina,tinand cond ca sunt destui baietasi cu masini preparate in campina. Bafta
|
Numai ai loc de masini preaparate prin campina poti sa le numeri linistit pe degete
|
|
|
21-04-11, 23:40
|
|
Stage 4
|
Mi-ar parea bine sa vad si in Campina un eveniment de genul acesta, dar avand in vedere drumurile foarte proaste si lipsa de spatiu pentru organizarea acestui eveniment cred ca este aproape imposibil.
|
|
|
22-04-11, 20:05
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Aveati un parc sau nu mai stiu exact, o parcare mare... ceva de genul, acolo dupa linia de cale ferata, faceai la o intersectie dreapta si in dreapta era locul ala mare... Sau gresesc?
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
22-04-11, 23:18
|
|
Stage 5
|
da este singurul loc mai mare ...insa doar un audio si exterior poti prezenta...altceva nu ai cum ca nu permite locul,ar merge si un 8 de drift,dar nu mai avem loc pt parcarea masinilor si public...
|
|
02-08-11, 09:57
|
|
Audi Driver
Stage 3
Member of: [Opel] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by Vulturica2004
da este singurul loc mai mare ...insa doar un audio si exterior poti prezenta...altceva nu ai cum ca nu permite locul,ar merge si un 8 de drift,dar nu mai avem loc pt parcarea masinilor si public...
|
corect ... mai e o locatie la Poiana-Campina pe aleea constructorilor acolo pe malul prahovei cine stie (la matei ) unde se poate face o linuta, daca imi amintesc bine s'a si tinut odata acolo ... sinicer chiar merge , nu e asfaltul chiar perfect, dar eu acolo mai ma "antrenez"
poate anul asta se tine ceva nu ca anul trecut
hai sa ne strangem si ne organizam noi cumva
|
02-08-11, 19:14
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Papay
corect ... mai e o locatie la Poiana-Campina pe aleea constructorilor acolo pe malul prahovei cine stie (la matei ) unde se poate face o linuta, daca imi amintesc bine s'a si tinut odata acolo ... sinicer chiar merge , nu e asfaltul chiar perfect, dar eu acolo mai ma "antrenez"
poate anul asta se tine ceva nu ca anul trecut
hai sa ne strangem si ne organizam noi cumva
|
Dar nu trebuie sa spui in gura mare ca te antrenezii!
|
|
|
03-08-11, 11:21
|
|
Stage 4
|
Serios acum, haideti sa facem si noi ceva in Campina vara aceasta. Sunt dispus sa ajut la organizare pt un show aici in Campina, putand aranja sa zicem cu parcarea de la Fibec. Cine mai vrea sa ajute as propune sa ne strangem si sa vorbim, de exemplu mai este Nego Cata si cine mai spunea pe aici. Este dorinta mea de a face ceva pentru acest oras cam mort din toate punctele de vedere. Cine are aceeasi dorinta ca si a mea, haideti sa vorbim aici si sa stabilim o intalnire sa vedem cum facem.
|
|
|
03-08-11, 11:59
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [2 Roti] [Suzuki] [BMW]
|
Daca aveti o parcare libera si aprobarile proprietarilor parcarii si autoritatii locale ar fi perfect o sesiune de drift. Sunt sigur ca vor veni multi proprietari de ursi atat din imprejurimi cat si din Bucuresti.
Oltcit 11 Club | Oltcit 11 RM | Dacia Supernova Clima 1.4 MPI | Opel Vectra Z22SE | Fiat Coupe 2.0 20V | Suzuki 750 GSXF | BMW E30 coupe 2.5 12V | BMW E30 coupe 2.5 24V | BMW E36 coupe 2.0 24V | BMW E36 318i cabrio | BMW E46 318i | BMW E30 coupe S50B30 | Mazda 323 coupe
www.streetlegal.ro
BBS - born to burn
|
|
|
03-08-11, 20:45
|
|
Audi Driver
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Raresh01
Serios acum, haideti sa facem si noi ceva in Campina vara aceasta. Sunt dispus sa ajut la organizare pt un show aici in Campina, putand aranja sa zicem cu parcarea de la Fibec. Cine mai vrea sa ajute as propune sa ne strangem si sa vorbim, de exemplu mai este Nego Cata si cine mai spunea pe aici. Este dorinta mea de a face ceva pentru acest oras cam mort din toate punctele de vedere. Cine are aceeasi dorinta ca si a mea, haideti sa vorbim aici si sa stabilim o intalnire sa vedem cum facem.
|
Prezent ajut cat si cum pot
|
|
|
03-08-11, 23:33
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
trebuie sa ia cineva initiativa si sa alerge putin dupa cateva aprobari.
si o simpla intrunire(tuning/sound) ar fi mers, cum a fost in 2004 la noi la sala.....
|
|
|
04-08-11, 03:47
|
|
Banned
Stage 5
|
Parcarea de la Fibec este cea mai ok locatie, dar, daca tot zicea nea' Tiseanu ca ne face bulevard frumos, nu vad de ce n-am putea sa facem acolo un expo frumos ?!
Nu cred ca cei de la Fibec vor inchide parcarea pentru niste masini parcate cand ar putea parca clientii lor acolo si sa faca vanzare avand in vedere ca ei nu prea au nimic de castigat din toata chestia asta iar apoi sa punem pret la intrare ar fi o idee foarte proasta.
Nu trebuie neaparat o parcare ... se inchide bulevardul (care teoretic e inchis accesului masinilor) si aia e ... isi face si primaria reclama mai frumoasa la trotuarele sclipicioase
Bulevardul va fi terminat prin Septembrie, cu castanii aia ...toamna, ar arata nemaipomenit, ceva diferit ...fata de o banala parcare.
E adevarat ca e mai retras dar ... eu zic ca e ok ... pe strada centrala oricum au inceput astia sa sape, o sa fie haos pana-l termina.
Fixam frumos o audienta cu primarul si ii propunem ce si cum ...
|
|
|
04-08-11, 12:24
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
tu zici de strada principala nu? am observat ca se mai inchide in weekend si ramane ca o zona de agrement asa.....
momentan este foarte prost tronsonul ala, plin de gropi, denivelari etc..
dar ca idee, ar fi ceva
|
|
|
04-08-11, 13:42
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tng
tu zici de strada principala nu? am observat ca se mai inchide in weekend si ramane ca o zona de agrement asa.....
momentan este foarte prost tronsonul ala, plin de gropi, denivelari etc..
dar ca idee, ar fi ceva
|
Strada centrala, adica Bulevardul central urmeaza sa fie asfaltat la sfarsitul lunii August, acum au sapat pentru a introduce cablurile de pe stalpi in pamant, iar urmatorul pas este reabilitarea totala ... deci din start este exclus.
In Campina mai este un bulevard, care acum un an arata cam asa:
http://1.bp.blogspot.com/-dy-xlpxUcc...0/Bulevard.jpg
Acum este aproape tot reabilitat, in Septembrie va fi gata ... este si va fi inchis traficului permanent, este amplasat cate un indicator "Accesul Interzis" la fiecare din cele 2 intrari ....
E imposibil sa nu-l stiti, se numeste Bulevardul Culturii, de la Politie, venind de pe strada centrala o iei tot inainte ...
|
|
|
04-08-11, 16:24
|
|
Audi Driver
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by EaGle
Strada centrala, adica Bulevardul central urmeaza sa fie asfaltat la sfarsitul lunii August, acum au sapat pentru a introduce cablurile de pe stalpi in pamant, iar urmatorul pas este reabilitarea totala ... deci din start este exclus.
In Campina mai este un bulevard, care acum un an arata cam asa:
http://1.bp.blogspot.com/-dy-xlpxUcc...0/Bulevard.jpg
Acum este aproape tot reabilitat, in Septembrie va fi gata ... este si va fi inchis traficului permanent, este amplasat cate un indicator "Accesul Interzis" la fiecare din cele 2 intrari ....
E imposibil sa nu-l stiti, se numeste Bulevardul Culturii, de la Politie, venind de pe strada centrala o iei tot inainte ...
|
o super idee cu bulevardul ... mai ales ca de la trotuarele cu sclipici m'am inspirat si eu ca sa imi fac vopseaua pt masina ...sper ca pana in septembrie sa fie gata si a mea )
Pe CENTRU - Carol I sigur nu se poate chiar daca e inchis in weekend (este PIETONAL - ca la Ploiesti)
Blv Culturii (sau pe bulevard cum il stim cu totii) ar fi chiar super o expozitie ( exlus, drift, cerculete, linii)
Putem sa gasim si un slogan gen Fete Rasturnate si Masini Dezbracate
Ar atrage ceva lume si nu numai pasionati
|
|
|
|
|