Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 09-06-10, 12:35   #16
flebusca

Stage 3

flebusca's Avatar

Default Re: Tuning Show Campina? Pareri/sugestii

bun ce sa zic... bravo tie, daca rezolvi toate detaliile expuse mai sus... fi sigur ca o sa ai si vizitatori si participanti din ploiesti... oamenii ti-or fi zis ca vin, acum tu trebuie sa rezolvi actele si autorizatiile si sa negociezi mai departe... asteptam o data... daca zici ca se rezolva... Bafta!

<u><i><b><font size=3>FORTZA OPEL</font></b></i></u>
flebusca is offline   Reply With Quote
Old 09-06-10, 13:58   #17
DUB-R

Stage 5

DUB-R's Avatar

Mada, Fabi sunt, da un semn cand esti la campina sa ne intalnim si facem impreuna, eventual vin si eu cu baietii cu niste Corvette-uri, Mustangi si astea ... oricum noi am vrea sa facem ceva deschis catre public tot in August
Si eu vroiam sa organizez demult ceva in Campina impreuna cu baietii de la garaj, se poate sa gasim si parcare ... da un semn
Old 09-06-10, 16:36   #18
Raresh01

Stage 4

Raresh01's Avatar

Din cate stiu FIBEC e proprietate personala FLorin Anghel, in privinta aceasta poate poate pot face ceva deoarece tatal meu il cunoste dar nu pot vorbi nimic dacanu stiu ca sigur vreti sa organizati...
Raresh01 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-10, 17:49   #19
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Raresh01 View Post
Din cate stiu FIBEC e proprietate personala FLorin Anghel, in privinta aceasta poate poate pot face ceva deoarece tatal meu il cunoste dar nu pot vorbi nimic dacanu stiu ca sigur vreti sa organizati...
salut !!!da asa este e propietatea domnului anghel dar si ioana service e asociat ....plus de asta ca s-a discutat cu cei de ioana service si nu se pune problema cu parcarea deci asta e 80% rezolvat.....fabi am vb si pe mess si e super ideea sa vina si american muscle cars ...pe lista s-au inscris si o serie de firme service-uri plus cativa participanti cu masini modificate/custom
*care vor fi categoriile :
1besc car of the show
2.best custom
3.best pain
4 best interior
5 baietii cu sunetul
si astept inca propuneri cu categorii
best autohton deja am vb cu cativa propietari de dacia
si cum ziceam suntem deschisi la orice propunere
numai bine
cum ziceam va fi un eveniment caritabil mai ales ca in perioada asta se vorbeste numai de taieri salrii pensii ....si la copii orfani nu se gandeste nimeni
rog cluburile prahovene si nu numai daca sunt doritori de inscriere sa ma contacteze sau vb deschis aici

Last edited by kinderu; 09-06-10 at 17:52.
kinderu is offline   Reply With Quote
Old 10-06-10, 08:09   #20
Raresh01

Stage 4

Raresh01's Avatar

Quote:
Originally Posted by kinderu View Post
salut !!!da asa este e propietatea domnului anghel dar si ioana service e asociat ....plus de asta ca s-a discutat cu cei de ioana service si nu se pune problema cu parcarea deci asta e 80% rezolvat.....fabi am vb si pe mess si e super ideea sa vina si american muscle cars ...pe lista s-au inscris si o serie de firme service-uri plus cativa participanti cu masini modificate/custom
*care vor fi categoriile :
1besc car of the show
2.best custom
3.best pain
4 best interior
5 baietii cu sunetul
si astept inca propuneri cu categorii
best autohton deja am vb cu cativa propietari de dacia
si cum ziceam suntem deschisi la orice propunere
numai bine
cum ziceam va fi un eveniment caritabil mai ales ca in perioada asta se vorbeste numai de taieri salrii pensii ....si la copii orfani nu se gandeste nimeni
rog cluburile prahovene si nu numai daca sunt doritori de inscriere sa ma contacteze sau vb deschis aici
Daca e vorba de cei de la Ioana Service este si mai bine, deci haide sa daca ai putea sa imi lasi si mie datele de contact ale tale pe un PM si sa vorbim putin mai detaliat pentru ca, cu Ioana Service nu va fi nici o problema!
Raresh01 is offline   Reply With Quote
Old 14-06-10, 13:31   #21
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Raresh01 View Post
Daca e vorba de cei de la Ioana Service este si mai bine, deci haide sa daca ai putea sa imi lasi si mie datele de contact ale tale pe un PM si sa vorbim putin mai detaliat pentru ca, cu Ioana Service nu va fi nici o problema!
salut pentru detalii kinderu_876 sau 0729784403 .....pana acum am vb cu cateva firme care isi vor expune standul....parcarea este 90% data va fi ori 20 august ori 27 .......voi atasa si linkurile cu parcarea si cu casa de copii
Old 14-06-10, 15:08   #22
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Acu nu vreau sa par nesimtit......dar cei care participa cum pot fi sigur ca banii ajung la casa de copii...nu o intreb cu rautate dar e corect sa stim toti ce se intampla cu banii, ca in ziua de azi te fura si fratele.....sper sa nu o iei in nume de rau...dar chiar sunt curios.
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 14-06-10, 15:32   #23
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN View Post
Acu nu vreau sa par nesimtit......dar cei care participa cum pot fi sigur ca banii ajung la casa de copii...nu o intreb cu rautate dar e corect sa stim toti ce se intampla cu banii, ca in ziua de azi te fura si fratele.....sper sa nu o iei in nume de rau...dar chiar sunt curios.
stai linistit e si normal
banii vor fi primiti direct de directoarea de acolo iar firmele care vor sponsoriza si vor avea stand vor plati direct in contul fundatiei .....noi nu avem nicio legatura cu manipularea banilor ...eu incerc decat sa fac un show o expozitie in campina si am zis ca daca tot va veni lume sa vada ...vor putea ajuta si gradinita speciala ada marinescu .....
sper sa fi multumit de raspuns
Old 14-06-10, 23:45   #24
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Quote:
stai linistit e si normal
banii vor fi primiti direct de directoarea de acolo iar firmele care vor sponsoriza si vor avea stand vor plati direct in contul fundatiei .....noi nu avem nicio legatura cu manipularea banilor ...eu incerc decat sa fac un show o expozitie in campina si am zis ca daca tot va veni lume sa vada ...vor putea ajuta si gradinita speciala ada marinescu .....
sper sa fi multumit de raspuns
S-a tot vorbit de alte lucruri mai putin de partea banilor si chiar eram curios, nu a fost o intrebare rautacioasa dar in zilele noastre pe prafurile astea te gansesti la ce e mai rau.
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 14-06-10, 23:49   #25
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN View Post
S-a tot vorbit de alte lucruri mai putin de partea banilor si chiar eram curios, nu a fost o intrebare rautacioasa dar in zilele noastre pe prafurile astea te gansesti la ce e mai rau.
deci am zis asa masinile vor primii premii in functie de voturile publicului ....nu va fi intrare dar se va face o chestie ceva de genu 5 lei ptr ajutorul gradinitei speciale nush in schimbu la astia se va da o felicitare ceva de genu cum umbla aia pe la carefour ....plus ca de partea asta se vor ocupa cei de la fundatie eu aduc doar lumea
deja s-au strans si doua maini de formula (formula student)poze cu ea in lucru sapt asta ma apuc de ea si cea de anu trecut
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_5871.jpg
Views:	192
Size:	549.2 KB
ID:	1519411  
Old 15-06-10, 15:13   #26
Seal

Stage 5

Prezent si eu
Seal is offline   Reply With Quote
Old 16-06-10, 18:41   #27
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Seal View Post
Prezent si eu
sal .....ms de prezenta ce masina ???
Old 16-06-10, 19:04   #28
DUB-R

Stage 5

DUB-R's Avatar

O punem si de niste motociclete
DUB-R is offline   Reply With Quote
Old 17-06-10, 02:07   #29
kinderu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by DUB-R View Post
O punem si de niste motociclete
da ar fi o idee buna
vb si cu vipu si zicea ca vb si el cu bikeri deci merge
Old 17-06-10, 20:25   #30
Tod3rik

Stage 5

Tod3rik's Avatar

Quote:
da ar fi o idee buna
vb si cu vipu si zicea ca vb si el cu bikeri deci merge
Daca se expun si motociclete ...am si eu o motocicleta frumoasa nu e facuta de mine....asa am cumparato ... poate pot sa o expun si eu ...bafta cu show'ul
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	194.88.148.41.jpeg
Views:	150
Size:	79.6 KB
ID:	1522720  
Tod3rik is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -