Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 28-05-09, 21:30   #136
MirceaWkC

Stage 4
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 262
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

baieti stati linistiti ...bunicul meu e veteran de razboi si o sa aflu eu mai multe chestii de la el...stiu una din Rusia, dar nu exact..[...] erau in 195..si ceva si plecase in Rusia nu stiu ce sa faca si trebuia sa se duca la o baza militara...si au mers cu elicopterul pana pe un camp unde nu vedeai nimic dreapta stanga nici macar padure(s-au dus cu elicopterul . in elicopter erau:el, translatorul si 5 soldati sovietici si un colonel general [...])si i-a intrebat ce se intampla, ca elicopterul plecase(mosu' se speriase credea ca vor sa ii omoare), dar deodata aproape 50 de m2 de pamant a inceput sa coboare in jos incet . Cica, cand a ajuns acolo jos era o hala mare luminata puternic unde se afla armament, hrana, apa etc si soldati la greu...nu stiu, il mai intreb in weekend (nu cred ca m-ar minti [...] ca doar are 83 de ani [...])


Nota moderator: ti se pare ca arata bine postul tau?Putina gramatica si atentie la scris si la limbaj nu ar strica !!!

Last edited by Sasha; 28-05-09 at 22:00.
MirceaWkC is offline  
Old 28-05-09, 21:36   #137
Kent8

Stage 5
 
Kent8's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,298
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

deca nu ma insel ii la vreo 3-4 kilemetrii de la cabana politehnicii
mergi de la tarnita spre masires SAT !
si dupa ce ai trecut de statia de curent...sau cum s`o numii, ai o linie dreapta de vreo 800-1km apoi incep serpentinele.
mno de la liniea dreapta mai mergi vreo 5 minute cu masina,...si o sa vezi cascada pe stanga. te dai jos, si vii inapoi vreo 200-250 metrii...si trebuie sa o gasesti.
m-am oprit din intamplare acolo..nu ca m-am dus special.
apropo, cand incepi sa iesi din padure am mai vazut o ciudatenie in dealul din stanga...in mijlocul padurii o chestie maro(o fii tot asa ceva dar ruginit)
(asta pentru ra2fast2u...sau ce user ai :P )

pentru urmatorul user, nu stiu ca nu m-am putut apropia mai mult de 20 de metrii de usa...ca si eu as fi vrut sa vad ce ii in interior...dadeam un blitz, tot vedeam ceva

urmatorul user, bunicul meu o murit...el o prins ambele razboaie, avea povesti gramada...dar asta-i viata

Last edited by Kent8; 28-05-09 at 21:38.
Kent8 is offline  
Old 28-05-09, 21:41   #138
MirceaWkC

Stage 4
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 262
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Quote:
Originally Posted by BigDaddy_1112 View Post
Se vorbea la un moment dat despre energie si centre energetice din Romania. In Bucegi, in apropierea Virfului Omu, se afla cel mai important Centru energetic-informational natural al Planetei. Aceasta este parerea cercetatoarei Cristina Pinculescu, din Bucuresti. Iata, in esenta, citeva informatii despre aceasta teorie.

Existenta”Centrului” este semnalata de toate traditiile stravechi. Astfel, in ezoterismul musulman este “Muntele Polar”, sau “Muntele QAF”. In India si Tibet i se spune Shambala, sau “Muntele Meru”. In Occident se vorbeste de “Monsalvat”, sau “Sediul Graalului” – “acolo unde timpul se preface in spatiu”. La chinezi este “Muntele Tai” – sediul nemuritorilor. El se mai gaseste si sub denumirea “Axis”, sau “Cardines Mundi”, “stilpul cerului”, “piramida cosmica”. In Crestinism este “crucea”, sau “arborele vietii”.

Acest Centru are prioritati cu totul speciale. In lucrarea pe care autoarea a elaborat-o in urma acestor cercetari (finalizate in 198 sint descrise mai multe efecte energetice speciale ale centrului in cauza – surprinse pe pelicula foto, electronografice si mostre de roca avind proprietati stranii, prelevate de pe virful respectiv. Aceste probe confirma pe parcursul lucrarii (deosebit de vasta) activitatea Centrului. Structura energetica a Terrei este mult mai complexa decit se crede.

Centrul energetic din Bucegi este cel mai important, insa nu este singurul. Mai exista sase centre energetice de prima importanta (pe linga multe altele secundare), care sint in corelatie cu acesta, si este posibila localizarea lor pornind de la cel din Bucegi. Acest”centru”, precum si toate celelalte centre secundare sint “cheile” care vor da acces “Omului Mare”, care este Umanitatea, la oceanul infinit al energiei si informatiei cosmice. Pentru intreaga structura a universului nostru, exista o “cheie”. Aceasta “cheie” apare in traditie sub denumirea de Axis, sau Cardines Mundi, care nu reprezinta altceva decit locul geometric al centrelor tuturor structurilor macrocosmice ale Universului nostru si, in acelasi timp, locul geometric al tuturor universurilor.

Exista un sistem energetic-informational natural, in care totul este in contact cu totul, facind posibile comunicarea si schimbul. In realitate, centrul din Bucegi reprezinta o adevarata “poarta” de iesire din universul terestru, el constituind punctul Planetei Pamint plasat pe acest loc geometric de conexiune universala. Prin proprietatile pe care le are acest centru ar rezulta ca timpul (a patra dimensiune terestra) poate fi abolit, deci poate fi controlat, si, in acest caz, viteza luminii inceteaza de a mai fi o bariera in calea omului spre Cosmos.

In urma cercetarilor a rezultat ca acest centru are o activitate ciclica (prezentind maxime si minime), cu perioada de un an. Din datele provenite din traditie rezulta ca aceste cicluri anuale sint inscrise in niste cicluri mult mai mari, care se intind pe milioane de ani. Un ciclu complet, in traditia vedica, se regaseste sub denumirea de Mahayuga. Un ciclu Mahayuga se compune din patru yuga, sau virste ale umanitatii. Aceste patru perioade nu sint egale. O serie de argumente pledeaza pentru ipoteza ca, incepind cu anul 1986, intensitatea activitatii cerului a depasit”pragul de latenta”, urmind si in prezent o crestere accelerata. Zona care contine acest centru este Sanctuarul principal al Kogayonului, deci “Muntele Sacru” al dacilor. Aflat in Bucegi, el se compune din 3 trepte supreme de initiere, la care se adauga alte 12, superioare, precum si numeroase trepte inferioare de “invatatura”, accesibile numai initiatilor. Teoria prezentata de Cristina Pinculescu la televiziune, radio si in presa a suscitat un viu interes, cercetatori de renume din intreaga lume aratindu-se interesati de “straniile fenomene” din muntii nostri.

Daca fac asemenea dezvaluiri probabil ar fi judecati pentru inalta tradare sau mai stiu eu ce ! O harta a bazelor militare din Romania, poza probabil e veche si probabil nu mai corespunde cu realitatea!

Cartea Viitor cu cap de mort varianta pdf! Pun si .txt daca vreti!



eu mai stiu de una ascunsa in sadu tg-jiu -adica nu stiu exact da in munte sunt niste cabane de lemn despre care am auzi ca tot asa duc la niste baze militare (am vazut una da nu stiu exact daca este face parte di elesi eram la 20 d metri de ea)
-si orasul sadu este pur si simplu o bomba la propriu

Last edited by MirceaWkC; 28-05-09 at 21:44.
MirceaWkC is offline  
Old 28-05-09, 22:41   #139
scturoag
4Rally

Stage 5
 
scturoag's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,673
Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

De ce ii o bomba ?!? are multa munitie pe dedesubt ?!?
App. si la ROMAN ... la fosta unitate militara ... de la fostu' dedeman(ptr cei care cunosc) cica jumatate din unitate e plina de proiectile si tot felu de bombe in pamant , cica daca s-ar da o singura bomba acolo ... ar rade Romanul de pe fata pamantului si imprejurimile ... asta mi-a spus tata ... a facut armata acolo ...
Acum 2 ani ... erau cateva sute de tancuri ... le-am vazut p'acolo .. si vechi si noi .. erau puse unul langa altul ... si nu era pazit .. adica in turnu de paza nu era nimeni ... stie cineva daca mai sunt acolo ca n-am mai fost d'atunci ...
scturoag is offline  
Old 28-05-09, 23:05   #140
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5
 
RA_2fast4u's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,611
Member of:
[FORD]
[FOTO]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Quote:
Originally Posted by scturoag View Post
Si ce era inauntru acolo unde ai fost tu ?!? ceva interesant ?!? sau pustietate ?
Da, unde am fost eu era foarte interesant. Numai ca nu avea nici o treaba cu armament sau cu armata, era un fel de hidrocentrala sub pamant. Din pacate eram putoi pe clasa a 7-a parca, si nu mai tin minte mare lucru.. ori cum, foarte interesant locul acela, mergeai ceva printr-un tunel prin pamant pana cand sa ajungi intr-o sala plina cu calculatoare si alte nebunii...


Si dacia verece, sau ce user ai, inseamna ca vorbim de locuri diferite, dar cel mai probabil chestia aceea e tot ceva asemanator. Ma indoiesc ca o baza militara, sau ce insinuezi tu ca ar fi, arata asa. In primul rand ca ai nevoie de o intrare, si in al 2-lea rand nu ajungi tu mergand la plimbare prin padure acolo. Ma indoiesc ca militarul acela nu ti-ar fi spus despre ce e vorba daca il intrebai frumos
RA_2fast4u is offline  
Old 28-05-09, 23:09   #141
manu_96xls

Stage 5
 
manu_96xls's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,465
Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Quote:
Originally Posted by scturoag View Post
De ce ii o bomba ?!? are multa munitie pe dedesubt ?!?
Nu e chiar o bombă, acolo sunt uzinele „sadu I” și „sadu II”. Oricum nu cred să fie nimic special acolo, eventual un depozit, 2, 3 în care să mai fie arme. Una din uzine parcă era desființată și cealaltă în prag de desființare.
Cam de asta zicea că e o „bombă” orășelul.
Pentru simplu fapt că or mai fi câteva (zeci, sute de) kg de muniție nu poate fi clasificat orașul ca bombă.
__________________
Second to a hammer , a cable tie can fix anything!

Last edited by manu_96xls; 28-05-09 at 23:13.
manu_96xls is offline  
Old 28-05-09, 23:24   #142
scturoag
4Rally

Stage 5
 
scturoag's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,673
Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Pai inseamna ca Romanul chiar ii o bomba ... jumatate de unitate militara .. cca. 3500-4000 m2 ii inconjurata de sarma ghimpata si ai o singura carare care poti sa mergi sa ajungi la turnu de paza care ii in mijlocul zonei cu bombe... ca daca , calci pe langa .. ai riscul de a calca pe cine stie ce bombe ... cica is multe mine , bombe , dinamite , gloante , tot felu' de munitie ... au gard care pana la jumatate ii placat cu otel iar apoi plasa dubla si beste sarma ghimpata , iar ii iluminat non-stop prin imprejur ... am sa fac eu niste poze peste vreo 1 luna cand ajung in Romania si am sa le postez ...
scturoag is offline  
Old 29-05-09, 02:28   #143
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

M-am apucat de cautat pe ent niste chestii si cam asta am descoperit

Mai precis calibrul 7,62 mm, acelasi calibru ca si AKM model 1963, productie romaneasca…
Stiu mitul! Si completare la mit o voi trimite zilele astea!


NU e mit este chiar adevarat. Cu o usoara modificare a liniilor de productie se trecea la fabricarea de arme. Asa cum Cugir trecea de la masini de cusut la AK, asa cum fabricile masini faceau tancuri. Principiul este asemanator.

2. Mitul comform caruia in fabricile de tigari din Romania,. in caz de razboi se putea trece la la productia de gloante.

-mit aberant, complet neadevarat

Pentru cine a vazut o masina de confectionat tigarete si are o pregatire cat de cat tehnica, intelege ca este absulut imposibila fabricarea de gloante pe acest tip de echipament. In plus masinile de fabricat tigari erau si sunt fabricate numai in occident, argument in plus pentru distrugerea mitului, deoarece dusmanul capitalist nu furniza surse de munitie comunistilor.
Legenda cred ca a fost fabricata de securitate pentru a sublinia "exceptionala" capacitate de aparare a regimului si intarita de racanul roman ce baga tigarile pe teava AK-ului.



3. Mitul armei laser folosita de armata romana in timpul crizei din 1968 cant trupele sovietice au invadat Cehoslovacia. Legenda spune ca la refuzul regimului ceasescu de a participa la invadarea Cehoslovaciei de catre tarile Tratatului de la Varsovia, sovieticii ar fi incercat sa ocupe si Romanua. Dar brava armata romana a oprit inaintatre tancurilor rusesti cu ajutorul unei arme laser ce a topit blindajul carelor de lupta. Unii sustin ca pana de curand se puteau vedea undeva prin nordul Moldovei carcasele topite ale tancurilor sovietice.

-mit aberant, complet neadevarat

Nu stiu daca in momentul de fata exista arme laser de asemenea putere, cu atat mai putin in anii 60 in Romania comunista. Un alt mit fabricat de regim si de Securitate, pentru "intarirea increderii" populatiei.


2. Mitul aparitiei virusului HIV ce provoaca SIDA. In anii 70 cand a aparut pentru prima oara boala, afectati au fost homosexualii si barbatii de culoare. Boala a fost denumita atunci cancerul homosexualilor. Mai tarziu au fost afectate toate categoriile de populatie. S-a vehiculat ideea ca virusul a fost creat in laborator si raspandit intentionat in randul homosexualilor si a persoanelor de culoare.

Plauzibil, dar foarte putin probabil.


un site cu ami multe legende urbane - > http://www.snopes.com/

Mihai Gâdea: Am revenit. Acestea sunt informaţiile pe care noi, jurnaliştii, le putem avea. Mulţumesc domnule general, pentru că aţi acceptat să ne clarificaţi atât cât o veţi putea face în această seară. Sunt câteva întrebări, în mod simplu, am să trec eu la tablă şi am să vă pun câteva întrebări pentru a înţelege lucrurile. Avem o unitate militară care înţeleg că este un depozit de armament care se află în pădurea de la Ciorogârla. Sigur, nu vă cer niciun fel de informaţii pe care nu le puteţi da. Un lucru este sigur, aici este un depozit de armament, un depozit de armament care este jefuit, în momentul acesta ştim doar despre armele care au fost menţionate. Ce se poate face cu armele acestea? Cam de ce nivel este furtul acesta? Cât putem echipa cu acest tip de armament? Ion Panaitescu: Plecăm de la afirmaţia Ministerului Apărării Naţionale şi potrivit acestei afirmaţii, din depozitul despre care vorbiţi au fost sustrase nişte arme, fără ca Ministerul Apărării Naţionale să precizeze...




Voi stiati de asa ceva ??? --> http://www.orniss.ro/ro/prezentare.html


Biserica Precista are un tunel secret
Biserica Precista, cu hramul Adormirea Maicii Domnului, este cel mai vechi monument istoric din oraşul Galaţi. În secolul al XVII-lea, această biserică îndeplinea o dublă funcţie: lăcaş de cult şi cetate de apărare împotriva cotropitorilor. Prosperitatea comercială din acest oraş-târg a permis unor negustori locali, ca în timpul domniei lui Vasile Lupu, pe la anul 1647, să termine construirea Bisericii Precista - biserică fortificată, cel mai vechi monument gălăţean care poate fi admirat şi în prezent. Biserica este deci o ctitorie negustoreacsă în plină epocă culturală a lui Vasile Lupu, sinteză de arhitectură moldo-valaho-transilvaneană; biserica este o biserică fortificată din piatră şi cărămidă. De plan triconc, cu ziduri groase de până la 1,80 metri, biserica este o elocventă sinteză a arhitecturii creştine din Moldova, Muntenia si Transilvania. Este construită din patru încăperi: altar, naos, pronaos şi pridvor. Dacă primele două încăperi (altarul şi naosul) descind din bisericile de stil moldovenesc, pridvorul are deasupra un turn-clopotniţă, asemanator cu cele ale bisericilor din Transilvania, prevăzut cu o încăpere de strajă la nivelul intermediar dintre clopotniţă şi pronaos. Atât la acest nivel, cât şi la cel al clopotniţei, se gasesc creneluri pentru apărare. Un alt element de apărare, la Biserica Precista, este podul întărit, alcătuit din două părţi, una deasupra naosului şi a doua deasupra altarului. Podul este prevăzut cu 28 de metereze. Aici se găsesc construite drumuri de strajă (coridoare) şi câteva zeci de metereze pentru luptă. În zidărie, printre rândurile de cărămidă, este folosită piatra, tehnică nefolosită la alte biserici moldoveneşti ridicate în aceeaşi perioadă. Zidul pereţilor de deasupra ferestrelor, până la acoperiş, este dublu, formând o galerie cât poate umbla comod un om. Deasupra altarului există o cameră mare, unde la năvăliri se asigurau diferite odoare şi bogăţii ale oraşului. Se spune că exista un tunel secret pe sub Dunăre, de la Biserica Precista şi până pe malul celalalt al fluviului, pentru a putea ascunde bunurile şi a scăpa de atacurile vrăjmaşilor. Turnul, format din două niveluri, este prevăzut cu o cameră pentru ascunderea valorilor, cu două metereze şi o uşă de acces, probabil, spre un balcon. Al doilea nivel era prevăzut cu ferestre şi metereze. Turnul-clopotniţă, masiv, de forma unei prisme pătrate, cu colţurile de sus retezate oblic, nu este ornamentat decât în zona cornişei cu două rânduri de cărămidă aşezată în unghi şi cu brâul de cărămizi în zig-zag. În schimb, turla de pe naos prezintă o decoraţie bogată. Absida altarului şi cele două abside laterale sunt învelite cu căciuli conice. Acoperişul bisericii este din şindrilă. În exterior, pereţii bisericii sunt susţinuţi de cinci contraforţi. Un brâu alcătuit din triplu şir încinge faţadele, împărţindu-le în două registre. În cel inferior decorul este alcătuit din arcade oarbe cu arhivolte, ale căror picioare coboară până la soclu. Structura arhitectonică a monumentului, cu elemente moldoveneşti (turla centrală, ocniţele de la nivelul superior şi crenelurile, discuri de ceramică), munteneşti (arcadele oarbe de pe nivelul inferior, brâul median) şi ardeleneşti (turla principală, brâul în zig-zag), este o dovadă a unităţii stilului arhitecturii secolului al XVII-lea, demonstrând şi în acest mod legăturile strânse care existau între românii din cele trei principate.
http://www.atac-online.ro/19-08-2008/Bi ... ecret.html
__________________
Nu sunati , ies eu din cand in cand

Psycho is offline  
Old 29-05-09, 02:46   #144
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

- Dupa caderea regimului comunist, Romania a pedalat foarte tare pe dorinta de a intra in Nato, UE si asa mai departe. De abia dupa 2000, lucrurile au inceput serios sa se miste in acest sens, de parca NATO a realizat brusc cat de util ar fi sa amplaseze acele baze militare in Romania.
- In 2003 cand se presupune ca a fost facuta descoperirea, la conducerea tarii se aflau Iliescu si Nastase. Nu vreau sa judec lucrurile politic, dar Iliescu inca se mai crede la putere, iar pe Nastase cu totii il stim cate a facut, dar se pare ca nu reusesc astia sa-l lege, de parca l-ar tine careva in spate, la un nivel foarte innalt. Poate treburile astea au facut obiectul unei negocieri intre romani si americani. Tacere pentru libertate.
- Foarte interesanta este povestea aurului monoatomic, concept despre care am aflat ca ar exista in realitate. Se pare ca de fapt alchimistii se chinuiau sa-l obtina iar lucrarile lor au fost preluate si continuate de Masonerie cu toate ramurile ei pana in zilele noastre. Exista si anumite firme de tip MLM care au lansat pe piata produse de sanatate sustinand ca au in compozitie acest praf alb. S-a dovedit mai tarziu ca de fapt contineau o sare de aur, solubila in apa, care e foarte toxica pe termen lung pentru sistemul nervos, si nicidecum aurul monoatomic. http://www.whitepowdergold.com/
- Partea cea mai interesanta in toata povestea, am pasrat-o la urma. Marea majoritate a link-urilor gasite pe google, legate de aceasta poveste, duc catre pagini care au fost sterse. singurele care functioneaza sunt cele ale diverselor forumuri. Pe celebrul Youtube, pe care gasesti aproximativ orice, nu am gasit nici o inregistrare a emisiunii Acces Direct sau macar vreun documentar pe aceasta tema. Chiar nu s-a gasit nici un impatimit, vreun paranoic, nebun, chiar si excroc care sa faca upload? cam greu de crezut. Apoi...Wikipedia , site pe care eu il respect foarte mult a dat-o in bara in stil mare. Cand am cautat "monoatomic gold", de la primele litere tastate mi-a sugerat direct expresia, ca atunci cand subiectul exista in baza lor de date. Cu toate astea, site-ul ma redirectioneaza automat catre pagina "gold" si cam atat. Nu m-a lasat sa citesc articolul. De altfel va incurajez si pe voi sa incercati. (www.wikipedia.org)

La Mehadia, este o pestra de 8 Km care are legatura cu pestera haiducilor de langa hotelul Traian din Herculane. Acolo, s-a descoperit o civilizatie, cea a ROMBICONILOR, datata cu mult inaintea civilizatiei actuale. Un localnic mi-a devaluit mormintele unor humanoizi, care aveau o piatra in forma de romb, puse in loc de cruce. El imi spunea ca noaptea zona de deasupra mormintelor se lumina. Am gasit tot felul de semne inscriptionate pe divesre stanci si...mici cristale rosii. Un alt localnic din zona, Stan, imi spunea de alte pesteri si de patru sfere luminoase care se plimba noaptea pe cer si care intrau sus in munte. Deplasarea lor se facea dupa diagonala mica a unui romb. Una din sfere era mult mai mare decat celelalte trei. Am vizitat zona de mai multe ori, exact unde-mi indicase oierul. Toata zona era parjolita. Am discutat cu bunicul oierului si mi-a spus de existenta unor mari comori ale unei civilizatii necunoscute. In zona este un zid de cetate, despre care mi s-a spus ca are o vechime de cateva mii de ani, dar nimeni nu stie prea bine ce si cum....Stana lor este la cateva sute de metri mai sus de acel zid de cetate.


SFINXUL DIN BUCEGI
Valentina percepe în cursul concentrărilor ei spre Marea Piramidă, un extrem de puternic flux de raze care "curg" continuu din înălţimile cerului prin vârful giganticei construcţii din piatră; de la niveluri inferioare se produce o fantastică distribuire de "raze individuale", care ar ajunge la... fiecare fiinţă umană de pe globul terestru! Acelaşi fenomen l-a perceput oare şi E. Cayce atunci când (în Lectura 281-42) menţiona că locul respectiv este "centrul activ al Forţelor Universale ale Naturii, ca şi al forţelor spirituale"!
Iată-ne însă în plin fantastic: "plecând" în dese rânduri "spre Egipt", cu acel uimitor "fir de argint" (specificat într-un capitol anterior) care îi oferă extraordinarele perceperi la distanţe planetare, Valentina a "descoperit" un şuvoi de energie "care curge de sus" şi la Sfinxul din munţii Bucegi situat în centrul ţării noastre! Şi la fel de extraordinar, acolo, la Gizeh, ea a "descoperit" şi chiar "a intrat" în marea Sală a Arhivelor atlante, menţionată de Edgar Cayce! Şi tot la fel ca vizionarul american, "oarba-fenomen" din Iaşi a aflat că tulburătoarele arhive vor fi descoperite într-un anume viitor. Dar cea mai uimitoare percepţie de acest fel este chiar "descoperirea" unor "arhive străvechi" sub munţii Bucegi, arhive ce adăpostesc şi adevărate instalaţii ale unei alte civilizaţii!
Să urmărim însă "fantasticele investigaţii" de la distanţă ale Valentinei:
Valentina Gârlea: - Tot gândindu-mă la piramidele din Egipt şi văzându-le aşa cum le văd eu, mi s-o părut tare curios că pe sub ele şi acolo, pe sub statuia aceea căreia i se spune Sfinx, trece apă. [N.A.: Şi E. Cayce precizase în mod vizionar că "baza Sfinxului stă pe canale de drenaje". (Lectura 195-14)]
Dar sub apă este o locuinţă mare, mare, în care sunt multe scrisuri. Nu~i prea adânc sub stratul de apă, nu-s nici zece metri; e cam de trei-patru ori cât întind eu manile, şi ele, întinse, au vreun metru şi jumătate. Sub apă, cum vine în partea de nord a statuii, e locuinţa aceea mare, cu toate documentele. Dar nu-i ceva din culori, e ceva adevărat, e ceva lucrat acolo sub pământ; este în partea care vine spre piramida cea mare. Da' să ştiţi că acolo o s-ajungă oamenii, însă după nu ştiu câţi ani. Am reuşit să intru acolo cu privirea, înăuntrul ei, ducându-mă după lumina care vine de-afară şi după apa aceea care curge pe sub pământ; şi mi-or venit imagini dinăuntru!
Acolo sunt rafturi întregi şi-s puse cum ar fi puse cărţile aici, într-o bilbiotecă. Dar nu-s cărţi, îs un fel de piei de animal - fără păr - şi îs subţiri, subţiri- cum ar fi o mătase lucitoare. Dar nu-i mătase, şi nici lemn, că astea se îndoaie uşor. Şi foile astea îs zgâriate, da' nu cu culori; parcă le simt la degete zgârieturile astea. Scrisul e un joc de strâmbături, de liniuţe; că am căutat să le iau în gând şi să aflu ce înseamnă, să desluşesc ceva, dar nu-i uşor, că-i un joc de puncte, de strâmbături şi, în unele locuri, de culori, şi parcă-spuse invers; nu seamănă nici una cu alta... Dar tot m-am dus cu gândul ca să găsesc ce-i acolo.
Şi atunci, m-am luat după o singură pătrăţică de aia cu semne. Şi ducându-mă cu gândul, am aflat că era vorba de un pământ mult depărat, în altă parte. Acolo erau tot oameni, da' nu vorbeau ca noi, şi care se tot omorau; şi povestea vieţii lor e tare neplăcută şi foarte urâtă. Şi m-o atras cu gândul să aflu cine o făcut semnele acelea, căci semnele spun şi aşa ceva; acela care o însemnat foile de-acolo o fost cu cap şi deştept pe vremea aceea; dar efoarte de demult, foarte de demult...
Venind la un alt val de hărţi învăluite, am văzut că cele însemnate stau în nişte pungi, se ţin în ceva care-i ca o coajă de bostan. Documentele alea îs în nişte pungi - cum ar fi sacii - dar nu-s legate în formă de sac, e ceva mult mai mare.
Venind cu gândul acolo, mi-o arătat alţi bărbaţi, altfel îmbrăcaţi. Da' să ştiţi câ acolo e trecutul omenirii. Dar nu-i omenirea de-acum două mii de ani. E cu mult mai de demult, e demult, demult, tare mult înainte.
Dar dacă oameni ca noi or da cu mintea aşa cum au dat şi peste piramide şi peste statuia aia de-i spune Sfinx şi or da de apă, iar apoi or săpa mai adânc - nu mult —, vor găsi sala aceea.
Da' să ştiţi că e o construcţie mare, foarte mare. Spaţiul e şi el tare adânc şi are multă lărgime, e larg, larg. Pereţii nu-s din stâncă, îs din pământ, dar îs căptuşiţi cu ceva tare - nu-i ciment; e ceva lucios, cum e scoica, dar nu se sparge, nu se fărâmă. îi un fel de piatră uşoară, dar nu se fărâmă.
Şi să vă spun, sala asta va fi găsită peste ani, fie în generaţia noastră, fie mai târziu. Vor fi oameni ca noi, din aceia care caută ştiinţa pe sub pământ - parcă le zice arheologi. Dacă se duc acolo şi le dă voie, cu aparatele o să găsească ceea ce am descris.
Dar şi la noi, în munţii care se cheamă Bucegi, este un paznic de-i zice Sfinx; şi acolo este la fel, un şuvoi foarte, foarte puternic de energie, care face legătura între Piramida Mare din Egipt şi piramida care este în Bucegi. Aceasta este energia ocrotitoare a petecului de pământ pe care locuim, în care-i ţara noastră. De fapt, în Bucegi nu este piramidă, este Sfinxul, la care vine un şuvoi foarte, foarte puternic de energie. Nu ştiu cu cât l-aş putea diferi de şuvoiul de energie de la piramida din Egipt. Numai cu puţin diferă. Da’ şuvoiul de energie de la Sfinxul din Bucegi este ocrotitorul României! E tot strălucitor, dar e de o intensitate puţin mai slabă decât cel din Egipt. E puţin mai slab ca energie, dar diferă numai cu puţin de cel de la Piramida Mare.
Psycho is offline  
Old 29-05-09, 02:47   #145
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Şi să ştiţi că este o legătură între Sfinxul din Bucegi şi Piramida Mare. Energia care curge de sus se duce pe sub Pământ la Piramida Mare. Asta, fiindcă pe sub munţii Bucegi este o apă mare ce ţine legătura cu apa care trece pe sub Sfinx şi pe sub piramide, căci aşa cum sunt construite ele, pe dedesubtul lor trece apa.
Însă am văzut ceva tare interesant dedesubtul muntelui unde este Sfinxul din Bucegi: dedesubt, sunt nişte tunele făcute de oameni pământeni. Astea le-am văzut atunci când, la Bucureşti, mi-or dat nişte fotografii cu munţii Sfinxului de la noi. Şi uitându-mă la poze, am dat de o intrare la care este paznic un călăreţ cuplete, ce stă călare pe un cal alb. Da' şi el e îmbrăcat în alb. Însă e dintr-un fum strălucitor, nu-i din carne. Are cizme, în mână are un cuţit lung, iar pe cap are o coroană mare. însă el stă acolo de foarte mult timp, poate de milioane de ani. Ca să intru înăuntru cu privirea şi să-mi dea libertatea să văd, o trebuit să mă primească el şi apoi să intru într-un tunel lung, care duce mult, mult sub munte.
[N.A.: Desigur câ imaginea "călăreţului" este o viziune simbolică ce i-a fost transmisă de "cineva", dar ea are la bază o realitate - probabil -la fel de tulburătoare; în diferite texte mai vechi şi mai noi, se face aluzie la numeroase construcţii şi arhive foarte vechi, rămase ascunse, la care au fost "fixaţi" anumiţi "paznici" - anumite entităţi ale lumii invizibile -pentru a nu permite accesul pământenilor decât "când va veni timpul dezvăluirii lor" (la fel cum preciza şi Edgar Cayce, în "lecturile" citate anterior). Astfel de tradiţii "oculte" s-au tot transmis cu privire la diferite "obiective" din Egiptul antic sau referitoare la "misterele" muntelui Shasta -din Statele Unite - sau privind numeroase cetăţi şi tuneluri din munţii Anzi ai Americii de Sud. Autorul francez Robert Charroux, care a călătorit mult în jurul lumii în căutarea descifrării diferitelor "enigme" din trecutul omenirii, atunci când a venit în Peru, printre multe alte dezvăluiri stranii, a aflat şi un fapt foarte ciudat; pe sub înalţii munţi ai Anzilor Cordilieri ar exista tunele adânci şi foarte lungi, în care oamenii pur şi simplu nu pot intra, fiind opriţi de nişte blocaje energetice invizibile!]
Valentina Gârlea: - Când am intrat în tunel, că e făcut lung ca o sală, înpartea dreaptă am văzut nişte despărţituri. Am intrat cu privirea în primul tunel; acolo era o masă făcută din ceva greu, strălucitoare, cum ar fi cristalul strălucitor. Şi erau trei scăunele mult mai mici. Pe masă era ceva ca din piele împăturită şi pe ea erau nişte zgârieturi; era ca şi cum ar fi fost zgâriată cu ceva ascuţit - cu un vârf de sticlă sau de piatră - şi au rămas dunguliţe. Dar zgârieturile erau făcute ca un fel descris: nişte bastonaşe, nişte sucituri. Când am trecut pe-acolo, am văzut mai multe din astea împăturite şi puse pe masă. Pe o altă masă, mai era şi altceva, făcute parcă tot din cristal; erau nişte cupe, dar îs altfel, nu-s ca paharele de la noi; era ceva săpat în ele.
Mai departe, parcă în următorul tunel, am întâlnit altceva: acolo erau multe piese şi hârburi făcute din sârme, dar îs chiar adevărate, nu din culori; erau ca un fel de aparate cu butoane şi cu multe sârme încâlcite. În mijloc, pe o masă, era ceva mai înalt; era tot o măsuţă, dar mult mai înaltă şi cu ieşituri pe laturile ei, ca nişte sertare. În ele erau nişte fâşii lungi, aşa, ca din mătase, dar nu erau întinse, erau cum ar fi mătasea dar mult mai subţiri, era însă un fel de material din ceva lucios. Şi tot aşa, erau cu zgârieturi pe ele.
În fund, în fund de tot, acolo era o masă întinsă; avea o suprafaţă mare, pe care erau aşezate aparate de diferite feluri. Dar nici astea nu erau din culori [N.A.: cititorul a remarcat, desigur, pe parcursul textului acestei cărţi, că Valentina percepe tot ce este din materii eterice prin culorile specifice fiecărei categorii de particule; din această cauză, ea se exprimă asupra a tot ce este structurat din materii eterice ca fiind "făcut din culori".] Şi ele erau adevărate.
Da' acolo o venit călăreţul- care era însă din culoare, din fum- şi mi-o arătat, că atunci când energia nu va mai curge pe deasupra, acolo unde este paznicul din piatră- care, după cuvinte domneşti, ştiu că i se spune Sfinxul din Bucegi -, atunci va intra înăuntru cineva din mintea noastră, a pământenilor de jos; acela va apăsape butonul pe care mi l-o arătat în spatele aparatelor, de pe partea stângă. Şi-atunci, se va schimba omenirea...
[N.A.: Este deosebit de frapant faptul că Valentina specifică un anumit aspect din viitorul planetar, întru totul la fel cum se exprima şi Edgar Cayce în urmă cu şase decenii referitor la "schimbarea omenirii". în lectura 5748-5 (citată anterior), clarvăzătorul american preciza, la fel de tulburător:
"Dar nu se poate intra acolo fără înţelegerea acestor mistere. Căci cei care au fost lăsaţi ca păzitori nu vor permite trecerea mai înainte de împlinirea perioadei de regenerare... a oamenilor într-o nouă rasă."
Cititorii care vor dori să se informeze mai mult asupra acestei "viziuni din programul omenirii" vor găsi lămuriri suplimentare în literatura de instruire spiritualistă. Dar să revenim la extraordinarele lucruri percepute de Valentina:]
Valentina Gârlea: - Va fi altceva în locul pământului nostru de-aici. Văd cum s-ar cufunda sub ape... Va fi acelaşi lucru tot la fel cum am văzut şi mi-or spus cei din jur că este şi în Cheile Bicazului. acolo unde se cheamă Lacul Roşu; acolo o fost un deal şi, când o venit vremea şi i-o fost hărăzit, dealul s-o scufundat şi deasupra o venit apa.
Tot la fel va fi cu toată România, atunci când cineva din omenire va reuşi să ajungă la acel buton păzit de călăreţul acela cu cal şi va apăsa pe buton. Dar este foarte, foarte departe timpul acela..?
Atunci când, cu ştiinţa care va fi pe Pământ, va birui cineva să ajungă sub munţii Bucegi, va da de toate acele înscrisuri şi documente însemnate şi, după semnele alea, va pricepe ce are de făcut. Dar asta se va întâmpla numai după ce şuvoiul de energie de deasupra va slăbi. Până atunci, nu va reuşi nimeni să ajungă acolo. Dar ăsta este foarte dirijat de sus, că energia care vine la piramide şi la Sfinxul din Egipt, cât şi aici la noi, este susţinută de tot ce se întâmplă în cer, în stratul ăla violet-auriu — nu ştiu cum să-i spun, că violet îi jos şi auriu îi în partea de sus, sus de tot.
De-acolo vine energia în şuvoaie, dar nu vine cum este ea acolo sus. Acolo sus este energie pură şi foarte adevărată, dar e împărţită în mare parte şi e transformată în energie albă pentru Marea Piramidă şi pentru Sfinxul din Bucegi.
Atunci când se vor pierde energia asta albă şi contactul cu lumina de sus - şi asta va fi socotită de cei de sus -. atunci totul se va transforma într-o apă aici. Dar despre asta vor vorbi nu urmaşii noştri, ci urmaşii urmaşilor noştri, dintr-un timp foarte, foarte îndepărtat...
Psycho is offline  
Old 29-05-09, 02:53   #146
xht20

Stage 5
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 194
Member of:
[SKODA]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

@Psycho: Citeste cartile lui Radu Cinamar: Viitor cu cap de mort, 12 Zile - o initiere secreta, Misterul din Egipt, Pergamentul Secret. In carti scrie despre descoperirea din M-tii Bucegi. Am citit cartile in 3 zile, nu stiu de ce dar mi-au placut f mult. Le gasesti pe net
xht20 is offline  
Old 29-05-09, 02:59   #147
Psycho
2 Roti

Stage 5
 
Psycho's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8,063
Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Tunele secrete

Achim Boieru, alt batrin al satului, e convins ca piramidele de pamint au legatura cu sanctuarele dacice de la Sarmisegetusa si cu cetatea Risnovului. "Sigur nu se stie nimic. Istoricii nu si-au bagat nasul in ele sa le cerceteze. Am auzit ca sint legate prin tunele subterane care duc la cetatea Risnovului si cu sanctuarele dacice", spune acesta.

Satenii din Sona nu sint perocupati de fenomenele paranormale. Prefera sa creada in legendele din batrini.

Multi sint convinsi ca in guruieti sint ascunse comori de pe vremea dacilor. Altii ar baga mina in foc ca turcii au ridicat movilele ca sa isi ascunda armele.

Triunghiul dacilor


Cercetatorii au dovedit ca sanctuarele dacice sint pozitionate in virfurile unor triunghiuri dreptunghice

Filosofia dacilor se regaseste in modelul matematic al sanctuarelor de la Sarmisegetusa si Racos. Dar si in triunghiurile de aur pe care le formeaza constructiile raspindite pe teritoriul Daciei. Stramosii nostrii si-au construit tara topografic si geometric proiectind pe pamint cerul instelat. Au construit cu ziduri de piatra bine prelucrate cetati pe virfuri greu accesibile in munti. S-au spus ca aceste ziduri erau cetati de aparare. Dar cisternele cu apa, hambarele cu grine, sanctuarele si locuintele sint dincolo de aceste ziduri. Dacii aveau cunostiinte solide de astronomie. Daca unim aceste virfuri de munti, obtinem triunghiuri dreptunghice, asezate dupa un altgorim cosmic.

Marea linie topografica

Unind punctul unde se afla cele 9 piramide de la Sona cu punctul sanctuarului de la Racos si virful Omul obtinem un triunghi dreptunghic cu unghiurile de 30 si 60 de grade. Pe linia Sona-Omul se afla templul dacic de la Sinca Veche, adapostit intr-o pestera.


Un alt triunghi, mai mare are in virfuri templul de la Racos, Virful Omul si cetatea dacica de la Sarmizegetusa. La Racos se afla un mare complex ritualic al dacilor. Linia ce uneste Cetatea Sarmizegetusa cu Virful Omul este denumita marea linie topografica a dacilor.


Fenomene stranii in zona Busteni-Sinaia


Traian Trunfin, muzeograful de la Muzeul "Cezar Petrescu’ din Busteni, a cercetat fenomenele zonei Busteni-Sinaia. In anii 1993-1994, numeroase familii din Busteni acuzau stari de agitatie care le afectau sanatatea. Manifestarile aveau loc numai in timpul noptii. Ulterior s-au produs o serie de cutremure, care nu aveau epicentrul in Vrancea sau Bucegi. N-au fost victime, doar usoare pagube. Unii locuitori din Busteni s-au plins ca nu mai pot atinge cu mina obiectele metalice pentru ca se curentau.


Semnale radio subterane

In anul 1995 numarul de cutremure a sporit. Inainte de producerea unui seism, se auzea un tunet infundat. Dupa 4 ani, specialistii de la Centrul de Fizica a Pamintului au inceput sa priveasca manifestarile cu ingrijorare. Dar, pina la urma, toate au incetat. S-a nascut ipoteza existentei in Bucegi a unor uriase coridoane subterane, unde ar avea loc experiente. Punctul fiebinte ar fi zona crucii de pe Caraiman. Dupa cutremure, s-au semnalat si semnale radio. Se pare ca provenienta lor este subterana. Specialistii de la Statia Seismica de la Cheia n-au putut lamurii lucrurile.


Soarele rasare mai intii pe Omul

Virful Omu ( 2.505 m ) este cel mai inalt din Bucegi. E unul dintre virfurile carpatice de peste 2.000 de metri care se lumineaza dimineata. Iarna, dupa ninsorile puternice, din blocul Institutului Geologic al Romaniei din Bucuresti, poate fi vazut Masivul Bucegi. De la 150 km, apare cu detalii incredibile, pina la nivel de pilcuri de padure si poiene. Nicolaie Densusianu sustine ca muntele sfint al dacilor era in Bucegi. Istoricul A. Bucurescu cunsidera ca Sfinxul din Bucegi se afla pe locul unde a fost ucis Orfeu, Kog-a-Ion insemnind capul Magnificului.


Sarmizegetusa, locul fenomenelor inexplicabile

Sarmi Seget Usa, adica "Eu ma grabesc sa curg" ( in sanscrita ) este vechea capitala a Daciei. Este situata in Muntii Orastiei din Grupa Retezat-Godeanu. Se spune ca aceasta zona, unde apar lumini ciudate in miez de noapte, este numita "zona crepusculara a Europei". In 1991, sapte specialisti au facut cercetari la fata locului. Au consemnat aparitia unei "explozii luminoase" care parea ca iese chiar din munte. Intorsi la Bucuresti, au constatat ca aparatele nu au retinut nici o imagine. In august 1991, in aceiasi zona, un avion IL-14 s-a pulverizat din senin.


Raza din stinca


In iulie 1994, niste turisti care-si asezasera cortul la Sarmizegetusa au relatat ca au vazut nenumarate raze, de diferite culori, tisnind din spatele unui perete stincos. Razele se invirteau ca spitele unei roti. Intreaga vale a fost cuprinsa de un vuiet timp de jumatate de ora. Doua luni mai tirziu, in acelasi loc, alti turisti au fost infasurati intr-o perdea de raza colorate.

Cuiul dacic

In sanctuarul dacic de la Racos s-au gasit cuie dacice de fier care nu ruginesc. Testate cu raze X, s-a descoparit ca, intr-adevar, cuiele au 2000 de ani. In componenta lor intra fier pur ( 99,97 % ), magnetita, oxid de fier si alumino- silicati. Cuiul nu rugineste. In lume mai sint doua exemple de astfel de fier inoxidabil: stilpul de fier de la Delhi si discul din Mongolia, cercetate de NASA. S-au mai gasit si niste calupuri de fier dacic de peste 40 de kg. La acea vreme, romanii nu puteau sa topeasca in cuptoarele lor bucati mai mari de 25 kg.


Templul ursitelor

Un vechi lacas de cult se afla la Sinca Veche, in cotul format de Muntii Fagaras si Perisani, la 45 de km de Brasov si 22 de Fagaras. Multi au auzit de Templul Ursitelor unde e intimpla fenomene paranormale. Vin oameni din toata tara sa se reculeaga si sa isi puna o dorinta. La inceputul secolului au fost descoperite cristale in templu. S-au presupus ca erau folosite de preotii daci.


Grota nu este mare, dar impresioneaza. Turnul interior, pe unde intra lumina zilei, este inalt de 10 metri.pe perete apar simbolurile celor doua principii cosmogonice, Yin si Yang, impreuna cu steaua lui David. Cei care au cercetat templul s-au intrebat daca fata cu trasaturi ferme, sculptata in templu, este al lui Christ, Zamolxis sau a unei zeitati. Parapsihologii cred ca locul are puteri supranaturale. Cei care au vizitat lacasul au vise premotorii.


Vechiul templu dateaza din epoca precrestina. De altfel, in apropierea grotei a existat o mica asezare dacica. In secolul al XVIII-lea, in grota era o biserica ortodoxa. A rezistat numai pina in anul 1761, insa si acum, din cind in cind, de tin slujbe.


Sanctuarul de la Racos

Pe Tipia Ormenisului, in apropiere de Racos se afla o tabara arheologica. Asezarile dacilor sint de 200 sau 300 de ani mai vechi decit cele din muntii Orastiei. In secolele V-VI i.e.n. aici exista un regat dacic puternic, bine cladit si aparat. Cel care conduce sapaturile arheologice este arheologul brasovean Florea Costea. "Tipia Ormenisului era considerat un loc sacru. Cetatea nu era mare, dar a avut rol important de aparare. Capii militari n-au vrut sa se uneasca cu celelalte regate, care se aflau sub conducera lui Burebista. Acesta a cucerit cetatea si apoi a incendiat-o", spune arheologul.


S-au descoperit sancutare circulare. Aici aduceau ofrande de carne zeilor. Halcile erau atirnate in piroane de fier, in forma de cap de lebada. Erau inchinate zeitatii supreme, lui Zamolxis. Sanctuarele au fost distruse de romani. Fragmentele de ceramica, piroanele, fibulele si obiectele de fier gasite au fost expuse la Muzeul de Istorie Casa Sfatului.


Piramidele din Egipt si Carpatii


Muntele Toaca este o piramida cu baza patrata, forma de extrema rartitate in natura. Latura are lungimea dubla fata de piramida lui Keops. Unghiul pantei vestice are aceiasi marime cu unghiurile piramidei. La Cucuteni, cultura aflata in apropiere, s-a descoperit, incizat in ceramica eneolitica, un motiv unic reprezentind proiectia in plan a unei piramide cu baza patrata. Diagonalele si apotemele sint trasate cu mare precizie. Unghiul dintre Carpatii Meridionali si cei Orientali este de 52 de grade. 51 de grade 50 minute este unghiul dintre fetele piramidei Khufu ( Keops )si baza acestia. Vasile Pirvan sustine teoria Ceahlaului ca munte sfint al dacilor. Muntele retezat este un monolit de proportii gigantice cu infatisearea unui trunchi de piramida.

Cu cateva zile in urma la B1 a fost dat acest interviu: http://www.orthodoxtube.com/videos.h...o&video_id=321
A fost difuzat chiar de 2 ori in aceeasi emisiune.
Tipul(nu o persoana oarecare, vezi Google)care a dat interviul a murit la 6 luni dupa…
Cancer pancreas. Pentru cine nu stie, printr-o iradiere a corpului uman acolo cancerul se instaleaza cel mai usor, in pancreas…
Simplu, elegant a fost rezolvat omul fara nici un fel de urme
Psycho is offline  
Old 29-05-09, 11:48   #148
TR_00_ANN

Stage 5
 
TR_00_ANN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 410
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

ce ai gasit tu acolo este un vechi depozit de armanent, iar acel soldat dupa cum spui tu, si-a facut datoria sa te indeparteze, iar chestia cu prosteala nu o sa-ti mearga si sfatul meu este ca mai bine ai lasao balta ca iti faci singur probleme, ori vei fi arestat ori daca nu raspunzi la somatie exista posibilitatea sa traga ( nu ca sa te ucida, ci doar ca sa te imobilizeze), pentru ca are tot dreptul....mai bine incerci sa afli de la unu de la altul si ne impartasesti si noua aici ce ai mai aflat, decat sa faci o prostie....cum am spus pare a fi un vechi depozit de armament folosit in caz de razboi, iar motivul pentru care soldatul te-a gonit explica faptul ca ar putea fi munitie veche neexplodata, lipsa de fonduri a lasat in ultimi ani multe asfel de depozite cu armament vechi scos din us, ce prezinta riscul de explozie si asteapta bine sanatos sa fie scos si dus pe poligon pentru detonare
__________________
TR_00_ANN is offline  
Old 29-05-09, 11:55   #149
scturoag
4Rally

Stage 5
 
scturoag's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 2,673
Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

1. N-are deloc dreptu sa traga in tine ! are voie sa te atentioneze , apoi daca tu nu te opresti sa traga in aer , daca nu te opresti iar are voie sa traga in tine(intr-o zona in care nu ii mortala) iar daca nici atunci nu te opresti are voie sa traga direct in cap !
2. Cine crezi ca o sa duca si sa detoneze munitia in poligon ?!? ... munitia nu trebuie risipita .. nu o sa o detoneze ... o sa stea acolo pana la vreun razboi ceva , sau pana la o parada de armata ca se la puna in uz, ca munitia nu ii ieftina deloc ... iar pe timpurile astea .... si asa ... la ce stoc avem noi in armata ... daca mai si risipesc munitie da si armata faliment ... .... poate fi un depozit ... dar daca te misti repede ... si bagi o camera foto cu blitz-ul in gaura aia ... sa vezi ce ii ... si pleci imediat si gata
scturoag is offline  
Old 29-05-09, 12:26   #150
Gabi
Super Moderator

Stage 5
 
Gabi's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 14,537
Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
Default Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România

Am citit o grămadă de lucruri interesante pe topicul ăsta, dar şi o grămadă de aberaţii, înfloriri şi presupuneri. scturoag, fratele meu, mai pune frână, că îţi creşte nasul
__________________
DelSol D13Z6
Gabi is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -