![]() |
Curse VTM, indemanare,rally!!
Pt ca nu exista un astfel de topic, am facut eu, cu toate ca stiu ca o sa fie cam nepopulat, macar e!!
ESTE FACUT SPECIAL PT ACEST TIP DE CURSE....NU SI PT CELE DE ACCELERARE LINIUTE! deoarece ele au topic separat. Pt inceput https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...15-2010-a.html Daca este cineva doritor!!! |
Re: Curse VTM, indemanare,rally!!
Am 2 locuri libere pt maine la cursa la slatina! daca sunteti interesati anuntati-ma!
|
ce rezultat ai obtinut la slatina ? :D
|
locul 1 ca la craiova?:D hai ca suntem nerabdatori
|
Am decis sa nu particip la acest eveniment. Si bine am facut, mai multe informatii gasiti pe threathul dedicat evenimentului.
|
|
Un loc liber si pentru mine ?
|
m-as baga si eu dar nu am masina :( ce sa fac yo cu barca mea fara suspensii motor imens 1.9 ...90 de cai + ca am inteles ca trebuie sa am permisu mai mult de un an :sad: :sad: :sad: multi factori care ma scot din cursa ...
|
daca exista dorinta multe se pot face! trebuie doar sa vrei sa fi in cursa!
|
Quote:
|
de 8 luni...
|
Quote:
|
4 locuri libere pt cursa de sambata! Cine e doritor sa imi spuna! 30 de lei pt gaz, super oferta :))
|
3 sunt libere si la mine ....8)
|
mita...eu nu stiu sigur...dar 1 loc pentru mine sa pastrezi...iti raspund maine seara....si apropo...ne strangem si noi vineri seara?:D
|
felicitari baietilor pt rezultatele obtinute...bineeee cucu :mrhappy:
|
ce locuri s-au obtinut acum ??
|
|
Quote:
:))) Felicitari oricum, ai facut 3 urcari exceptionale, pe cand celalalt suzuki a facut 2 a 3`a a gresit dar din pacate nu s`a pus, asta e. Eu unu stiu ca esti mai bun :) |
Multumesc, dar si celalalt stie sa mearga bine...si pana la urma diferenta nu e mare intre noi, stii ca eu m-am suparat din alte motive. Felicitari si tie pt participare. Si tin sa ii multumesc lui bora pt ajutorul acordat!
|
Bv Cucu.
|
https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...e-antonel.html
poate cumva ? este cineva ? doritor de asa ceva? |
M-am inscris la concursul rompetrol racing challange! Cine doreste sa ma sustina poate acorda un vot zilnic aici : http://rompetrolracing.ro/challenger/209
Va multumesc!! |
cucu is the best!
|
Lume Lume......vin vesti bune! La Craiova pe un deal....sta Mr ul si gandeste...si un VTM se nazareste!! Asa ca haideti cu mic cu mare....sa luam cupe sa ne bucuram...iar daca nu...macar sa ne distram!!
https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-...ghercesti.html |
3 locuri libere in masina pt cursa de duminica! Cotizatie modica: 30 de lei!
|
felicitari cucule pt locul obtinut. suntem mandri de tine :hug:
|
inca odata felicitari ....Mersi de senzatia oferita !!!:D:D
|
felicitarii cucu!!!!:lalala::lalala::peace: si inca o data multumesc!!! lex-ule te uscasi?:)8)
|
Quote:
mitza, care senzatie ?:lemon::yes: |
Quote:
|
senzatia de ud .....:shock::shock: si bineinteles cunoscuta senzatie dai un ban si te pis pe ei de biscuiti ..:)))
|
Multumesc baieti pentru ca ati fost alaturi de mine, si spiritual si financiar (recunosc ca nu stiu daca reuseam sa ajung la cursa fara ajutorul vostru). O cursa foarte frumoasa, un traseu captivant..care te tinea in priza, ce sa mai ...o duminica frumoasa din toate punctele de vedere. Sper ca si voi v-ati distrat si ca in viitor veti si voi pe traseu!
Inca odata va multumesc! Tin sa mentionez ca aceasta cursa a fost organizata de Midnight Racers Craiova si a fost in memoria lui Micutzu, membru fondator Midnight Racers Romania al carui parastas de 3 ani a fost ieri! R.I.P. Micutzu! |
Quote:
|
oricand cu cea mai mare placere :D asteptam filmuletele si pozele ..... R.I.P Micutzu (Felicitari MR Craiova pentru organizare si initiativa)
|
1 Attachment(s)
mitza, te-a luat valu?
|
Vad ca s-a pus praful pe sectiunea asta! Nu face nimic...o reinoiesc eu, sambata 10 noiembrie se va organiza o cursa de accelerare in Pitesti. Poate se gasesc doritori si mergem mai multi din Valcea.
|
10 septembrie boss, nu noiembrie !
Prezent si eu ca spectator ! Locatia este aceasi : Strada din fata Stadionului |
Da, asa este..10 septembrie, imi cer scuze!
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...2-pitesti.html -> pt doritori, acolo aveti chestionarul de inscriere !
DjRainManFast , participi ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning