![]() |
Re: Portul Constanta !
vezi ca ai pm de la mine dutzu
|
Quote:
|
vreau si eu filmuletze sau poze cu intalnirea de acum o sapt....
|
Quote:
|
ms sonik incep sa ma uit si eu
|
Quote:
Cine stie, site fara ulei sau gheata........ nu ? |
Quote:
shi cand e gheata nu te mai doare sufletu chiar asha de mashina nu o mai fortezi shi te dai pana ramai fara benzina sau te plictisheshti... |
corect:P oricum portu` shtie mai multe decat noi toti...daca ar avea suflet si grai...ar fi de milioane, ne`ar spune povesti cu gabori care s-au dat la liniuta sau care au plecat cu coada intre picioare etc....
|
stai man linistit ca nu s-a dat nici o masina de politie la liniuta si sincer ,daca ar vrea sa linisteasca toata treaba de acolo ar linisti-o super repede dar inca nu isi bat ei asa de mult capul cu portul
|
cred ca s-a referit ce masini s-au dat la liniute in port , si ce gabori au venit si ce oameni au fugit cu coada intre picioare:)
Oricum baieti va zic ceva si daca vreti sa ma ascultati bine , dak nu ... tot bine : 1. pt cei care mai ies din oras , aveti mare grija se face razie la roviniete , si nu mai accepta dumele " stiti domnu` politist , am doar chitantza sau am doar abtipildu " , obligatoriu amandoua! 2. cat de curand in constanta vom patzi cum au patit saptamana asta cei din cluj , puteti sa verificati aici https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html , si este ceva sigur , au pus ochii pe multi pt ca deja s-a exagerat cu intalnirile si nu mai e de gluma , suntem singuru oras din romania in care se intampla acest lucru saptamanal si in care ori sunt depistati , ori sunt altii accidentati dupa cum stiti saptamana asta .... "cei 2 prosti care s-au intalnit la mijloc de drum" . CONCLUZIA: Pt cei care tot fac adunarile in ultimul timp , mai bine o lasati moale o perioada ca deja devine obijnuintza , si ce este obijnuintza deja devine pliktisitor si nu mai apare nimic spectaculos. Bafta |
corect.....ar trebui lasata mai moale treaba cu intalnirile..sa nu ajungem pana la momentul in care vom da nas in nas cu politzia...shi aici ma refer la o razie in toata regula.......daca s-ar intampla asha...cred ca timp de 2 ani ar murii toata treaba cu intalnirile....n-ar ami avea nimeni curaj sa vina......asha ca sa o lasam mai ushor ..sa nu fim pushi in situatzia celor de la cluj...
|
da cu mine de la aqua magic nu are nimeni filmuletze ?????? vreau si eu daca are careva !!! contactati`ma !!!
|
ma da cu liniutza accidentata are cineva filmuletz..?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning