Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

leonard 28-01-07 11:43

Re: Portul Constanta !

vezi ca ai pm de la mine dutzu

the_virus 28-01-07 15:13

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 718762)
frumos vineri seara...pwr a fost sexy rau d tot....da' ala negru a scos fum pe ploaie:))...apropo...care shtie dak a mai plecat ala cu dacia albastra?:))

filmuletze ceva?........

Don M 28-01-07 23:39

vreau si eu filmuletze sau poze cu intalnirea de acum o sapt....

sonykel 28-01-07 23:54

Quote:

Originally Posted by Don M (Post 720179)
vreau si eu filmuletze sau poze cu intalnirea de acum o sapt....

incepand de la pagina 85 sunt poze

Don M 29-01-07 00:16

ms sonik incep sa ma uit si eu

03NGJ 05-02-07 18:39

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA (Post 717302)
da nu e nevoie de ulei merge si fara .

Cine stie, site fara ulei sau gheata........ nu ?

sonykel 05-02-07 22:44

Quote:

Originally Posted by 03NGJ (Post 732997)
Cine stie, site fara ulei sau gheata........ nu ?

asha este domne... da e mai frumos pe gheata shi daca e shi gheta shi ulei... pratieeeeeee lumeeeeeeee...
shi cand e gheata nu te mai doare sufletu chiar asha de mashina nu o mai fortezi shi te dai pana ramai fara benzina sau te plictisheshti...

Don M 05-02-07 22:47

corect:P oricum portu` shtie mai multe decat noi toti...daca ar avea suflet si grai...ar fi de milioane, ne`ar spune povesti cu gabori care s-au dat la liniuta sau care au plecat cu coada intre picioare etc....

GABBY_ 05-02-07 23:11

stai man linistit ca nu s-a dat nici o masina de politie la liniuta si sincer ,daca ar vrea sa linisteasca toata treaba de acolo ar linisti-o super repede dar inca nu isi bat ei asa de mult capul cu portul

YZF-PWR 06-02-07 01:13

cred ca s-a referit ce masini s-au dat la liniute in port , si ce gabori au venit si ce oameni au fugit cu coada intre picioare:)
Oricum baieti va zic ceva si daca vreti sa ma ascultati bine , dak nu ... tot bine :
1. pt cei care mai ies din oras , aveti mare grija se face razie la roviniete , si nu mai accepta dumele " stiti domnu` politist , am doar chitantza sau am doar abtipildu " , obligatoriu amandoua!

2. cat de curand in constanta vom patzi cum au patit saptamana asta cei din cluj , puteti sa verificati aici https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html
, si este ceva sigur , au pus ochii pe multi pt ca deja s-a exagerat cu intalnirile si nu mai e de gluma , suntem singuru oras din romania in care se intampla acest lucru saptamanal si in care ori sunt depistati , ori sunt altii accidentati dupa cum stiti saptamana asta .... "cei 2 prosti care s-au intalnit la mijloc de drum" .

CONCLUZIA: Pt cei care tot fac adunarile in ultimul timp , mai bine o lasati moale o perioada ca deja devine obijnuintza , si ce este obijnuintza deja devine pliktisitor si nu mai apare nimic spectaculos.
Bafta

leonard 06-02-07 10:55

corect.....ar trebui lasata mai moale treaba cu intalnirile..sa nu ajungem pana la momentul in care vom da nas in nas cu politzia...shi aici ma refer la o razie in toata regula.......daca s-ar intampla asha...cred ca timp de 2 ani ar murii toata treaba cu intalnirile....n-ar ami avea nimeni curaj sa vina......asha ca sa o lasam mai ushor ..sa nu fim pushi in situatzia celor de la cluj...

-=X-Team=-82-MDN 07-02-07 19:50

da cu mine de la aqua magic nu are nimeni filmuletze ?????? vreau si eu daca are careva !!! contactati`ma !!!

the_virus 07-02-07 21:49

ma da cu liniutza accidentata are cineva filmuletz..?

CT-07-APV 07-02-07 23:44

Quote:

Originally Posted by -=X-Team=-82-MDN (Post 736893)
da cu mine de la aqua magic nu are nimeni filmuletze ?????? vreau si eu daca are careva !!! contactati`ma !!!

Am eu filmate bine dar in schimb sti ce vreau nu?

13RvR 08-02-07 10:24

Quote:

Originally Posted by -=X-Team=-82-MDN (Post 736893)

O sa-ti dau si eu cand ne intalnim ca le am in telefon

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning