![]() |
Re: Portul Constanta !
Quote:
|
hai mah sonik... k e kiar belea.... Dacia Adventure .. nu iti place?.. sa imi arati si mie unde ai sarit cu masina in port...
|
Quote:
|
bai daon pui mei astea se discuta la constanta in general gata ma cu offtopicareala...
|
Quote:
***-ule nu stiu cand vin...daca e anuntzatima si pe mine si vin,ne mai distram si noi ;) :peace: |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=street_racer;699670]mah eu te anunt cu cea mai mare placere ... da e obligatoriu sa faci show ca noi restu ... :D ... ca asa mai dam afara si indienii ... plm ... all hail portul tomis
Dap facem....una tu,una eu,uan restu :))...ok sa vdm ce iese,dar cu frana mea de mana :P,hai c mere!!! PORTUL E AL NOSTRU,sper sa il tinem in viazta |
tu care esti mai beleao ....ce masina ai ? ....team mai avzut prin port ?
|
-= heheee... am fost ieri pe la ora 4 in port cu hellman ... si a inceput asta sa se invarta etc ... la un moment dat , in timpul cerculetelor .. ce face boul ... iese pe geam ... ies si eu pe geamul din dreapta ... intre timp se stransesera indieni ... si printre indienii aia cine se ascundeaaa ? un jandarm m**st cu telefonul la ureche " alooo allooo politiaaaa...au venit astia cu OZN-ul in port si fac schow aici ... veniti repede si ***eti-le cate o amenda d-aia nesimtita " ... fmm de idiot ... si dup-aia dai si fugi din port ca sa nu te ajunga garda !!! asa ca baieti aveti grija ca apar m*isti din ce in ce mai multi !!! =-
|
Ultimele posturi au fost mutate aici...dc vreti sa continuati discutia va rog sa o face-ti unde v-am aratat
|
-= Un singur cuvant : SHOW !!! ... asta a fost in seara asta in port !!! Felicitari tuturor care au fost acolo si nu au stat ca indienii , felicitari in mod special "taticilor" din X-team ptr sincron , felicitari fratiorului meu mai mic , zis Hellman care s-a dat in acelasi timp cu mine !!! Plm .. drifturi la greu , si 2 drifturi in sincron !!! Drifturi multe , mashini multe si din pacate si indieni multi !!! =-
|
Quote:
PS:Brb cu poze... |
da ma am auzit si eu ca a fost ceva meserie aseara multa lume ,claxoane, avarii ,veste reflectorizante , cica nu a mai fost de ff mult timp asa ceva .. au bagat constanta in sperieti si politia pe jar :)!!!
|
7 Attachment(s)
Cateva poze din port si doar din port:twisted:
restu pozelor le voi pune la constanta in general... ca uricum nea aleragt politia in toata constanta... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning