![]() |
Re: Chat....
In primul rand va doresc tuturor un Craciun Fericit ! :)
Asi vrea sa stiu ca la RAR ,la identificare se uita si la dimensiunea anvelopelor,sau numai la serii,coduri si de astea ?! :rolleyes2 Pe data de 28 dec. am programare si la mine difera un pic dimensiunea anvelopelor fata de ce scrie in talon, in talon is trecute 165/70 r13 si eu pe masina am 175/70 r13 pe fata si 185/70 r13 pe spate,oare o fii problema ,sau nu se uita la astea ? |
Quote:
|
Quote:
Ti-asi da eu cauciucurile astea,dar is greu de gasite cu marimea asta second :sad: |
Salut baieti, de mult n-am postat p forum dar acum revin cu o intrebare din asta de noob:)) Care ziceti ca e o vopsitorie auto buna in zona si cam la ce pret se face o masina intreaga? Sper sa aveti ceva informatii la zi ca eu nu am. Ms
|
incearca in spate la JO este un baiat care se pricepe foarte bine si nici nu e asa de scump asa stiu
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms de raspunsuri baieti, bine de stiut ca sunt optiuni. Deocamdata sunt doar in stadiul d planning/adunare d fonduri, sper ca spre vara sa reusesc sa incep urmatorul proiect ca deja nu mai pot fara urs:rolleyes2
|
Proiectul Golf 2:twisted:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post4887094 |
Cumpar baterie second in stare de functionare (pt Golf 2) daca aveti cumva una in plus:)
|
Stiti pe cineva in oras cu tester pentru Fiat?
Si sarbatori fericite celor care sarbatoresc acum Pastele! :D |
Quote:
|
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!
Pentru detalii: 07531617899 sau ab77ruf |
Ce firma imi recomandati pentru montare folie auto? Vreau ceva ieftin si cu omologare.
|
Cine se stie la chei briceag?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning