Ca sa nu mai umplem restul topicurilor cu diverse discutii care nu tin de acel topic sau nu tin nici macar despre domeniul auto m-am gandit sa deschid acest thread unde sa se poate vorbi orice.
Io astept raspunsu la intrebare si de pe vechiu thread si de pe asta nou acuma ca avem unde vorbi. Dupa cum zicea lascarica poate vrem sa facem poze la threaduri nu?
Asta nu eu am decis ci unul mai mare decat mine, decat tine. Moderatori forumului au verificat voturile si participantii la vot si au ajuns la acelasi rezultat cu cel al poll-ului de aceea s-a considerat ca poll-ul nu isi mai are rostul si s-a sters.
da ma da pe alte orase de ce nu ii sters? Si nu mi se pare corect sa dai raspunsuri la misto cum ar fi sa facem poze la thread si nu stiu ce mai ales knd s-a pus intrebare simpla
Pai sincer cam ce puteai sa ii mai vezi la acel poll ? L-ai vazut si inchis ca 1 zi a fost poll inchis. Ai vazut rezultatul si cam atat altceva nu mai puteai sa vezi.
usor usor... au fost niste banuieli pe aici si de aceea atitudinea asta plus ca nu te cunoasteam... mai bine intri la threadul cu prezentarea userilor si te prezinti ca sa stim si noi cine esti.