Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

lascarica 22-11-08 17:32

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!?

Va rog ca pe topicurile acestei sectiuni,sa va limitati la a face provocari ,a raspunde lor sau eventual,in limite rezonabile- la a discuta (cei implicati) ,pe marginea rezultatului.
Discutii legate de un anumit model de masina,ce e bun sau rau la el si comparatii cu alte modele,le puteti face in cadrul multor sectiuni mai potrivite acestui subiect. Offtopicul de aici (posturile ce nu erau sterse) ,l-am mutat aici > https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=98447 si va rog ca orice continuare a acelor discutii ,sa o postati numai acolo.
PS: pe masina mea-nissan ,exista deja topic...ca si pe sectiunea Versus,iar alipirea la un topic mai vechi de pe una din cele doua categorii mai sus-amintite, s-ar fi soldat cu confuzii nedorite ,datorate orelor de postare si modului cum forumul aranjeaza posturile mutate ulterior intr-un topic. Asadar,am asezat noul topic pe generalitati.
Multumesc pentru intelegere,seara buna !

Rebel_Boy 16-12-08 16:54

Vreo noutate ceva cu masina? ... un mic cadou de os Craciun ceva? :D

YCSNHT 18-12-08 21:46

GEO ....CE MAI FACI????........NASU VREA SA TE VADA .....DE O SAPTAMANA INCERCAM SA DAM DE TINE ....CHIAR AM VB ODATA LA TELEFON......PT CE?????????????? SA VEDEM CAT DE TARE E MASINA TA......CA ASA TE LAUDAI IN POSTURILE ANTERIOARE......MAI SPUNEAI SI CA GTR-UL NEGRU E MAI SLAB DECAT AL TAU .....
A FOST USCAT ASFALTU ........STIM SI DE MODIFICARILE TALE........TOATE.......SI TOT NU VREI SA NE ONOREZI CU PREZENTA.....SAU S-A INTAMPLAT CEVA CU MASINA TA......NU MERGE BN ?????
S-AU ITI ESTE FRICA CA O SA .......ORICUM SANSELE PT TINE SUNT MINIME:lol::lol::lol:

TE SALUTAM SI TE ASTEPTAM !!!!!!!!!!!!!!! DAR NU FOARTE MULT CA NE PLICTISIM

ono41 19-12-08 00:09

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1929641)

S-AU ITI ESTE FRICA CA O SA .......ORICUM SANSELE PT TINE SUNT MINIME:lol::lol::lol:

Foarte tare postul tau :D

Vin si eu sa va vad daca faceti ceva :D

blazeyblaze 19-12-08 00:19

nht-ule....te rog mult sa nu mai folosesti caps

Achim 19-12-08 03:13

O/T: poate tine pe shift :oops:

georgerg 19-12-08 18:00

Quote:

GEO ....CE MAI FACI????........NASU VREA SA TE VADA .....DE O SAPTAMANA INCERCAM SA DAM DE TINE ....CHIAR AM VB ODATA LA TELEFON......PT CE?????????????? SA VEDEM CAT DE TARE E MASINA TA......CA ASA TE LAUDAI IN POSTURILE ANTERIOARE......MAI SPUNEAI SI CA GTR-UL NEGRU E MAI SLAB DECAT AL TAU .....
A FOST USCAT ASFALTU ........STIM SI DE MODIFICARILE TALE........TOATE.......SI TOT NU VREI SA NE ONOREZI CU PREZENTA.....SAU S-A INTAMPLAT CEVA CU MASINA TA......NU MERGE BN ?????

foarte tare - m-ai "facut" din vorbe cum se zice - inafara ca mai am si altceva de facut decat masini si curse - deci timpul meu este oarecum limitat - nu cred ca sunt obligat sa raspund la toata lumea la tel - raspund la cine vreau si cand vreau indiferent ce scrii tu pe forum sau ce crede "lumea" - nu sunt la dispozitia nimanui ca nu ma plateste nimeni sa fac asta. nu imi aduc aminte ca ma "laudam" cu nimic in raport cu gtr-ul negru - am spus ca sunt curios cum merg masinile prin comparatie dupa ce o sa o modific si eu pe a mea - Theo are parerile lui despre ce si cum trebuie modificat la masina - ale mele sunt putin diferite - din cate vad voi sunte-ti foarte siguri ca masina vostra modificata e mai tare - sunt curios ce o sa mai faceti daca doamne fereste a mea va fi mai tare? o sa inghititi vorbele? ma bucur oricum ca ati facut o vizita sa vedeti ce modificari s-au facut la masina - dar surpriza - nu erau toate - asa cum am spus la tel - inca nu e gata - mai necesita ceva piese si ceva reglaje - e adevarat ca nu am rezistat si ca am iesit cu masina pe strada dar nu pot obtine inca rezultatul final fara piese si fara reglaje - nu vad de ce atata graba - va este frica cumva de rezultatul final? si vreti sa se consemneze ca ati fost mai tari? i-am spus si lui Theo - desi nu prea am timp si nu vreau sa merg cu masina dereglata - "just for fun" sunt dispus sa ne vedem - oricum nu pot sa merg stabil mai mult de 5.500 rpm si max 1.05 bar - deci rezultatul il stim deja - si eu stiu cum merge masina lui Theo - sigur merge ~ 7.000 rpm si 1.25 bar stabil - deci daca intelegeti in lb romana cum stau lucrurile ok - daca nu - nu asta e! in rest masina mea merge foarte bine - mie nu imi este frica de nimeni ca nu am motive - despre sanse ma bucur ca sunte-ti pesimisti in ceea ce ma priveste - o sa va filmez pentru posteritate la cursa in momentul in care o sa fie gata masina mea - sunt doua sanse - sa radeti sau sa plangeti - oricum eu sunt rezervat la pronosticuri si o sa vedeti de ce - nu se stie niciodata - asa cum am vb cu Theo la tel va astept "just for fun" - adevarata confruntare va fi cand termin de lucrat la masina - daca nu aveti rabdare si sunte-ti "plictisiti" va invit sa nu mai asteptati - asa din vorbe in mod sigur o ajunge-ti pe primul loc in "cursa".

PS. este bine totusi ca masinile sunt modificate total diferit - deci va fi competitie fara indoiala si asta va genera performanta - spor la treaba in continuare si lasa-ti "volumul" mai mic la provocari ca nu are nimeni nimic de gastigat decat experienta :rockon:

D G H 20-12-08 05:31

Quote:

se apre ca sansele lui nu au fost chiar MINIME,au fost peste asteptarile unora,bv,tot inainte :D
Ps:se pare ca incontinuare a ramas doar NASUL tau....razvan:D
Hai Doamne Fereste!

georgerg 20-12-08 06:06

pentru o masina cu harta stock, la 1.10 - 1.25 bar, la maxim 5500-5700 rpm, fara octane booster prin benzina eu sunt multumit - rezultatul fost mai mult decat onorabil. cred ca nu am mintit cu nimic cand am zis ca vor fi surprize - si mai am ceva surprize pe viitor - oricum sper sa mai avem vreme buna anul asta sa ne revedem si dupa ce termin stagiul 1.

YCSNHT 20-12-08 17:47

Se pare ca tot NASU ramane primul in fata GTR-ALB ......si trebuie mentionat ca el nu merge cu 1.25 CI DOAR CU 1 BAR :lol:

RESTUL E "CANCAN"

D G H 21-12-08 00:51

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1933068)
Se pare ca tot NASU ramane primul in fata GTR-ALB ......si trebuie mentionat ca el nu merge cu 1.25 CI DOAR CU 1 BAR :lol:

RESTUL E "CANCAN"

nu am ce sa mai spun......esti incredibil de.....

georgerg 21-12-08 00:57

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1933068)

RESTUL E "CANCAN"

tu lasa cancanul si pe dgh ca aseara nu cu el aveam treaba - cum ramane cu "nu am nici o sansa" cu Theo????

hmm cam liniste cu sansele mele - hai sa-ti spun eu o treaba - daca theo nu mai baga ceva pe la masina nici nu are sens sa o mai chinuie cu mine sau cu dgh - ce ai vazut aseara a fost doar un rezultat partial ca sa nu zica nimeni ca masina nu merge cat de cat - rezultatul final este mult, mult mai sus - si oricum nu intentionez sa ma opresc nici atunci - mai e mult pana departe:D

ps. comparatiile de presiune sau alte date tehnice isi au rostul doar daca vb de masini identice - eu asta am mentionat la ambele nissan-uri - nu are nici o legatura turbina de pe bmw cu turbinele de pe nissan chiar daca ai mentionat

aviator 05-01-09 21:52

https://www.youtube.com/watch?v=emUEc...eature=related
asa arata un timp corect pentru un GT-R 35, fapt care nu impresioneaza, asteptam tuningul si fisa dyno.

zGb 06-01-09 06:33

12.11 nu e deloc un timp fabulos...un 997turbo scoate in jur de 11.7 iar un vette z06 11.1-11.3 (in functie de sofer)

andreiwtw 06-01-09 08:33

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 1959591)
https://www.youtube.com/watch?v=emUEc...eature=related
asa arata un timp corect pentru un GT-R 35, fapt care nu impresioneaza, asteptam tuningul si fisa dyno.

si Nissan-ul a plecat putin inainte ...
...altfel il batea Lambo !!!

andreiwtw 06-01-09 08:35

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1960084)
12.11 nu e deloc un timp fabulos...un 997turbo scoate in jur de 11.7 iar un vette z06 11.1-11.3 (in functie de sofer)

pentru rap. kg / cp al lui GTR este un timp bun !
Deci, transmisia este excelenta ...

shadowro 06-01-09 08:46

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1960084)

e un timp fabulos pentru romania :)

andreiwtw 06-01-09 12:30

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1960160)

nu prea pare sa fie Romania !!!

shadowro 06-01-09 18:06

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 1960501)
nu prea pare sa fie Romania !!!

nu conteaza unde era masina cat timp era standard si nu era pe pista ... acceeasi masina scoate timpi diferiti datorita locului unde e ?

zGb 06-01-09 18:51

logic...si apropo si timpii enumerati de mine mai sus sunt pt 997tt si z06 sunt pt masinile stock...si timpul lui z06 e si cu cauciucurile stock care nu sunt atat de performante

kickass 06-01-09 19:26

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1960160)

nu chiar!
la noi in club este un ferrari f430 f1 si a scos pe pista in ungaria 12.01s 1/4mile si evo 9 a lui jeff tot asa a scos!

blazeyblaze 06-01-09 22:40

prea mult offtopic
va rog stick to topic multumesc

aviator 07-01-09 07:55

Quote:

Originally Posted by kickass (Post 1961568)
nu chiar!
la noi in club este un ferrari f430 f1 si a scos pe pista in ungaria 12.01s 1/4mile si evo 9 a lui jeff tot asa a scos!

Deci probabil ca ar avea ceva sanse intr-o confruntatere directa.
Mai cred ca la 12,1 evo9 are interne si turbina stoc, ramanand loc sa mai scada in configuratia asta inca putin la timp.
Ar fi o cursa interesanta intre acest evo9 si gtr-ul de serie.

georgerg 12-01-09 21:00

??? despre ce se dicuta aici? provocare cu un evo 9? sau generalitati?

aviator 18-01-09 08:46

Raportarea performantelor gtrului la cele ale lui evo9 tunat de strada.

Alex_55 22-01-09 00:33

pana la urma a fost vreo intalnire ? sau doar vorbe in vant !?

georgerg 22-01-09 10:14

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2000182)
pana la urma a fost vreo intalnire ? sau doar vorbe in vant !?

oo la multi ani porsche lover! ce intalnire cu cine?

Alex_55 22-01-09 10:23

la multi ani si tie !!!

pai cum ce intalnire ?

intre Darth Vader si Luke Skywalker :D

georgerg 22-01-09 10:25

a fost frate dar a castigat ratzusca :D deh cu ploile astea!

Alex_55 23-01-09 13:08

lasa ca sunt 4x4 merge si acum ;)

Alexutzzz 16-03-09 02:11

Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!

Honda cbr 954 2003....e ok?

andreitentean 18-03-09 19:13

Se pare ca pana in acest moment SKN detine recordurile masurate oficial pe 400 de metrii : 11.8 EVO si 11.7 STI.

Ne asteptam ca reprezentantii Romaniei la urmatoarea etapa din Ungaria sa doboare aceste recorduri si astfel sa creasca nivelul local.

Spor !!!

shadowro 18-03-09 19:25

Si cu ce te incalzeste faptul ca tu faci 11.8 si 11.7 oficial, cand stii sigur ca ti-ai putea lua bataie de la multi altii din romania?

pepy 18-03-09 23:50

BRAVO ANDREI! felicitari!!

andreitentean 21-03-09 21:41

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 2161266)
Si cu ce te incalzeste faptul ca tu faci 11.8 si 11.7 oficial, cand stii sigur ca ti-ai putea lua bataie de la multi altii din romania?

Si sa nu spun eu ca esti carcotas ?! Retoric, nu raspunde .

Ar putea castiga in fata mea multi, muti altii din Romania, dar ma incalzeste faptul ca dintre cei care detin masini care ar putea fi mai rapide sunt singurul pentru care conteaza obtinerea unui timp, la un concurs international unde singurul lucru ramas in memoria celor de acolo a fost ca sunt ROMAN.

PS: masina mea face 11.7, timpul de 11.8 a fost obtinut de masina unui client, masina facuta de noi, deci sunt 2 realizari, nu?

andreitentean 21-03-09 21:44

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 2162360)
BRAVO ANDREI! felicitari!!

Felicitari voua, celor care acum sunteti in Ungaria la concurs. Astep timpi mai buni decat cei din 2008 obtinuti de noi. Ne reglam noi acasa, dar pana atunci sa va intoareti cu timpi romanesti buni!

georgerg 21-03-09 22:08

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2171124)
Si sa nu spun eu ca esti carcotas ?! Retoric, nu raspunde .

Ar putea castiga in fata mea multi, muti altii din Romania, dar ma incalzeste faptul ca dintre cei care detin masini care ar putea fi mai rapide sunt singurul pentru care conteaza obtinerea unui timp, la un concurs international unde singurul lucru ramas in memoria celor de acolo a fost ca sunt ROMAN.

PS: masina mea face 11.7, timpul de 11.8 a fost obtinut de masina unui client, masina facuta de noi, deci sunt 2 realizari, nu?

Si ca sa fie treaba pana la capat o sa particip si eu - sper sa ma ridic la un nivel destul de bun ca sa mai fie inca o realizare de top in palmares la voi - si inca una pt. noi toti din Romania.

georgerg 30-03-09 23:48

Ma dar noi grec cu GTR negru si dyno mai avem in Romania sau a disparut din peisaj - ca era fun sa punem putin masinile pe un dyno 4x4 - acum pana nu sare iar puterea ca nebuna.

D G H 31-03-09 03:12

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2198324)
Ma dar noi grec cu GTR negru si dyno mai avem in Romania sau a disparut din peisaj - ca era fun sa punem putin masinile pe un dyno 4x4 - acum pana nu sare iar puterea ca nebuna.

:)):D:D:D

YCSNHT 01-04-09 18:05

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2198324)

MOMENTAN TEO ESTE IN GRECIA CU GTR-UL SI SE VA INTOARCE PESTE 1 SAPTAMANA SAU 2...........

All times are GMT +2. The time now is 13:54.

- Copyright 2026 4Tuning