Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

shoaca 11-05-07 18:12

Re: Un eventual concurs [dezbatere]

Quote:

Originally Posted by tng (Post 896434)
Nu ganditi asa departe.
Am vb azi ptr o eventuala sponsorizare cu Balif City ... nu vrea :(

cu cine ai vb ma ? cu turcu ala ? :rolleyes2

Gogu02 11-05-07 18:12

Naspa. E o prostie faza asta cu sponsorizarile. La noi lumea gandeste la modu: ori dau banii la sponsorizari ori ii dau la stat. Unde mai e combinatia? In schimb in alte judete se judeca la modu: frate, decat sa-i dau la stat mai bine sponsorizez pe cineva sau mai bine ii donez. Oricum ar fi nu tre sa ne descurajam.

feryboy 14-05-07 12:02

ce se mai aude aici?
noutati ceva?

Gogu02 14-05-07 12:08

Io am trimis o gramada de mailuri si acum astept sa vad daca se baga careva la o sponsorizare.

keemo 14-05-07 17:15

la cine ai trimis mail'uri pana acum ???

Gogu02 14-05-07 17:18

Scrie mai sus. Citeste ultimele 2-3 pagini.

Aadryan 22-05-07 21:36

Am vorbit astazi cu cineva din PNL Prahova, care este si consilier la primarie si a zis ca incearca sa ne ajute sa obtinem aprobarile necesare pentru desfasurarea unui concurs de || pe bulevard. Insa pentru aceasta ne trebuie sponsori puternici ca sa asiguram parapetii de protectie necesari si alte tampenii. Urmeaza ca in cazul in care poate el sa faca ceva sa ne luptam pentru sponsori!

Khalis 22-05-07 22:43

stai un pic.... ce parapetzi?.... k aia din Bucureshti de la cursele din week-endu' asta?..... pentru ca daca la asta se refera..... ouch.... dap.... avem nevoie de sponsori nu gluma......

Kr3atZa 22-05-07 23:29

e vorba de garduri din alea ;)
in nici un caz nu e vorba de parapeti din aia ;)
parerea mea e ca nu prea e bine cu partide ...

platon911 22-05-07 23:51

frate pe vremea lu Ceausu motorsportu era tratat cu seriozitate......inainte se organizau curse cu motociclisti pe bulevard....cu balotzi de paie pe post de parapetzi,k na asa era atunci,dar vreau sa spun......atunci se implica toata lumea!!!!

kraven_4_all 23-05-07 01:46

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 914581)
Am vorbit astazi cu cineva din PNL Prahova, care este si consilier la primarie si a zis ca incearca sa ne ajute sa obtinem aprobarile necesare pentru desfasurarea unui concurs de || pe bulevard. Insa pentru aceasta ne trebuie sponsori puternici ca sa asiguram parapetii de protectie necesari si alte tampenii. Urmeaza ca in cazul in care poate el sa faca ceva sa ne luptam pentru sponsori!

vorbisem si eu cu cineva din PNL sa ma duk sa vb cu un consilier de genu` ...dar se pare k nu l`a mai interesat pe el ...yo aveam timp carca sa ma duc sa vorbesc dar se pare k nu a mai vrut sa shtie nimic!! yo 1 nu mi`ash pune mare baza...+ de asta trebuie vorbit k`lumea....

acest consilier nici nu kred k shtie ce aprobari trebuiesc pentru o astfel de cursa...

Aadryan 23-05-07 08:11

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 914981)
vorbisem si eu cu cineva din PNL sa ma duk sa vb cu un consilier de genu` ...dar se pare k nu l`a mai interesat pe el ...yo aveam timp carca sa ma duc sa vorbesc dar se pare k nu a mai vrut sa shtie nimic!! yo 1 nu mi`ash pune mare baza...+ de asta trebuie vorbit k`lumea....

acest consilier nici nu kred k shtie ce aprobari trebuiesc pentru o astfel de cursa...

Nu stiu in ce masura cunoaste omul aceste aprobari dar macar sa puna o vorba buna acolo la Primaria Ploiesti sa ne dea aprobarile necesare.............Oricum sa stii ca nici sponsorii pentru un astfel de eveniment nu sunt usor de gasit pentru ca organizarea acestuia implica niste sume destul de mari.

Aadryan 23-05-07 08:16

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 914731)
stai un pic.... ce parapetzi?.... k aia din Bucureshti de la cursele din week-endu' asta?..... pentru ca daca la asta se refera..... ouch.... dap.... avem nevoie de sponsori nu gluma......

E nah...parca facem noi curse cu masini din alea. Trebuie sa fie niste garduri acolo care sa impiesdice lumea sa patrunda pe carosabil unde "se dau suspectii":D

Quote:

Originally Posted by Kr3atZa (Post 914819)
e vorba de garduri din alea ;)
in nici un caz nu e vorba de parapeti din aia ;)
parerea mea e ca nu prea e bine cu partide ...

Si de ce crezi tu ca nu este bine cu partide politice?.....Trebuie sa incercam toate ipotezele pentru ca nu stii de unde sare norocul.

bogdan_wrc 23-05-07 08:24

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 914858)
frate pe vremea lu Ceausu motorsportu era tratat cu seriozitate......inainte se organizau curse cu motociclisti pe bulevard....cu balotzi de paie pe post de parapetzi,k na asa era atunci,dar vreau sa spun......atunci se implica toata lumea!!!!

da si demonii vitezei erau calare pe motorete hoinar si mobra la ametitoarea viteza de 60 km/h. asa si in antichitate faceau curse de care romane pe la Roma. eu zic sa vedem ce faceau aia la turniruri prin epoca medievala...iaaaa...tot paie foloseau...eu zic ca sigur e bun un balot de paie sa opresti o Honda CBR de 1100 sau un BMW 1200R de la 140 sau chiar mai mult la ora inainte de copac. aa...si f bun e balotul de paie pt un urs sau un renault 5 sa il opresti in caz de acc... eu zic sa le dotam si cu parasute.....
ce seriozitate vb tu copile? stii cum era in perioada aia!?!? se implica partidul .... si organiza el tot. eu zic sa il regretam pe impuscatu' pt asta...

tre 23-05-07 10:17

v-a zis lumea sa nu vorbiti cu astia de la partide ca iese un rahat.

platon911 23-05-07 10:24

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 915091)
da si demonii vitezei erau calare pe motorete hoinar si mobra la ametitoarea viteza de 60 km/h. asa si in antichitate faceau curse de care romane pe la Roma. eu zic sa vedem ce faceau aia la turniruri prin epoca medievala...iaaaa...tot paie foloseau...eu zic ca sigur e bun un balot de paie sa opresti o Honda CBR de 1100 sau un BMW 1200R de la 140 sau chiar mai mult la ora inainte de copac. aa...si f bun e balotul de paie pt un urs sau un renault 5 sa il opresti in caz de acc... eu zic sa le dotam si cu parasute.....
ce seriozitate vb tu copile? stii cum era in perioada aia!?!? se implica partidul .... si organiza el tot. eu zic sa il regretam pe impuscatu' pt asta...

Bogdane tu ai innebunit?!?!? doar nu punem balotzi de paie sa opresti un urs,asta nici nu avea importantza in afirmatia mea precedenta.Eu am vrut sa subliniez alt fapt....faptul k toata lumea isi dadea interesu atunci de la Nea Cais pana la Ceausescu;) da-le dreaq de paie si de Mobre k nu asta era important,ce vrei dak asa era pe vremea aia!!!;)

Gogu02 23-05-07 11:25

Din cate mailuri am trimis (vezi paginile anterioare) nu mi-a raspuns nimeni, nici pozitiv, nici negativ.

bogdan_wrc 23-05-07 12:15

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 915228)
Bogdane tu ai innebunit?!?!?

DA !!

Gogu..sunt curios cati dintre eventualii sponsori accepta sa isi vada numele firmei langa un partid politic. ;)
nu amestecati banii "comericali" cu politica si banii lor!!

Aadryan 23-05-07 12:58

Mah nu amestecati lucrurile.....Eu am vb cu un amic de al meu pentru a ne ajuta sa obtinem aprobarile necesare desfasurarii acestui concurs pe bulevard si atat. Nu este vorba de asociere a sponsorilor cu partidele politice;)

feryboy 23-05-07 16:14

https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/41722-anulata-curse-acceleratie-arad-chisineu-cris-09-06-07-a.html

Gogu02 24-05-07 07:07

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 915459)
DA !!

Gogu..sunt curios cati dintre eventualii sponsori accepta sa isi vada numele firmei langa un partid politic. ;)
nu amestecati banii "comericali" cu politica si banii lor!!

Eu nu am zis nimic de nici un partid politic. ;)

Khalis 24-05-07 09:33

deci.... Gogu... recap.... cine s-a oferit deja ca sponsor (99% sigur)?..... k ash vrea sa shtiu.... poate ma duc shi eu pe la o firma doua sa vad daca pot sa-i corup... ;) :twisted: :twisted:

feryboy 24-05-07 10:43

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 915354)
Din cate mailuri am trimis (vezi paginile anterioare) nu mi-a raspuns nimeni, nici pozitiv, nici negativ.

se pare ca nu a avut succes

bogdan_wrc 24-05-07 11:58

pai 99%, ...ne-am oferit noi cu bani din buzunar :)

Khalis 24-05-07 12:01

cu toata bunavointza banilor nostri de buzunar.... nu creka strangem destul... :lol:
eu vroiam sa ma duc sa vb cu Automobile Lion shi cu Asiban.... (daca Gogu a obtinut ceva de la BCR, ar fi super pentru ca i-ar impinge shi pe Asiban in directzia potrivita, BCR fiind actzionar Asiban.... )..... om trai sh-om vedea......

Gogu02 24-05-07 15:35

Singurii care au raspuns pozitiv au fost cei de la BCR, dar asta s-a intamplat prin februarie. In mailul pe care mi l-au trimis imi cereau sa ma duc cu autorizatiile la ei la sediu, dupa care se discuta de ce suma era nevoie si se aproba (sau nu) in consiliu.

Elena[] 26-05-07 12:07

sa va zik si parerea mea legat de sponsori si aprobari.in primul rand nu stiu cat de bine e sa implikam un partid politik intr-un concurs cu masini;una e sa obtinem o autorizatie de la primarie, desi s-a mai incercat asta si pana acum si nu s-a obtinut ..e destul de greu..dar poate reusim pana la urma..trebuie doar sa stim cum sa vb si sa trimitem omul potrivit;in al doilea rand poate cu o sponsorizare ,asta dac se obtine autorizatie si toate cele necesare , as putea vorbi la mine la firma la subaru..
dar pt asta e nev de autorizatii si tot...

Gogu02 29-05-07 06:53

Da! Dar ca sa obtinem autorizatii trebuie sa avem mai intai sponsori! Deci....

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning