![]() |
Re: GSI in curs de modificare
Quote:
Simt ca nu trebuia sa ma bag...dar sper sa fiu scuzat |
Stai linistit nu`i nici o problema....eu doar mi-am spus parerea. Am observat ca e o masina aranjata !
|
Dupa cum spune si matza...fiecare cu parerea lui.....poa` sa zica 1000 de persoane ca masina e urata....important e sa imi placa mie ca eu mi-am facut-o asa. Dupa cum se vede am incercat sa o las cat mai originala cu 2 mici exceptii.
Cipriano, nu culoarea jantelor le scot in evidenta ci altceva, o sa cresti tu mare si o sa afli ce :) . Albe le-a facut mama lor fabrica.....albe vor ramane . Ps: am rezolvat problema cu trapa mai simplu decat credeam...putin silicon si se pare ca a dat roade. |
sunt mai mare decat scrie la AGE in fine... .. observ ca te-ai cam suparat...chiar nu ai nici un motiv...mi-am spus parerea..tu faci ce vrei cu masina doar e a ta ;)
|
ziceai k mai ai volanu original...il dai?
|
Il am si ti-am promis ca ii fac poze......sau daca vrei il vand si pe al meu de pe masina....e Momo...pretul....il faci tu.
Cipriano stai linistit ca nu m-am suparat...chiar nu am de ce sa ma supar....orice poa` sa-si spuna parerea despre masina, chiar ai inteles gresit....nu m-a deranjat comentariul; tau cu nimic.Bafta |
nu pot sa fac vreo oferta...pentru original, pot sa ofer max 500
|
Cel original ti-l dau moca.....dar a aparut alta problema.....nu il mai gasesc. Cred ca l-au facut aia pe la garaj "pierdut". Mai e o speranta sa ma uit in boxa...daca nu e acolo.....inseamna ca l-au comercializat altii inaintea mea.
Revenind la masina.....aseara am descoperit inca o data ca pe vreme ploioasa, masina mea e moarta, nu franeaza, nu vireaza ...patineaza :) |
k...dak il gasesti imi dai un pm te rog...
iar legat de vremea ploioasa... poate e si de la cauciuri ... |
Nu e legat de cauciucuri, le am pe toate 4 de ploaie dar prin balti sunt ca pe gheata...era sa sar "afara" cu ea de cateva ori. Pana una alta ...astept zapada :) Maine o sa ma uit de volan si te anunt.
|
acvaplanarea :P e normal ....
k...astept un pm...si mi`ar placea sa te cunosc si personal |
Zilele trecute am schimbat si "palariile" din capu` amortizoarelor in speranta ca va disparea cloncanitul care ma dispera de ceva vreme si surpriza.....cloncanitu` nu a disparut :) . Din cauza acestui cloncanit.....i-am schimbat absolut toata bucsaraia fata , ca sa descopar in final (e doar o presupunere) ca ar fi caseta de directie ( e singura piesa care e neschimbata pe fata). Care stiti ceva preturi..*****ieti aici ca nu mai am rabdare pana luni cand ma duc la magazin. Cum un necaz nu vine niciodata singur.....am reusit sa rup si macaraua geamului stanga fata plus ca iar mi-a intrat ceva la trapa si nu se mai deschide (nu se mai duce in spate).
|
sal..frumoasa masina..am vazuto vineri noaptea in pitesti eram in trecere dar am oprit sa o admir putin...problema cu palariile o am si eu si la fel ca si tine ma dispera...caseta nu prea cred ca e devina dute mai bine la un service si verifica,sar putea sa fi nimerit niste palari proaste......daca te intereseaza caseta am eu un unchi care dezmembreaza masini in craiova si cred ca are sigur
|
Quote:
|
boby, nu te`am maiu vazut pe mess:( knd vi in buk?
|
Nu stiu cand o sa vin la buc , oricum se mai amana venirea....am vb cu fostul proprietar si momentan nu prea are timp sa scoata fisa de la finante ca sa dau si eu drumu la acte, deci masina va mai sta ceva timp cu numerele astea. Ce problema ai? Poate pot sa te ajut de la distanta....oricum...cand mai intru pe mess te anunt.
Cat despre masina....maine cred ca trece la look-ul de iarna...adica rotile de iarna negre si urate ca duminica trecuta am spart cauciucul dreapta fata. Eu sunt fericit ca am scapat cu jante intreaga...daca era de strada o faceam muci. |
s`ar putea sa am am infundata aeroterma... ca tot am mocheta pe fata uda...si nu stiu ce dracu are...saptamana asta o sa ii ridic toba, ca e cazuta...si sa o spal...o sa ma duc duminica in targ, ca am nevoie de volan...vreau, cum e pe gsi, ala in 3 spite... il am pe ala mare si mai gol in mijloc...si nu pot sa prind calumea de el...
legat de jenti intregi, ieri era sa ma lovesc cu un ratat cu un alfa , a taiat o curba, pe undeva pe racari (in bucuresti) si a trebuit sa ma urc pe bordura...sa nu ne facem varza...numai soferi cretini nu am vazut asa cva |
Daca ai mocheta uda vezi sa nu ai radiatorul de caldura fisurat ce e boala des intalnita si la astrele mai noi. Problema cu toba o am si eu....dar nu stiu cand o ridic.....cat despre volan.....nu am dat de el. Eu ii multumesc lui D-zeu ca am scapat decat cu cauciucul spart....aveam ceva viteza si am vazut tarziu ca se termina drumu` :) . Dupa cum am spus...daca aveam janta de strada o faceam pachet, preferam sa rup toata mecanica fata dar sa scape janta.....si am avut noroc. Oricum trebuia sa ii pun cauciucurile de iarna iar la primavara va primi unele noi pt sezonul cald .hai ca ne gasim noi odata si odata pe mess.
|
Quote:
|
Ok...o sa mai verific amanuntit daca e caseta sau alta bucsitza neobservata si te anunt daca o iau sau nu. Chiar nu imi dau seama pe unde era masina...sau ai vazut-o in vreo parcare? bafta si mersi de oferta
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ieri i-am pus rotile de iarna. Sper sa nu fie zapada asa mare ca o sa le cer astora de la ADP bani pt dezapezire :)
|
Vreau si eu oferte la struth bar si la bara dintre lonjeroane . Ma intereseaza pretul si timpul de livrare.
|
200 ron bara dintre telescoape. O poţi vedea AICI.
|
1 Attachment(s)
Si poze cu rotile de iarna "pe pamant". Pe fata i-am pus distantiere de 1,5 ca nu imi permiteau prezoanele sa le pun rotile dar urmeaza sa ii pun si pe spate ca zici ca e nova :). In functie de "zapezi".....s-ar putea sa primeasca alte roti de iarna pe 15 tot de tabla ca sa o mai inalt putin.
|
Aseara am scos masina la zapada si ii place f mult.....abia am reusit sa o conving sa vina acasa :). Si cum in ultimul timp m-am invatat cu o veste buna si cu una rea.....minunea s-a mai repetat. Dupa saniusul de aseara tin sa va anunt ca imi indica sonda de la benzina corect, partea proasta e ca de dimineata am intrat in ea prin portbagaj ca imi inghetasera inchizatorile. Sper sa fi rezolvat problema cu solutie antifreeze, va anunt maine pe unde intru in ea :). Cat despre sanius......se comporta bine insa e cam joasa si am rostogolit niste "pietricele" ascunse in zapada pe sub ea....dar e ok....cel mai rau cred ca s-a luat antifonul pe dedesupt.
|
se intampla sa`nghete si la a mea... si am bagat un tot solutie...nu mi`a mai inghetat
|
Iti recomand sa iti faci un scut de protectie pentru baia de ulei.
Pe mine de multe ori m-a salvat. |
Bucurie mare.....am intrat in masina pe usa.....deci solotia si-a facut treaba, insa am descoperit ca am strambat jantele pe fata ca a inceput sa trepideze de la 80 in sus, ata ete..distractia costa....o sa le echilibrez. M-am gandit la scut dar cu toate ca e joasa nu prea dau cu ea de jos.
Le: sonda tot bine indica :) |
Care-i faza cu sonda litrometrica? .... Cum si-a revenit?!
|
Quote:
|
mie imi indica cu vreo 9 litri mai mult decat am .....si noua nu gasesc s-o schimb ...second n-au decat de 2l normala si am inteles ca astea cui 4x4 is mai altfel.... asa ca poate ies si eu la sanius ...poate-si revine :twisted:
|
Minunea nu tine mult......sonda indica mai putin acum.....dar cred ca tot eronat indica....azi am incercat sa o fortez putin......si in ture mari se ingatuia, am trecut pe la peco.....alimentat....si rezolvat problema, asta e vestea proasta iar vestea buna e ca rotile nu au nimic.....nu stiu de ce trepida aseara.
|
acu mai trepideaza ?
|
Nu mai trepideaza, chiar m-am si mirat.....noroc ca am incercat-o azi ca altfel dadeam banii degeaba la echilibrat. Probabil avea gheata pe undeva.....chiar nu imi dau seama d c trepida, rotile le-am verificat erau nelovite, prezoanele stranse, mai am de rezolvat ceva probleme de ordin electric, adica pus releu de protectie la proiectoare, lampa de ceata (cred ca e intrerupatorul) .
|
Quote:
ps:dak erai in stare sa modifici o masina faceai dacia si nu mai veneai acum cu jigniri asuprea daciei si m-ai zici ca ai mai avut dacia le:vezi ca gsi-ul are destule modificari in fabrica...si parca gsi-ul era in 2 usi din cate stiu eu ....cam multe cuvinte de lauda despre ea pacat ca ai predat-o ca vroiam sa ne dam o tura sa vedem care si ce poate .... |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
omu a ta ii gsi pe dracu poate motoru ii ca si cum ai zice gof 2 gt 60 in 4 usi ce drecu crezi k toti is prosti sa creada vrajala asta studiaza si tu o carte technica si vezi cum is gsiurile adevarate in 2 usi nu in 4 ala a tau ii cadet cu motor gsi
macr nu mai striga in gura mare k te faci de caca gsi in sus gsi in jos dao drecu de treba |
Mersi baieti ca m-ati desteptat....eu chiar credeam ca am gsi dar noroc cu voi. Asta e acum.....o sa ii dau jos colantul de pe haion cu gsi si tot ce mai are pus pe ea ca sa nu ma fac de ras, dar si asa......ne intalnim noi la vreo legala si vedem cum sta treaba cu bolizii pregatiti de voi. Oricum asta e singuru` post care vi se adreseaza pe acest topic. Ai naibili de glumeti si nostimi ce sunteti :)
|
Quote:
|
ma,voi astia cu cartile tehnice care stiti ca GSI e DOAR in 2usi trimiteti-i si lu' boby o carte sa se documenteze ca vad doar destepti pe forumuri,ba mai interesati-va inainte sa comentati aiurea!!!,mai tre' sa apara unu' acum sa zica ca kadet gsi e doar brek nu e nici coupe nici in 4usi....:))...........si tu boby nu mai baga in seama toti cunoscatorii!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning