![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
am patzit-o si eu inainte de craciun......cu gume de vara...plm....
|
stie cineva ceva de un accident cu o scoda care a intrat in 2 masini pe contrasens?! poze detalii?! accidentu a fost ieri: 22.01.2010! multumesc
|
Cel mai bine este sa eviti pe cat poti orice tentativa..Si sa te adaptezi conditiilor carosabilului ;)
|
acum 1 h:1 bmw e36 galben in 4 usi cu nr de germania facuta praf pe varianta langa Ras
|
pe la 8 o ardea cu scarturi ,viraje , depasiri Ninjaa pe calea lu traian si ranjit la volan ........eram sigur ca o sa pateasca ceva
|
Nu mai radeti de el...nu e frumos..se mai uita si el pe forum
|
te fura tractiunea spate, mai ales pe timpul asta.
|
Quote:
o sa revin cu poze si detalii in cateva zile....masina este 318is m43 limited edition motorsport international.dakar gelb ,huricane.LSD etccc imi pare rau si mie pt masina asta e omu din greseli invata |
Frumoasa masina a fost si inca mai e. bafta multa Teo si felicitari !
imi pare rau Bogdan pentru cele intamplate ! |
Totusi e bine ca a scapat el, si n'a patit nimic.....
Masina......era brici.....c'am unicata pe Valcea :???: |
imi pare sincer rau pentru el .... ce frumoasa era pisicuta :(
|
Aseara am vazut masina si eu in oras...intradevar...daca era is ...era limited edition..pt ca au fost facute putine e36 318is cu 4 usi...intradevar BMW International!
Avea si suspensii sport si arata bine masina....dar cum spune si ionut....aseara avea o privire sfidatoare si un mers....sa zicem...barbar aplicand tehnica eu sunt tare, am piciorul greu si accelerez! Pacat de masina..imi inchipui ca si lui ii pare rau :) si acum isi da seama ca pe vremea asta nu poti fi superman cand tu nici macar un esti sofer bun! Bine ca nu a patit nimic...asta e cel mai important! |
da bine galbenu pe bmw....vreau si eu sa vad poze cu el :-s
|
Quote:
Stiu ca nu-i de Valcea dar aruncati o privire: https://forum.4tuning.ro/451-accident...ml#post3017165 :shock: |
Mare pacat de masina era foarte frumoasa , mai este una asemanatoare la bucuresti de vanzare , o are un user de pe aici :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning