![]() |
Re: Portu' TOMIS !!! THE BEGINNING of everything.......
Am inceput si eu sa mai ies, am vazut si noile locatii si am mai vazut multa lume noua + ca au inceput sa mai iasa si ai mai batrani pe care eu nu ii stiu :D
|
Quote:
|
si drumu pana acolo nu te omoara ;)
|
deci pana la urma va mai dati pe undeva ???
|
Quote:
|
lasa ca vine iarna si ne dam cu saniile :))
|
Re: Portul Tomis - Unde au inceput cursele si restul ...
peter de unde stii u k nu se mai da lumea ?! dk nu ii vezi inseamna k nu se dau ?!
|
am stat in seara asta si am citit postul asta de la inceput ... in fine nu pe tot ca imi lua 2 zile .. am citit primele 5-10 pagini si dupa aia pe sarite ... si nu imi venea sa cred ca a trecut 4-5 ani ... cand a fost si va ramane ceva portul tomis ... cu invarterile de rigoare .. cu show`ul aferent ... si cu multe alte nebuneli pe care le faceam atunci ...
acum .... nu mai e nimic din asta ... cititi de la inceput si o sa va aduceti aminte care erati atunci prin port ... acum 4-5 ani ... |
asta am facut si eu si vreau sa zic ca era super klumea ce povesteau romanii aici,tot timpul era vb de x-team si tot timpul se vb de frane de mana si alte nebuneli.acum impresiile sunt mai presus de toate ;)
|
ai dreptate.....asta am facut shi io acum ecva timp.....am citit posturile care se scriau.....atunci cand io nici
nu shtiam ce e aia "curse" ...doar ca vedeam pe strazi pe rdv tra etc....shi era o atmosfera super mishto...... |
Quote:
|
ce a fost a fost lasati trecutu :) uitativa in viitor ..
|
Quote:
|
te trezesti dimineatza si citesti in urina ! daca ai puterile astea :)) . .ma refeream la portu tomis . .dal dq cand a fost conteaza ce o sa mai fie pe acolo .. traba trista e ca nu mai e nimik
|
leo peter nu va agitati vine vremea noastra si rescrieti voi istoria o sa fie topicul asta peste 2-3ani in voga din nou va pozati uni pe altii ca pe vremurile bune... mai dati startu la liniute alea alea
|
haha...fi sigur ca peste 2 3 ani...o sa readucem topicul in voga...dar nu cu filmulete in care dam noi startu la altzii...ci cu noi la start....sau cu noi in actiune, intelegi?
|
da da sunt sigur...
|
Toata lumea zicea ca nu mai e nimic in port? De ce nu va strangeti odata mai multi sa faceti voi show-ul care ar fi trebuit sa fie? Toti zic de altii ca nu fac nimic dar ei nu se vad ca nu au mai facut de mai mult timp nimic
|
Nu am sters nimic, am mutat ultimele 21 de posturi aici ..la divergente. Pastrati un limbaj decent.
|
O idee ar fi la vara sa deschidem (noi cei dp forum) o gogoserie in portu domis, sa vedeti atunci cate donuts or sa se dea in port, cu miiiiiiile nu altceva
|
Quote:
Dar e buna ideea cu gogosile! Poate se lasa lumea de seminte, ca ramane multa mizerie in urma lor. Si cred ca s-ar si vinde bine :lol: |
Portul Tomis 2007 au mai ramas dakat indieni cu semintele si nici un batran care sa invete amatori cum si in ce fel se face un cerculet, sau orce alceva din cand in cand mai isi incearca unu norocu da saracu e prea criticat de privitori care nau nici macar carnet, spectatori turnatori si gabori mujsti. Lumea BUNA sa urcat la un alt nivel!!!
|
Quote:
|
care lume buna visezi nene ?nu te uiti ca 3/4 din masinile care se invart nu sar de 100 cp ?lumea buna se invarte in cercuri restranse ,nu in port printre toti "cunoscatorii" .portul va devenii loc de expozitie ptr zane care vor sta sa fie agatate de vreo ancora a unui yacht scump
|
eu intrun cerc restrans. Problema nu e unde te incadrezi, problema e k dece uni fraieri suna la garda sau chesti de genu
|
Quote:
|
M-am invartiti eu cu niste prieteni acum vreo 2-3 saptamani :) portiunea aia mica parca e special asfaltata pt asa ceva iti fuge fundul imediat... dar cum zice lumea, tot ce poti sa faci este sa te invarti pt inima ta si apoi sa pleci. Nu mai ai cu cine sa stai in PT, zice lumea ca era frumos in port, perioada aia frumoasa era din cauza ca noi o faceam frumoasa, astia care o ard acum pe acolo sunt vai mortii lor... cum zice quick stau si sparg seminte si dau din gura ca niste coarde...
|
ma portu sa dus :P o data cu frumu care e praf . .pana acolo decat sa cobor acolo mai bine lipsa. .
|
da exact
din cauza drumului cine mai rupe masina sa coboare pana acolo |
Cred ca asta e si motivul pentru care nimeni nu asfalteaza peticul ala de drum :))
|
nu stiu dar parca cand era portu in ``fortza`` parca nu erau atatea accidente in mamaia...
|
atunci nu erau atatea masini puternice
|
Portu tomis va ramane in "ISTORIA CURSELOR" ca acolo a inceput tot... Mai toti ne-am inceput viatza de strada, sa ii zic asa.Acolo a fost locul unde am facut, ca niste copii noi nascuti, primii pasi... Dar terenul si drumul pana acolo impiedica multi.. Vremurile s-au schimbat.. Si parca te doare inima sa iti auzi masina cum zdrangane din toate inchieturile .!!!!!!!!!
|
asa o sa ramana acolo undeva
|
Gata, s`a inchis thread-ul asta :?:
|
Quote:
|
Full azi tot portul tomis toata lumea la plimbare de la catel nepot bunica decapotabile, a venit vara ;)
|
trebuie schimbat titlul din portul tomis in aqua magic sau portul 2 :))) ca exact aceeasi atmosfera ca in port cu vreo 2-3 ani este la aqua acum :))
|
He he , daca ar asfalta drumul pana in port ar fi fost si acum lume. Eh, vine acum vara, se duce si aqua magic-u :D
|
gata cu portul ... in 2 ani devine atractie turistica :) poate asfalteaza pana atunci sa redevina ce a fost odata ... pentru unii din noi :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning