![]() |
Re: Portul Constanta !
7 Attachment(s)
acuma filme:)
|
AUUUUUUUU ........doamne ce frumos ...numai eu pierd tot .....nu mai suport ...baieti ...aseara cand mati sunat ....credetima ....TRemuram tot ....doamne ce am pierdut
|
am uitat sa zic ..pe langa oradea ...constanata e sus frateee...oradenii au masini ....doar ca sta si se uita la ele ......
|
dap.....:( ...din pacate....treaba e ca nici nu prea avem pe unde sa ne dam ca gaia e peste tot......oricum....super marpha pe la voi ;)
|
oricum cum zicea cineva portu nu mai e cea fost si nici nu va mai fi desi aseara a iesit show dar tot aceasi am fost in general hellmant,street-racer,gag si vreo4-5 baieti care nui stiu... deci sau dat maxim 10masini si cred ca au fost 100mashini in total... oricum garda e peste tot... daca nu chemau indienii garda in port erau si linutze shi mai mult show... dar oricum a fost frumos...
|
-= sonikel ai zis bine ... da sa nu ii uitam pe PAL, NNA, DNK si altii pt care imi cer scuze ca nu i-am mentionat! mai era si tampitul ala din 4-5 cu dacia aia UWO, da acum s-a lasat ca nu prea ii mai merge mashina ... plm.. mai e lume , da in ultimul timp mai moale !!! unii sunt la facultate in alte orase si vin mai rar in cta !!! orikum ... sunt cativa !!! asta e !!! putini care se dau si multi indieni !!! pana imi iau semi-automata frate ca sa vezi ce le dau "nani-nani" la bulangii astia care tot timpul vin ca la teatru !!! PEACE !!! =-
|
da da eu nu iam mentionat ca nui cunosc personal dar am mentionat ``vreo4-5 pe care nui cunosc``shi poate nu vor sa se zica de ei pe forum... dar ma refer din 4tuning tot astia suntem... in seara asta cred ca au fost 20de liniutze sa dat hvb cu toti
dupaia unu cu un reno gri iar cu toti :!: ... mishto iar uni din xteam cu drifturi pe patratzel in timp ce alti dadeau liniutze... se pare ca ceam facut aseara a fost ``de bine``... sa stricat tot cand au venit 2dupe politia&dias-ul iar apoi a venit shi un Logan...cu cu surpriza doi politzishti faza a fost ca a venit vecinu ala a lu GAG cu passatu si se baga in seama si zice hai ca eu plec ca vine garda... pleaca el nu da sa urce bine in curba si pac apare garda... sa fie coincidenta??? |
bha frumos shi aseara....liniutze....invarteli...garda...motoru fiert a lu unu.:))) tot c trebe
|
Quote:
|
Au avut si tu nu te dadeai la o parte ca eu n-aveam loc da si cand te-ai dat.... :)
|
-= hopaaaa... detalii detalii ... ce a fost aseara in port ? eu nu am fost ca l-am dus pe unu in eforie sud ~X( :(( .. orikum nu veneam cu mashina mea , da aveam mashina !!! JVI-ul !!! .... ~X( =-
|
da cu mine si cu zma nu are nimenii un filmuletz care sa se vada bine din port?????
|
nu cred ,dar cu siguranta data viitoare va fi baltoaca pe jos :)
|
chiar nimenii nu are ????
dar dc o sa fie baltoaca??? |
am io...cand te invarteai sincron cu octavia rs.....da am filmat cu telefonu....shi nu se vede chiar profi.....id de mess eddy_kepert...daca vrei filmuletzu
ps: o sa fie mai mult ulei...nu chiar baltoaca......data trecuta au fost doar 4 litri...data viitoare o sa aducem mai mult...vreo 15 |
da nu e nevoie de ulei merge si fara .
|
stim dar mai vedem care e treaba .poate e gheata atunci pe jos
|
Tari intalnirile la voi!;)
|
Quote:
In fine la vara cand ajungi pe aici daca ajungi contacteazane sa-ti facem un tur al constantei... |
in seara asta a fost ceva miscare ?
|
Cand facetzi mah mancatzias o adunare mare..in port sau nu mai merge de show acolo ?
|
are cineva un film cu pwr-ul? in port....
|
Quote:
|
frumos vineri seara...pwr a fost sexy rau d tot....da' ala negru a scos fum pe ploaie:))...apropo...care shtie dak a mai plecat ala cu dacia albastra?:))
|
oricum cand se mai fac adunari nu se va zice pe forum asa ca vorbim pe mess... baietii... sa se termine sesiunea...
|
vezi ca ai pm de la mine dutzu
|
Quote:
|
vreau si eu filmuletze sau poze cu intalnirea de acum o sapt....
|
Quote:
|
ms sonik incep sa ma uit si eu
|
Quote:
Cine stie, site fara ulei sau gheata........ nu ? |
Quote:
shi cand e gheata nu te mai doare sufletu chiar asha de mashina nu o mai fortezi shi te dai pana ramai fara benzina sau te plictisheshti... |
corect:P oricum portu` shtie mai multe decat noi toti...daca ar avea suflet si grai...ar fi de milioane, ne`ar spune povesti cu gabori care s-au dat la liniuta sau care au plecat cu coada intre picioare etc....
|
stai man linistit ca nu s-a dat nici o masina de politie la liniuta si sincer ,daca ar vrea sa linisteasca toata treaba de acolo ar linisti-o super repede dar inca nu isi bat ei asa de mult capul cu portul
|
cred ca s-a referit ce masini s-au dat la liniute in port , si ce gabori au venit si ce oameni au fugit cu coada intre picioare:)
Oricum baieti va zic ceva si daca vreti sa ma ascultati bine , dak nu ... tot bine : 1. pt cei care mai ies din oras , aveti mare grija se face razie la roviniete , si nu mai accepta dumele " stiti domnu` politist , am doar chitantza sau am doar abtipildu " , obligatoriu amandoua! 2. cat de curand in constanta vom patzi cum au patit saptamana asta cei din cluj , puteti sa verificati aici https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html , si este ceva sigur , au pus ochii pe multi pt ca deja s-a exagerat cu intalnirile si nu mai e de gluma , suntem singuru oras din romania in care se intampla acest lucru saptamanal si in care ori sunt depistati , ori sunt altii accidentati dupa cum stiti saptamana asta .... "cei 2 prosti care s-au intalnit la mijloc de drum" . CONCLUZIA: Pt cei care tot fac adunarile in ultimul timp , mai bine o lasati moale o perioada ca deja devine obijnuintza , si ce este obijnuintza deja devine pliktisitor si nu mai apare nimic spectaculos. Bafta |
corect.....ar trebui lasata mai moale treaba cu intalnirile..sa nu ajungem pana la momentul in care vom da nas in nas cu politzia...shi aici ma refer la o razie in toata regula.......daca s-ar intampla asha...cred ca timp de 2 ani ar murii toata treaba cu intalnirile....n-ar ami avea nimeni curaj sa vina......asha ca sa o lasam mai ushor ..sa nu fim pushi in situatzia celor de la cluj...
|
da cu mine de la aqua magic nu are nimeni filmuletze ?????? vreau si eu daca are careva !!! contactati`ma !!!
|
ma da cu liniutza accidentata are cineva filmuletz..?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning