![]() |
Re: Chat....
In primu rand cu limbajul tau dai dovada de un baiat foarte "matur".
In al doilea rand, nu inteleg de ce te bagi aici pe forum sa ne spui noua ce ai patit... nu toti soferii din targu mures au cont pe forumul 4tuning. Probabil era un sofer cam prost intr-adevar dar nu toti sunt asa...Ai avut tu un ghinion sa prinzi un "sofer de duminica". Soferi ca el (cel pe care l-ai descris) sunt o gramada, in toata tara, nu doar in mures. o mica paranteza... daca soferii din mures sunt Quote:
In legatura cu politia... politia e praf in toata tara nu doar in mures. Asa ca te rog frumos nu mai posta aiurea doar ca sa ne areti cat esti tu de zmeu si tare ca te dai jos din masina sa te iei la bataie( inca o trasatura care iti scoate in evidenta "maturitatea") daca intrai in el asta e... tu picai de vina ca nu ai pastrat distanta... in fine. Nu vreau sa te simti atacat de mine sau ceva de genu. N-am nimic cu nimeni, dar ai dat buzna aici si scrii tot felu si asa ai zis-o aia cu soferii imbecili de parca toti suntem asa... Masoara-ti cuvintele ;) Cam atat am avut de zis! Have Fun! |
Quote:
|
Cam putine masini la show.. (Eu duminica dupa 1 am fost, sambata au fost mai multe?) N-a fost lipsa in kitch si tunnnning, dar au fost si cateva exemplare frumoase.
- colegii MYH si LOW din CJ, primul a luat "best paint" la intalnirea E30 din vara, iar al doilea era chiar loooow as f**k, 80/80 - un golfulet 1 alb cu aere Stance Works, nice:P - COP-ul inca printre cele mai frumoase masini modificate din oras - NFS-ul, tare - un golf3 negru mat - si cele 2 Wartburg, tot respectul, impecabile In rest, toti cu 2 stickere si un ornament de esapament au fost acolo:D Iar cu DMX-u nici nu incep:)))))) e de ras. sau mai bine de plans cat de multi au apreciat-o. Stie cineva rezultatele? |
salutare
Parerea mea este ca a fost o prezentare reusita, pacat ca nu au fost mai multe exemplare si intradevar unele modele aveau un tuning simplutz, sa speram ca data viitoare sa fie mai multe modele inscrise si vremea sa fie mai prietenosa. toate cele bune P.S. Salutari la cosi bmx din partea mea (Razvan) |
Baieti, merge cineva in weekend la Drift Grand Prix in Bucuresti?
|
ce rau esti mai pufulete!!!!!!!!!! firau mai,fi rau!!!!
|
Cum sa nu fiu rau varule... ala crede ca numai muresenii sunt soferi incompetenti... cand colo toata tara e plina de asa ceva..
|
Quote:
|
stie careva cv atelier unde se dubleaza jentzi?
|
Sarbatori fericite, si un an nou fericit!!!!
|
In primul rand va doresc tuturor un Craciun Fericit ! :)
Asi vrea sa stiu ca la RAR ,la identificare se uita si la dimensiunea anvelopelor,sau numai la serii,coduri si de astea ?! :rolleyes2 Pe data de 28 dec. am programare si la mine difera un pic dimensiunea anvelopelor fata de ce scrie in talon, in talon is trecute 165/70 r13 si eu pe masina am 175/70 r13 pe fata si 185/70 r13 pe spate,oare o fii problema ,sau nu se uita la astea ? |
Quote:
|
Quote:
Ti-asi da eu cauciucurile astea,dar is greu de gasite cu marimea asta second :sad: |
Salut baieti, de mult n-am postat p forum dar acum revin cu o intrebare din asta de noob:)) Care ziceti ca e o vopsitorie auto buna in zona si cam la ce pret se face o masina intreaga? Sper sa aveti ceva informatii la zi ca eu nu am. Ms
|
incearca in spate la JO este un baiat care se pricepe foarte bine si nici nu e asa de scump asa stiu
|
Quote:
|
Quote:
|
Ms de raspunsuri baieti, bine de stiut ca sunt optiuni. Deocamdata sunt doar in stadiul d planning/adunare d fonduri, sper ca spre vara sa reusesc sa incep urmatorul proiect ca deja nu mai pot fara urs:rolleyes2
|
Proiectul Golf 2:twisted:
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...ml#post4887094 |
Cumpar baterie second in stare de functionare (pt Golf 2) daca aveti cumva una in plus:)
|
Stiti pe cineva in oras cu tester pentru Fiat?
Si sarbatori fericite celor care sarbatoresc acum Pastele! :D |
Quote:
|
Omologari folie auto + timbre la cel mai bun pret!
Pentru detalii: 07531617899 sau ab77ruf |
Ce firma imi recomandati pentru montare folie auto? Vreau ceva ieftin si cu omologare.
|
Cine se stie la chei briceag?
|
este cineva in mures care se ocupa cu tapiterii auto? schimbat material rupt chestii deastea
|
Quote:
|
salut,se anunta ceva show tuning acolo pe la voi,pe sfarsitul saptamanii,in 8-9 iunie?
|
dadaaa
|
super:peace:,prezent de sambata:peace::peace:
|
Show... 8-9 iunie? unde?
|
La Promenada...Tunin-Show drift etc...mai multe detalii gasiti pe Facebook