![]() |
Re: Blow Off Valve
Quote:
dar aia este bou off valea :D :D :D ;) ;) ;) |
Quote:
|
Quote:
parerea mea :D |
Quote:
E un gunoi "fake BOV-ul" ala. Omul a intrebat daca exista BOV-uri si pentru motoare aspirate, eu i-am raspuns. Nu am spus ca sunt adeptul lor. Mi se pare o chestie de 2 lei acel electronic BOV:???: |
La cat se ridica pretul unei imitatii de Blow-off electronice?Mie-mi place cum se aude:lol:
|
Quote:
|
pt ce sa isi puna mot de gtt?~?!?!?!?!?!
Sa stea toata ziua murdar de ulei pe maini si nici sa nu aiba masina......mototrul ala e mult prea depasit tehnologic |
Quote:
Si uleui e din cauza ca daca dezfaci motorul nu mia dai bani si pentru garnituri...nu din cauza ca este depasit technologic... ps. am vazut motor gtt cu peste 300 de cai... |
omule motorul ala este un mare esec tehnologic....da poate ai vaz un mot de gtt cu vreo 10.000 de euro bagati in el minim .
Dar...........ala nu mai e mot de gtt |
Quote:
Deci eu nu asi zica ca nu este un esec... Faptul ca nu e ODC, DOHC, 16v si nu e pe injectie nu inseamna cu nu merge bine. Erau si sunt esecuri mult mai mari, ceeace nu sunt considerate de a fi fiindca constructori mari au pus in masini superbe. Exemplu ar fi motoare cu racire prin aer (pa care a abandonat porsche dupa 50 de ani si motorul rotativ, pe care inca incearca mazda sa construiasca, ca hp/consum este un esec total...consuma 50-100% maimult decat una normala). Deci ia mai moale cu afermatii de gen, documenteazate un pic. Ps. E drept ca greu gasesti motor GTT in conditie buna, dar nu e problema motorului ci vina proprietarului... |
Merge pus BOV pe un motor de Golf V 2007 aspirat de 102 ?
Astept raspuns . Daca nu se poate pune se poate face vreo modificare pentru a se pune sau nu se poate pune sub nici o forma ? Multu spun ca trebuie sa pui o yurbina (turbo) , merge pus pe modelul mai sus mentionat ? Cam care ar fi pretul ? Multumesc, |
alta intrebare plina de miez..kiar nu se mai termina intrebarile astea..dk te-ai fi uitat pe forum, ai fi vazut ca e plin de raspunsuri la intrebarile astea..NU ai cum sa pui BOV pe aspirat..
|
lasa baiatul... si restul baietilog de gen...
Off topic: Eu in ultima luna chear ma gandeam ca mai marita sa scriu pa forumul asta sau nu...e plun de pusti si habarnisti care nu au rabdare sa citeazca inainte de a posta...mesajele de gen ar trebuia fi sterse si dat un avertisment, dar asta e parerea mea. |
Quote:
|
din pacate nu:(
dar sper ca a mea va fi si mai suparet decat asta, deocamdata am promisiuni de la renault ca primesc un motor (dar nu va zic care, numai ca 2.0L si 200cai :P ) restul trebuie facut pana acolo, si cu toate actele, datele, proiectele sar putea ca va fi ceva...inca nu e nimic sigur. Dar si fiatul tau e frumusel :) inca nu am vazut-o la cluj. |
Quote:
cat despre fiat ...ai sa-l vezi la vara ...acuma mai rar pe ploi si zapezi ... pana tuncia poti sa vezi bmw sau mitsubishi :) |
ca tot veni vb..un bov vretzi careva? 300 ron
|
Quote:
Despre maisna, altundeva vom desbate cum si ce va fi facut exact cu ea, poate deschid si un topic dar putini care inteleg ce citesc si ce vad pe poze. Dar acuma pot spune ca nu mai e numai vis! Si nici probleme nu o sa fie la acte :D Despre Fiat, jatna e frumos la cartodrom :D X1/9 merge bestial cu fundul inainte, is are un control foarte bun, am avut o data oaczia...fun, a lot :D |
Ma intereseaza si pe mine un BOV , am un 525d, i-am facut deja chip tuning si cred ca s-ar auzi frumos.... stie careva de unde pot sa iau?
200SX: citeste aicea: https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos/24553-blow-off-valve-bora-1-9-tdi.html |
ia una HKS, sunt printre cele mai bune, si pentru ca sunt asa de po****re sunt destul de usor de gasit
uite cum suna (da tare volumul) https://www.youtube.com/watch?v=3W84QiB3foM |
salut am un Bmw 320 i 2.0 150 cp as putea monta Bov pe masina si ar functiona corect multumesc sper sa ma fi exprimat corect
|
Quote:
NU e aspirat motorul... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=EMZEq7hhKNQ In mers se aude la fel ... |
BOV cu sunte cel mai frumos e Forge, dar in mers este mult mai zgomotos.
|
Quote:
|
Quote:
ps. pana ce nu vine unul care are habar, sau macar vad ca a citit macau un sfert din topicurile nu am sa raspund nici eu si cred nici cei care stiu despre ce e vorba... |
acuma, e randu' meu sa pun o intrebare plina de miez..deci..am un bov, replica forge, din pacate pe membrana. treaba e ca nu prea-mi place cum se aude. ma gandeam, daca ash mai obtura o parte din orificiile alea pe care descarca ea, s-ar ascutzi sunetu'? practic, ar fi aceeashi cantitate de aer eliberata prin mai putine orificii. asta ar trebui sa duca la un sunet mai ascutzit shi mai puternic, nu? datzi o parere!
|
In conditi normale nu.
Cu cat sunt mai mici gacurile cu atat mia ascutit e sunetul. Cum e la evacuare, daca pui o toba cu diametru mai mare debine mai gros sunetul. Nu ma sa intru in detalii de ce e asa. Dar sti cum e...stie p**a, dar cu siguranta o sa suna altfel :) Mie personal imi plac cele cu 2 supape si cu arcuri nu membrana. |
import simulatoare de BOV electrice de pe ebay pentru ieftini!!!
http://www.gizmo-central.com/wp-cont...-turbo-kit.jpg |
Quote:
ce bine ca exista un suflet umanitar ca tine , de acum o sa auzim o armata de logane cum descarca la semafor .... |
3 Attachment(s)
Quote:
1: bov fals pentru orice masina 2: fluieratoare pentru toba care suna ca turbo 3: trapa falsa pentru orice masina sunati-ma la 072-PUTERE ! |
Produse PENIBILE! Nu te supara pe mine dar ce vinzi sunt produse ce trimit masinile direct la sectiunea kitsch tuning!
|
de unde ma, am vandut deja vreo 6 fluieratori, si aduc acuma un shipment de bov-uri si trape pentru ca am cumparatori care asteapta cu banii in buzunar! eu zic ca merita, si sunt de stil.
300 RON BOV-ul, sau 400RON varianta cu sunet schimbabil 175 RON fluieratoarea 225 RON trapa |
:woowoo: Pun comanda la un set de twin turbo kit:peace:
|
pentru comenzi de peste 500RON ca a ta, voi oferi si o sticluta de lichid de semnalizator.
|
OK, pentru cei care nu s-au prins inca, chestia cu piesele de import ERA O GLUMA!!! Normal ca nu e nimeni asa de ticnit, sa aduca asemenea jafuri in tara.... aparent unu dintre moderatorii ultrazelosi de pe forum nu poate sa priceapa asta, si a si sarit sa dea warninguri, deci gata cu distractia, ca altfel comunistii astia inebunesc... trist de tot!!!!!!!!!
|
mah..sincer..nici eu nu ma prinsesem..shi mi se parea trista treaba asta care o faceai tu! da' dk zici ca era la modu' gluma..
|
haha, da ma cat se poate de gluma era :D adica, chestiile astea se gasesc pe internet, si chiar se vand :lol: dar nu m-as atinge de ele nici sa ma omori :-P credeam ca unii dintre voi sa mai fi vazut pozele pe net, si ca o sa va prindeti imediat :-P
|
Bloodfart daca taceai din gura o puneai de o afacere serioasa.
|
haha sunt sigur ca s-ar gasi destui care sa vrea sa cumpere kitchuri din astea :lol: cum a mai zis cineva, parca vad o armata de loganuri descarcand la semafor :lol: :lol:
daca cineva este interesat, pute-ti sa-mi furati planul de afaceri si nu ma supar :lol: lichid de semnalizator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning