Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sisteme turbo si NOS (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos.html)
-   -   NITROUS EXPRESS- la indemana in Romania! umpleti buteliille! (https://forum.4tuning.ro/15-sisteme-turbo-nos/4722-nitrous-express-indemana-romania-umpleti-buteliille.html)

Gabi 25-04-05 22:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Quote:

La ce unghi este butelia din portbagaj ???? Pare cam culcata
Pls transalte in english :) I don't understand 8)

What's the angle of the NX bottle ? She seems to be horizontal. For optimum pressure, she must be at 35-40* (that's what Hondarul wrote in romanian).

PS: my english sucks; I hope u'll understand what I wrote :oops:

zetemte 25-04-05 22:15

Mersi Gabi :) Your english is very good!

Deci butelia e pusa cum trebuie, cu piese de la NX. Nu stiu exact the angel.

Hondarul 26-04-05 08:45

http://www.superstreetonline.com/howto/22000/

:wink:

Nautilus 26-04-05 21:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DASCALUGABRIEL\"
my bad!sorry!combustibilul provenea de la un an 24 biplan

Poate vrei sa spui An-2 biplan, fiindca An-24 e monoplan si are 2 motoare... :wink:

http://www.ctrl-c.liu.se/misc/ram/an...trima-prev.jpg

An-2 SKh (versiunea agricola) - motor cu cilindri in stea Shvetsov ASh-62

http://www.ctrl-c.liu.se/misc/ram/an-24_2.jpg

An-24 - 2 motoare turbopropulsoare

~Nautilus

funkyg 18-05-05 12:21

Referitor la problemele cu NOS-ul ale lui Zetemte:cica deja s-ar fi prezentat la service cu niste \"clipoceli de beculetze la bord\"...Sa fi tinut prea mult apasat butonul???Sunt oare probleme la motor in urma echiparii masinii?Sau sunt doar simple zvonuri...\"Pace la rideri!\"

zetemte 18-05-05 21:04

Nu e nicio problema - ZVONURI.

Am probleme cu Catalizatorul, care s-a stricat din cauza APEI in benzina (umplam la Shell) ... :evil:

polifem 18-05-05 23:29

problema cu acel \"bec\" este de cu mult inainte ca zetemte sa ishi puna sistemul ... singura chestie e ca cei de la TOYOTA Romania ... au shtiut despre ce e vorba (catalizatorul) ... shi nu au vrut sa il schimbe pe garantie (costa ceva bani) ... asha ca becul ... a ramas aprins!!!

Hondarul 19-05-05 08:42

Ce carcotashi... Nu aveti altceva de facut de discutat de becul lui Zetemte ??? Si mie mi s-a desprins un furtun de la stergator... Ma duc sa deschid topic. :twisted: :twisted: :twisted:

funkyg 19-05-05 09:28

@Zetemte:Da,da,da...a naibii apa din benzina...Sa creada lumea???A propos,care credeti k e cea mai buna benzina din Romania?(benzinarie-asta k sa nu-mi *** si yo catalizatorul).Merci.Kipintaci. :wink:

polifem 19-05-05 10:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"funkyg\"
@Zetemte:Da,da,da...a naibii apa din benzina...Sa creada lumea???A propos,care credeti k e cea mai buna benzina din Romania?(benzinarie-asta k sa nu-mi *** si yo catalizatorul).Merci.Kipintaci. :wink:

meaning??? ... scuze ... explica ca nu prea am intZeles ce ai zis!!!

funkyg 19-05-05 13:44

@polifem:Nici nu e nevoie sa intelegi...Oricum nu-ti era adresata tie...Si kiar dc sa spunem k ar fi fost asa nu ma mira nimic la tine...21 ziceai????Sa cresti mare!!! :D

zetemte 19-05-05 15:27

funkyg: esti TOTAL OFFTOPIC. E stricata a doua sonda lambda din cazua benzinei, care e PROASTA in Romania. Astazi am comandat piesa noua!

Va rog vorbiti aici despre nitro, nu despre benzina sau sonda lambda la masina mea, pentru ca nu are nicio legatura nu NX :evil:

funkyg 19-05-05 17:13

K.Im OUT!

vpower16v 07-08-05 14:58

nx pt motoare diesel

1 Attachment(s)
da se poate intra pe sit si vezi k au sectie pt diesel :twisted:

vpower16v 07-08-05 15:00

The NXd Street Performance Module nitrous system is a dual purpose marvel! The three position arming switch gives you three choices of performance, Normal, Performance, and Absolute Performance. Performance mode gives you 50 horsepower, 100 ft/lbs of torque, an additional 2 miles per gallon, and uses no nitrous. This is a great setting for towing or just all around fun! When the Absolute Performance mode is selected the module opens the nitrous bottle* and at 15 lbs of boost automatically engages 200 horsepower and 340 ft/lbs of gut wrenching torque. Next Generation NX technology allows all of this power and torque without the annoying clouds of black diesel smoke and exhaust temps are reduced dramatically when the nitrous system is engaged. When the facts are analyzed \"Nitrous\" is absolutely the safest way to boost horsepower in a diesel engine.

robert_the_one01 04-09-05 20:18

despre Nitros

Aveti mare grija cu Nitros pe masini...daca masina nu e turata bine si nu trece de 5000-6000 tpm sau 60-80 km/ora..in timp o sa aveti marii probleme cu motorul.Mai ales dupa 20.000 km rulati ..motorul pocneste ..nu rezista.
Am vazut la racing in SUA..masini precum Corvette , Mazda, Subaru ..carora le-a explodat motorul.. E mare bai ....Si erau dotate bine..Mai ales daca puneti Nitros trebuie obligatoriu sa puneti alte injectoare si pistoane mai tari si mai bune..si multe altele..Deci nu e asa de simplu..si cine le monteaza trebuie sa stie foarte bine ceea ce face(sa cunoasca meserie), caci ve-ti ajunge sa va luati alt motor. Eu am una din cele mai bine dotate masini de racing ..daca o aduc in tara pot concura cu oricine ...de la Subaru ..pana la Corvette....cu +500 hp si twin turbo., intake system..si multe altele..pot spune ca nu -mi pune probleme cam nici o masina de pana la 5,7 litri ,inafara de cele peste 100.000 $ sport cars( Lamborghini, ferrari, Toyota Supra tunnigata, Dodge viper cel simplu il iau-------cel tunnigat nu, porsche Carrera, mercedes AmG SL 55)
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :D

zetemte 05-09-05 09:10

:lol:

the_mav 05-09-05 14:30

mai vroia cineva o acura....
:roll: :? :roll: :shock: :shock: :? :roll:

Hondarul 06-09-05 00:12

cel tunnigat nu....... dar restul, evident... te-am si vazut la NHRA cand l-ai facut pe ala cu Acura :wink:

Urban_Racing 08-10-05 14:53

poate nu am fost yo atent dar ... care e pretzul la reincarcare!? in functzie de butelie sau cum se mai ia

200SX 08-10-05 18:45

30 lei litrul deci in functie de capacitatea buteliei

SirNenea 15-02-06 02:16

as avea si eu o intrebare pe dacia nova gti (adica pe injectie mono punct pt uni care nu stiu ) se poate instala nx??? si scuze de offtopic dar eu muncesc si nu prea reusesc sa ajung seara ca sa pot sa vb cu voi cum trebuie

SirNenea 15-02-06 02:17

si totusi poate zetemte sa ne zica cat a dat el pe instalatie ca sa ne facem si noi o parere cam cat costa o astfel de instalatie ms

zetemte 06-03-06 12:57

Re: NITROUS EXPRESS- la indemana in Romania! umpleti buteliille!

Vorbiti cu Master Tuner ( www.mastertuner.ro ) Sunt multe feluri de instaltai ... depinde de masina si ce vrei sa obti ... cel mai bine suna la ei si intreaba.

B 68 VLD 16-04-06 00:34

Quote:

Originally Posted by GabyRUF
super marfa avem si nos acaum la masini! sa vedem ce putere ne da nos-u asta!

Abea acuma ai aflat si tu? Simteai nevoia sa te bagi in seama aiurea? Ai mai facut un post, bravo.

o`neal 16-04-06 14:18

Dupa un timp imdelungat... imi fac si eu aparitia... Salutari 22ror celor cunoscuti si echipei 4tuning... Scuze ca nu am putut sa citesc reportajul... deci nu vreau sa fiu injurat... vreau sa shtiu doar cateva detalii... cam cat ajunge un echipament Nitro... si cam cat costa reincarcarea... si puterea lui... cam pana in cati cp poate ajunge... Mercic si sorry inca 1 pt. neatentie...

Nautilus 16-04-06 22:36

Quote:

Originally Posted by SirNenea
as avea si eu o intrebare pe dacia nova gti (adica pe injectie mono punct pt uni care nu stiu ) se poate instala nx??? si scuze de offtopic dar eu muncesc si nu prea reusesc sa ajung seara ca sa pot sa vb cu voi cum trebuie

99% se poate, un sistem "dry" (injecteaza numai gaz, fara aport suplimentar de benzina), dar nu e recomandabil. Daca ai schimba Nova pe un Ursulet, ar avea mai mult efect

~Nautilus

TSC-Us 03-06-06 22:29

cu NOS-ul chiar nu stiu SIGUR cum functioneaza!doar asa in principiu!

am mers cu tot felul de masini dar..cu nos,NU!

poate da si cineva cu mine o tura sa vad pe "viu" cum functioneaza!

si cred ca "magic" se da numai la turatii ridicate altfel...o sa vezi pistoanele...prin capota,nu?
...

vlad_Mafiotu 04-06-06 21:40

pana la urma cat costa sa itzi umpli o butelie ? eu nu cred ca , costa 30 de lei pt 1 litru

bad_boy2k 05-06-06 14:38

5kg=150RON

vlad_Mafiotu 05-06-06 17:14

si de 1 litru cat timp mergi cu nos continuu stie careva ?

bad_boy2k 05-06-06 17:18

incarcarea de 5kg cu jeturi de 35 de cp tine 40-60 de accelerari

200SX 05-06-06 18:06

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu
si de 1 litru cat timp mergi cu nos continuu stie careva ?

raspunsul il gasesti deja dat pe forum

Quote:

Originally Posted by zbuciumus
0.3 kg/100 cp/ 10 s.

https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/13014-discutii-generale-dyno.html

ideea e ca "continuu" asta insemna maxim 15 secunde pt ca dupa risti sa strici motorul

vlad_Mafiotu 05-06-06 23:06

mersi de raspuns :D

dolb 06-08-06 21:13

se poate pe diesel ? :))

Lucian 18-08-06 19:02

Quote:

Originally Posted by dolb

Da . Nu inteleg de ce nu sunati la cei care monteaza asa ceva .

AdiNX 18-08-06 21:17

Quote:

Originally Posted by dolb

Nitrous Express ofera si sisteme pt motoare diesel... kiturile se cheama NXd...
mai multe detalii pe site-ul lor, http://www.nitrousexpress.com/News/NXd_System.htm
Banuiesc k Master Tuner poate aduce si astfel de kituri, daca nu o face deja...

Miez 08-10-06 09:49

totusi filmuletz :?:

platon911 10-01-07 20:01

exista nos si pe diesel?

sKija 12-01-07 19:50

bravo
tine-ti-o tot asa ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:38.

- Copyright 2026 4Tuning