![]() |
Re: NOU! TUNING ECU SUBARU & MITSUBISHI !!! cost redus
Pentru modele STI din 2008 avem o surpriza foarte placuta.
Multimap cu schimbare de la selectorul de programe intern. ECO, power, mini ALS, LC ... Si cele mai bune preturi de departe, iar calitatea la cel mai inalt nivel. |
Salut Sebastian, pentru o impreza 1.5 2008 cu cutie automata poti "resuscita ceva" ? mutumesc.
|
La acest model suntem intradevar singurii care oferim ceva pentru el.
Din pacate nu toate ecu de la acest model comunica si sansele de modificare sunt cca. 50%. Castigul este de cca. 10hp si 10Nm daca putem accesa softul in cazul tau. |
Salut Sebastian, multumesc pentru raspuns, sincer m-ar interesa un consum ceva mai mic care sper sa se rezolve prin aceasta crestere, daca am si ceva noroc si puteti accesa ECU. Cand si cum ne putem intalni sa vedem aceste detalii daca sunt compatibile si voi sa imi faceti un pret.
|
Sa vorbim dupa Paste, pana atunci e mai complicat.
Pretul este 350Euro inclusiv dyno, la mers lejer consumul scade dar foarte putin iar la maxim consuma mai mult la acest model. Motorul este foarte mic chiar subdimensionat si cere combustibil mult. |
Sunt de acord cu dumneavoastra, in ceea ce priveste intalnirea de dupa Paste, tinand cont ca anul acesta sarbatorile sunt una dupa alta.
As vrea totus sa stiu daca exista o posibilitate de Eco-Tuning, in detrimentul celei de Chip-Tuning (scadere a consumului nu crestere a puterii) ? Oricum astept un raspuns de la dumneavoastra si dupa Paste sa ajungem sa ne intalnim. |
Se poate in conditiile de mai sus.
|
multumesc pentru raspunsuri si lamuriri, astept un buzz dupa paste de la dumneavoastra
|
Salut Sebastian, revin cu o intrebare. Tata Socru are un Forester model 2009, si as vrea sa stiu daca voi va ocupati si de suspendare de DPF, si daca da imi poti da un pret si tot asa ramane sa vorbim apoi dupa Paste sa ajungem sa ne intalnim. Pentru el ma intereseaza mai in special pentru ca daca e el trebuie sa vina de la Galati. Multumesc, si astept cu deosebit interes raspunsul tau.
|
Sigur ca se poate si pe zona de dyno tuning e tratat subiectul.
|
Multumesc pentru raspuns, totus as vrea si niste preturi pentru partea de suspendare DPF. personal de abia astept sa le programez si pe a mea si pe a lui sa iti facem o vizita dupa paste.
|
Am gasit si lista de preturi, reiterez ideea de a iti face o vizita dupa paste, multumesc.
|
Uite aici adresa de care iti spuneam.
Inainte de a veni trebuie sa discutam pe mail, sa imi trimiti o copie dupa talon. https://forum.4tuning.ro/679-racing-c...ulare-dpf.html |
Re: ECU REMAPPING SUBARU STI
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning