![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
am patzit-o si eu inainte de craciun......cu gume de vara...plm....
|
stie cineva ceva de un accident cu o scoda care a intrat in 2 masini pe contrasens?! poze detalii?! accidentu a fost ieri: 22.01.2010! multumesc
|
Cel mai bine este sa eviti pe cat poti orice tentativa..Si sa te adaptezi conditiilor carosabilului ;)
|
acum 1 h:1 bmw e36 galben in 4 usi cu nr de germania facuta praf pe varianta langa Ras
|
pe la 8 o ardea cu scarturi ,viraje , depasiri Ninjaa pe calea lu traian si ranjit la volan ........eram sigur ca o sa pateasca ceva
|
Nu mai radeti de el...nu e frumos..se mai uita si el pe forum
|
te fura tractiunea spate, mai ales pe timpul asta.
|
Quote:
o sa revin cu poze si detalii in cateva zile....masina este 318is m43 limited edition motorsport international.dakar gelb ,huricane.LSD etccc imi pare rau si mie pt masina asta e omu din greseli invata |
Frumoasa masina a fost si inca mai e. bafta multa Teo si felicitari !
imi pare rau Bogdan pentru cele intamplate ! |
Totusi e bine ca a scapat el, si n'a patit nimic.....
Masina......era brici.....c'am unicata pe Valcea :???: |
imi pare sincer rau pentru el .... ce frumoasa era pisicuta :(
|
Aseara am vazut masina si eu in oras...intradevar...daca era is ...era limited edition..pt ca au fost facute putine e36 318is cu 4 usi...intradevar BMW International!
Avea si suspensii sport si arata bine masina....dar cum spune si ionut....aseara avea o privire sfidatoare si un mers....sa zicem...barbar aplicand tehnica eu sunt tare, am piciorul greu si accelerez! Pacat de masina..imi inchipui ca si lui ii pare rau :) si acum isi da seama ca pe vremea asta nu poti fi superman cand tu nici macar un esti sofer bun! Bine ca nu a patit nimic...asta e cel mai important! |
da bine galbenu pe bmw....vreau si eu sa vad poze cu el :-s
|
Quote:
Stiu ca nu-i de Valcea dar aruncati o privire: https://forum.4tuning.ro/451-accident...ml#post3017165 :shock: |
Mare pacat de masina era foarte frumoasa , mai este una asemanatoare la bucuresti de vanzare , o are un user de pe aici :D
|
Quote:
|
Acum cam o ora langa un e46 albastru nu stiu cum lovise bordura si avea roata din fata dreapta praf. Peste strada de statia de ETA de langa forestier s-a intamplat, poate stie cineva mai multe
|
acum 2 saptamani un pusti cu o skoda octavia cu numere de leasing a rupt un copac mai sus de lahovari, nu stiti nimic de el ?!? :)
|
Quote:
|
Am trecut de cateva ori pe acolo si ma gandeam cine so fi mai infipt si in asta :lol:Prin iarna mercedesul acela sas s-a urcat pe un copacel de la ceas din centru ,prin primavara un bmw a scos un copac zdravan din radacini pe Ana Ipatescu :o Ce sa mai zicem aia e- soferi cherestegii.
|
Am vazut accidentul... dar dupa ce s-a intamplat. Am vazut un copac rupt de la aproximativ 150 cm... si o skoda octavia neagra cu numere de leasing (gen B00000)... cam sifonata masina, din spusele unora am inteles ca s-ar fi si rasturnat ca era cam sifonata... plafonul stramb, capota, etc. multa lume chestii... chestii... :)
|
prostii....daca a dat intr-un copac de acolo de langa gladiola, nu a fost un pusti...eu am auzit alta varianta ;)
|
Quote:
|
Quote:
era o intrecere.... |
aaaa....credeam ca e vorba de alt accident :P
|
sofer era baiatul unui Om cu Influenta la Vl.
|
cu influenta la vl ? sau cu inflienta in vl ?
da, e vorba de copacul ala mai sus de gladiola... mie mi-a parut un pusti... spune`ne si noua varianta ta mitza... sa elucidam cazul :) |
PrietenCuTine: ce nu intelegi din cuvintele astea: Cu Influenta.
|
nu cred ca m-ai inteles... cu influenta la valcea e corect ?!? sau cu influenta in valcea ?!? hai ca o dam in offtopic si poate se supara nenea moderatoru` :)
|
PrietenCuTine: 1 data invata sa scrii corect si apoi pune intrebari.
PrietenCuTine:cu influenta la vl ? sau cu inflienta in vl ? |
1 Attachment(s)
vl o5 nxr parca
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
|
si inevitabilele gropi din oraselu nostru :)) mie imi pare mai mult a dezmembrat
|
pacat de el ...pe bune....cum plm o fi luat foc???:-?
chiar nu imi pot da seama ce s-a intamplat cu el ...... |
de gropi nu se mai pune prob k nici nu stii ce sa mai ocolesti.....e mai rau dekt la tzara....
|
Quote:
era super frumos |
4 Attachment(s)
pe drumul spre curtea de arges.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning