![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
6 Attachment(s)
Pemfeurile au avut chef de plimbare...
|
se plimba, cum sa nu...
pai sa ai 2 nemtoaice si sa nu iesi cu ele... :lol: din partea mea, mai vreau poze in natura... |
grave rau astea doua man.imi plac foarte mult pozele care le-ai facut si sunt si eu pro pozelor in natura.se incadreaza perfect acolo in peisaj:lol:
|
Quote:
Nu te supara am si eu 1 intrebare. Cu ce ai facut tobele la acest M6 adik mai exact din ce? Si te rog dami un PM cu raspunsul daca vrei te rog mult de tot. |
Superbe amandoua in natura, direct realitate:!:
Bmw-ul albastru este de nota 10:!: |
6 Attachment(s)
Multumesc frumos baieti.
BMW 635CSi Racing Bburago Italy 1:26 VANDUT Mici retusuri: - caroseria revopsita negru lucios - interior vopsit negru satinat - interior mochetat - pedale - portbagaj mochetat - motor vopsit - alte diverse "nimicuri" care imi scapa pe moment Imi cer scuze pentru calitatea pozelor (si pentru praful care nu voia sa se aseze in alta parte decat pe macheta), dar sapuniera + lumina artificiala + macheta neagra = dezastru. Pozele cu macheta cum arata cand a ajuns la mine sunt aici. |
Arata mult mai bine acum..bara fata modificata si motorul care era foarte sclipicios..urmeaza alte jante:?:
|
da, acum chiar arata bine. o sedinta foto in aer liber la lumina ar schimba umpic panorama, cred.oricum ai facut o treaba foarte buna cu macheta care nici nu ar fi visat la asa ceva cand a fost conceputa.:lemon:
|
Felicitari!!!BMW-ul arata de 100 de ori mi bine ca inainte, mai ales usile!!!Cum a zis si FED nu i-ar strica o sedinta foto in aer liber.
|
Multumesc frumos, baieti.
Din partea mea nu mai urmeaza nicio modificare la macheta, mi-a mancat destul nervii la capitolul vopsea (traiasca Bburago si aliajele lor tampite). Poate reusesc sa fac niste poze afara in functie de vreme si de timpul meu. |
Bravo. Un proiect reusit. Acum nu mai trebuie decat o sesiune foto, afara :)
|
5 Attachment(s)
Multumesc.
Din lipsa de timp astea vor fi singurele poze la lumina zilei cu BMW 635CSi Racing Bburago Italy 1:26 VANDUT: |
E grav rau Radule, preferatul meu...
|
m-am uitat la link-ul pus de tine, cu macheta before and after... ai schimbat radical macheta in bine. Arata de 100 ori mai bine asa. Imi place cum i-ai aplicat vopseaua, nu pare sa aiba scurgeri, etc. Imi plac si pozele, presupun ca folosesti un aparat foto digital ceva, ies bine.
Misto si Bimurile de mai sus, personal i-as face toba neagra pe interior si la Z4. |
arata mult mult mai bine acum, e clar. doar un singur lucru este mai ciudat si anume faptul ca semnalizatoarele sunt albastre/verzui.ce bine ar fi aratat daca erau albe, clean:???: parerea mea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning