![]() |
Re: Un eventual concurs [dezbatere]
Scrie mai sus. Citeste ultimele 2-3 pagini.
|
Am vorbit astazi cu cineva din PNL Prahova, care este si consilier la primarie si a zis ca incearca sa ne ajute sa obtinem aprobarile necesare pentru desfasurarea unui concurs de || pe bulevard. Insa pentru aceasta ne trebuie sponsori puternici ca sa asiguram parapetii de protectie necesari si alte tampenii. Urmeaza ca in cazul in care poate el sa faca ceva sa ne luptam pentru sponsori!
|
stai un pic.... ce parapetzi?.... k aia din Bucureshti de la cursele din week-endu' asta?..... pentru ca daca la asta se refera..... ouch.... dap.... avem nevoie de sponsori nu gluma......
|
e vorba de garduri din alea ;)
in nici un caz nu e vorba de parapeti din aia ;) parerea mea e ca nu prea e bine cu partide ... |
frate pe vremea lu Ceausu motorsportu era tratat cu seriozitate......inainte se organizau curse cu motociclisti pe bulevard....cu balotzi de paie pe post de parapetzi,k na asa era atunci,dar vreau sa spun......atunci se implica toata lumea!!!!
|
Quote:
vorbisem si eu cu cineva din PNL sa ma duk sa vb cu un consilier de genu` ...dar se pare k nu l`a mai interesat pe el ...yo aveam timp carca sa ma duc sa vorbesc dar se pare k nu a mai vrut sa shtie nimic!! yo 1 nu mi`ash pune mare baza...+ de asta trebuie vorbit k`lumea.... acest consilier nici nu kred k shtie ce aprobari trebuiesc pentru o astfel de cursa... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
ce seriozitate vb tu copile? stii cum era in perioada aia!?!? se implica partidul .... si organiza el tot. eu zic sa il regretam pe impuscatu' pt asta... |
v-a zis lumea sa nu vorbiti cu astia de la partide ca iese un rahat.
|
Quote:
|
Din cate mailuri am trimis (vezi paginile anterioare) nu mi-a raspuns nimeni, nici pozitiv, nici negativ.
|
Quote:
Gogu..sunt curios cati dintre eventualii sponsori accepta sa isi vada numele firmei langa un partid politic. ;) nu amestecati banii "comericali" cu politica si banii lor!! |
Mah nu amestecati lucrurile.....Eu am vb cu un amic de al meu pentru a ne ajuta sa obtinem aprobarile necesare desfasurarii acestui concurs pe bulevard si atat. Nu este vorba de asociere a sponsorilor cu partidele politice;)
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning