![]() |
Re: Nissan 200sx. ieee
ma bucur ca in sfarsit te bucuri de masina si ca toata munca depusa nu a fost in van..
have fun |
Quote:
de fapt le multumesc tuturor celor care m-au incurajat sa continui. acum ma gandesc cum sa fac sa ajung pe circuit la arad luna asta... |
2 Attachment(s)
Ating putin jantele de aripi spate, dar se rezolva.
Mi-a venit in sfarsit tunelul aer ventilator, voi avea racire mai eficienta ;) |
Vand boost controller electronic SARD TRIGGER
https://forum.4tuning.ro/469-electric...d-trigger.html Mai vand http://www.frsport.com/Energy-Suspen...D_p_15044.html Am dat 200 USD pe el si tot atat vreau. Gracias |
boost controleru ala e criminal....
|
Multumesc Bogdan.
Bucsile poliuretan vandute! |
Vandut si boost controllerul.
|
Quote:
A vazut si Timisoara cu Fan Courierul. |
Quote:
|
Ai primit macar plata transportului dus-intors in avans ? Dupa cativa care m-au incurcat eu doar asa fac si nu am mai patit-o.
|
Nu m-am gandit sa cer plata in avans pe transport.
Da, Tolea Raul este omul. Parea interesat, mi-a zis ca lucreaza la o masina de jumate de an, ii trebuia fix din acelasi motiv pentru ca l-am cumparat si eu: lipsa valva solenoid. Asta este, se mai intampla. Partea buna este ca este deja ambalat. Pooftiti la boost controller! Booost controller aveem! |
Quote:
Imi pare rau ca te-ai "ars" si tu, de asta si facusem topicul, in ideea sa nu mai faca si altul aceeasi greseala ca si mine. Se pare ca baiatul are un hobby in a cere produse si apoi sa le lase in aer |
Am scris si eu acolo, comment pending approval. Asta este viata, dam si de oameni din astia.
|
4 Attachment(s)
Vand si debitmetru de Z32. 100 E
Nu il voi mai folosi, pastrez motorul stock. |
ai si mufa pt el?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning