25-09-09, 14:22
|
|
Stock
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin
Lasa`i mah ..
|
|
|
25-09-09, 14:25
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by Taz89
Lasa`i mah .. 
|
hai ca vorbim deseara la intalnire
|
|
|
25-09-09, 14:27
|
|
Stock
|
da domnule presedinte  ))
|
|
|
25-09-09, 19:31
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
floryn in primu rand conteaza persoana care conduce acea masina de 50 de cp
|
|
|
25-09-09, 19:46
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ovidiu89
floryn in primu rand conteaza persoana care conduce acea masina de 50 de cp
|
Ovidiu ... nu ne mai apucam iar de polemici ... hai sa fim noi "prosti" si sa cedam primii ... cum am spus`o mai sus ... fiecare sa se uite in propria ograda ! chiar nu vreau sa ma apuc sa spun lucruri care o sa provoace dispute , imi e foarte usor sa spun asta ...
noi ne vedem la 22:00 la  !
'07 Peugeot 307CC
|
|
|
26-09-09, 01:51
|
|
 Stage 5
|
zi ma dodoasca ce lucruri poti sa spui tu? care sa provoace dispute,
|
|
|
26-09-09, 02:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by florin_andrey86
zi ma dodoasca ce lucruri poti sa spui tu? care sa provoace dispute,
|
in primu' rand florin ... eu nu ti'am zis apelative .. daca vrei pot incepe ..
iar daca chiar vrei sa spun ... uite ca spun .. desi am zis ca nu ma leg de voi , dar vad ca tu tot continuii sa te legi de NSL Severin ....
te rog daca ai buna placere , sa calculezi toti caii putere ai masinilor tale din Severin RACING Club .... la toate alea 3 , pardon 4 ... hai sa punem si noul membru cu audi ... vrei sa`ti calculez eu? 75 + 90 + 97 + 136 = .... ? din cateva calcule simple .. ies sub 400cp ... acum fara suparare ... dar caii astia ii are Club NO SPEED LIMIT Dr.Tr.Severin pe o singura masina 
si voi va numiti club de RACING ? iar ca masina reprezentativa aveti un Trabant ?
asa ca te rog sa te abtii de la afirmatii fara rost , jigniri personale si atacuri directe la adresa Club NO SPEED LIMIT Romania ...
numai bine,
si ca sa inchei politicos , asa cum e frumos : bafta cu clubu' vostru ...
Si pentru a nu face 2 posturi ... vreau sa multumesc tuturor baietilor care au reusit in seara asta sa`mi faca o placere imensa , pot spune ca a fost o intalnire cum nu a mai fost demult ... numai cate cauciucuri au ajuns pe sarma    
Multumesc baieti ... Multumesc mult ....
Taz ... ai grija de ceea ce ti`am lasat ...
|
|
|
26-09-09, 10:50
|
|
 Stage 5
|
ok, eu nu am jignit nici un membru de la NSL si nici nu o voi face, pt ca nu sunt genu, singurul care ne-a jugnit pe toti care am plecat de la NSL a fost TAZ, de fiecare data cand trecea pe langa noi striga, TRADATORI, DUSMANI ETC, dar nu ne-a deranjat pe nici unu dintre noi
1 - voi cati cai putere aveati la inceput? pe cele 3-4 masini, nu uita ca la noi e prima luna, iar u te referi la masinile pe care le aveti acum in NSL SEVERIN
2 - noi suntem un club nu o filiala, mai usor e sa faci o filiala decat un club nou, eu sunt singurul om care a tras de acte si toate cele si stiu ce inseamna
3 - avem o masina a clubului, asa e, e un trabant, dar macar e pe numele clubului, acum nu ca ne laudam dar u stii destul de bine ce motor o sa punem pe TRABI.......
4 - hai sa incheiem discutiile aici ca nu se merita, din simplu motiv ca eu sunt singur SRC (SAU CUM NE JIGNITI VOI, CLUBUL SARACILOR) iar voi sunteti mai multi, nu ca as avea argumente, ci doar pt ca nu vreu sa scriu romane
|
|
|
26-09-09, 12:29
|
|
 Stage 5
|
ma bucur ca discutia se termina aici ...
la jigniri nu m'am referit la tine , la tine m'am referit doar la apelative (cum ai zis in postul tau anterior ) ... am postat jigniri si toate cele pentru a se sti pe viitor ... iar la faza cu Taz , stii foarte bine ca a fost atentionat de cum am aflat sa numai zica asa ceva ...
faza cu denumirea pentru SRC , iarta'ma ca`ti zic ... dar asta a zis`o cineva din afara clubului .. stii foarte bine cine ... care nu are treaba nici cu noi , nici cu voi ..
oricum , eu v'am zis inca de cand ati avut ideea de a infiinta clubul , multa bafta si cat mai multe reusite si iti garantez ca niciodata un membru atat NSL Severin cat si NSL Romania nu o sa "atace" in mod direct sau indirect clubul Severin Racing Club , fara a fi provocati destul de dur ....
ma bucur ca sa terminat discutia asta...
NUMAI BINE TUTUROR ,
eu ma indrept spre Timisoara..
|
|
|
27-09-09, 18:44
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
Faptul că sunt două cluburi în Severin, fie filiale, fie club de sine stătător nu poate fi decât pozitiv. Concurenţa naşte performanţă...
Îmi pare rău să aud că se produce o "fotbalizare" şi a fenomenului ăsta. (mă refer la ieşile de genul "trădătorilor", "duşmani" etc.)
Succes tuturor !
|
|
|
27-09-09, 21:47
|
|
Stock
|
Mdea e o chestie si asta ..  Florin bafta la club! ne`ntalnim in trafic ..
|
|
|
30-09-09, 03:31
|
|
 Stage 4
|
doamne ce va mai certati aici  )))) care mai d care cu cluburi ...oricum chiar interesant, dar am si eu o curiozitate ce masina are 400de cp din nsl ca nu cred sa fie prea multe in severin dar minte in clubu NSL-mh  )))
|
|
|
30-09-09, 09:13
|
|
 Stage 5
|
e posibil sa fi avut bita pe ursulet......dar ma indoiesc.....sau poate ca nu se refera la cele din NSL ROMANIA
LASA-I SA SE LAUDE......SA SE SIMTA SI EI BINE.....dodo COMPARA NSL SEVERIN CU VECHIME DE 1 AN SI CEVA CU SEVERIN RACING CLUB CU VECHIME DE O LUNA.
|
|
|
30-09-09, 17:03
|
|
Stock
|
e posibil sa fi avut
|
|
|
30-09-09, 20:23
|
|
 Stage 4
|
mai intai recomand sa citi despre masini inainte sa faceti afirmatii depre ele sau puterea lor, si avand in vedere NSL mh am mai zis ca drujbele alea de poarta sigla prin oras trag in jos renumele clubului  ))) nu vreau sa se inteleaga gresit tot respectu pt oameni poasionati auto, bafta tuturor
|
|
|
|
|