Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin
nu`i nici o pauza dolb....
doar ca ne-am "cam mutat" pe site`u nostru...
si na....
nu prea mai are lumea timp de net si alea alea...sarbatorile....pomana porcului...cadouri...
hhmmm....
nu sa postat de ceva vreme aici..
au fost schimbate cateva lucruri ..
au mai disparut din membri...au aparut altii noi
s-au ales noile mele "ajutoare" .. mainile mele drepte ..
Lekio
Bitzu
... incercam sa facem treaba multa , mai ales ca in ultima vreme .. au fost ceva conflicte si multe s-au schimbat ..
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Super tare Dodo, când mai mai faceam întalniri ...mai faceam şi noi nebuni dinaştea , bine nu de lungă durata ca la voi dar pe başcheţi (crampoane de la adidaşi ) nu pe sanie ..
Aşteptăm clipurile auto ..
Baftă maximă!!
ASTAZI 06.03.2009 s-au intamplat urmatoarele lucruri in filiala Drobeta Turnu Severin a clubului No Speed Limit Romania :
- Eu , DoDo mi-am anuntat retragerea din functia de presedinte al filialei.
- Lekio , unul din membrii din consiliul de admistratie si-a anuntat retragerea din functia pe care o detinea.
- A fost ales noul presedinte , Bitzu DAX ( e36 / e39 ) si noul vicepresedinte VALI WAL (vectra / laguna).
Motivele retragerii mele sunt motive personale , pe care prefer sa nu le discut.
Atat eu cat si Lekio vom ramane ca membrii in continuare si vom ajuta clubul in orice minut !
Quote:
Originally Posted by dolb
pfoaiiiiiii...hai ma Dodo...ce s-a intamplat?
nimic grav...
doar ca asa am simtit ca este mai bine pentru club , cat si pentru mine.
oricum trebuia sa renunt in vara ... asa .. am renuntat mai devreme
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
e decizia ta..dar sa stii ca si eu am avut multe tentative asemanatoare si mereu am avut o strangere de inima si mi-a parut rau ... Bafta, si daca ai nevoie de ceva... buzz or smthn.
asta a fost a doua tentativa ... la prima am fost "amenintzat" cu plecari masive din club daca numai sunt eu..acum i`am convins ca clubul nu inseamna doar DoDo presedinte...ci...ceva mai mult...
oricum,
e decizia corecta si nu o regret !