ITS - 2005 - Constanta International Tuning & Sound - Constanta - 14 August 2005 |
21-08-05, 14:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"ducu\"
Mah iar incepetzi...cit de circotashi putetzi fii?????
Cine a luat a luat...cine a apucat, sau a avut inspiratzia sa se inscrie......
Ce tot ... nu mai zic nimic....
Oricum ...stilul e romanesc... sa ii mora vecinului...nu sa fac eu ceva mai bun!
sec 
|
Ca replica la ce spui tu este - Adevarul doare ! TIPIC ROMANESC !
|
|
|
21-08-05, 16:15
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
multumesc Vali, dar nu cred ca era necesar sa stergi, deoarece nu am spus nimic neadevarat, nici nu am batut campii, si pot aduce argumente pentru orice lucru spus!chestia cu cine se ataca se acuza e perfect adevarata  ....asa ceva nu se face, va dati seama cum am aparut noi la primul show cu participare de peste hotare? aa...si sa va mai dau o bomboana: bmwul a castigat tuningshowul de la kiev - no comment
cervin-vega rullz  ..dar asta e..next time
\"...e Romania!..e Romania!....\"
|
|
|
21-08-05, 16:57
|
|
Presedinte Insomnia Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Bytzu, ai zis multe chiesti are nu au fost adevarate si foarte obraznice. La fel cu FordV6. Posturile numai exista, dar impresia ramane. Eu niciodata nu am zis nimic despre 4SS sau tine. Nicio nu te cunosc.
Cum am zis mai devreme. Am stat cateva ORE dupa organizatori ca sa inscriem la concursuri. Nimeni nu stia NIMIC. De la scena mi-a trimis la poatra, de la poarta la scena, de la scena la Elenor, de la Elenor la cascadori, dupa increcam sa sun pe organizatori etc etc
Si cum v-ati inscris voi? Cum s-a inscris acesta Omega? Cum s-a inscris restul? Sunt curios. Oricine acolo a avut voie sa inscrie sa ia fisa de inscriere si o completaza.
Ati luat de noi, pentru ca organizarea nu a fost cum trebuie. Va multumesc.
|
|
|
21-08-05, 17:17
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"zetemte\"
Bytzu, ai zis multe chiesti are nu au fost adevarate si foarte obraznice. La fel cu FordV6. Posturile numai exista, dar impresia ramane. Eu niciodata nu am zis nimic despre 4SS sau tine. Nicio nu te cunosc.
Cum am zis mai devreme. Am stat cateva ORE dupa organizatori ca sa inscriem la concursuri. Nimeni nu stia NIMIC. De la scena mi-a trimis la poatra, de la poarta la scena, de la scena la Elenor, de la Elenor la cascadori, dupa increcam sa sun pe organizatori etc etc
Si cum v-ati inscris voi? Cum s-a inscris acesta Omega? Cum s-a inscris restul? Sunt curios. Oricine acolo a avut voie sa inscrie sa ia fisa de inscriere si o completaza.
Ati luat de noi, pentru ca organizarea nu a fost cum trebuie. Va multumesc. 
|
Zetemte ... pai ce cauta sigla Insomnia pe afis la partea de tuning show ? Oare nu erati printre organizatori ? Ca daca era sigla acolo doar pt ca participati de ce nu a aparut si sigla Extreme Racing .. si ei au fost acolo ... parca am vazut un Oltcit frumusel . Cine se scuza se acuza. Iar treaba cu nu ne-am luat de voi de ce va luati de noi nu tine. Poate tu nu ai avut motive pana acum iar el are ceva de spus . Nu sunt de acord cu cenzura !!! Stiu ce a scris Bitzu si nu vad rostul stergerii postului sau. Urat ! A fost parerea lui si nu a spus-o folosind un limbaj trivial. Aici au fost niste lucruri \"stinky\" ce ar trebui lamurite .
|
|
|
21-08-05, 17:51
|
|
 Stage 5
|
INSOMNIA RACING NU A FOST ORGANIZATOR!
Am fost PARTENERI. Nu am avut nicio treaba cu ORGANIZARE. Am ajutat doar cu PROMOVAREA evenimentuli. Atat. In schimb noi am fost pe flyere si postere. Duminica am fost pur si simplu PARTICIPANTI. Acelasi lucru cu Kiss FM, Aqua Magic, 4tuing, COX si Sapte serii! Eu au fost PARTENERI Media, nu organizatori.
Sunt de accord cu tine ca e bine ca ne lamurim chiestia asta, dar in felul civilizat, nu obraznic. WE HAVE NOTHING TO HIDE FROM. Nu am facut nimic STINKY cum zici tu.
|
|
|
21-08-05, 18:04
|
|
 Stage 5
|
Chill !
|
|
|
21-08-05, 23:34
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
luciane ... chiar din partea ta la asemenea porcarii nu ma ashteptam ... imi stii numarul de telefon, imi stii id`ul de yahoo ... puteam sta de vorba ... si iti puteam explica foarte simplu rolul pe care l-am avut noi acolo. Iar ca MR a fost ORGANIZATOR al curselor acolo ... se putea intreba foarte usor pe cei de la triunghi ce rol am avut noi acolo ...
Inca o data ... se demonstreaza spiritul de hiena al Romānului suparat pe incapabilitatea sa de a face mai mult!!! ... Sa moara capra vecinului ca deh ...
Rushine ... pentru ca drept sa ve-o spun ... altceva mai bun de facut nu avetZi decat sa distrugetZi tot ce e bun!!! De unde doamne atata urä??? SuntetZi lezatZi ca masinile din INSOMNIA arata foarte bine??? SuntetZi suparatZi ca cei din insomnia au fost destul de interesati de concursul SHOW AND SHINE de am alergat timp de 2 ore dupa organizatori sa fac rost de formulare de inscriere??? (il putetZi intreba pe CTL`u ... caci chiar eu i-am spus unde sa se duca sa ia un formular ) Mai ales de unde atata antipatie catre insomnia ... care nu cred ca a gresit niciodata fatZa de vre-un alt club sau vre-un alt pasionat de Masini tuning racing ...
RUSHINE voua ca putetZi fi atat de rai si invidiosi ... si facetZi anumite afirmatii fara vre-un fundament. (bitu, v6 si lucian) ...
@bitzu ... daca acel BMW nu s-a inscris in CONCURS,nu a completat formularul ... cum pana mea vroiai sa ia premiu???? ???? explica-mi!!
Cine e de vina aici??? insomnia racing ... ??? ca si-a vazut de fiecare data de treaba??? Ca nu s-a implicat niciodata in tot felul de scandaluri si porcarii???? Ca nu si-a spalat niciodata rufele in public doar de dragul de a face pe plac unor \"RACERI\" pasionatZi de underground 2???
inca o data RUSHINE!!!
si daca tot vretZi sa va certatZi cu cineva ... incercatzi la situl organizatorilor event`ului shi NU INSOMNIA RACING!!!
Rog admini sa nu mai stearga din post`uri pentru a se lamuri o data situatZia ... sa nu zica vre-un \"RACER\" ca avem ceva de ascuns!!!
22-08-05, 08:58
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
22-08-05, 09:20
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Si acum ... cand a spus cineva ceva tangential sau pur si simplu din lipsa de info se inteleg gresit anumite lucruri de ce iei foc asa si incepi sa arunci cu vorbe ?
|
Ce a fost spus si sters nu a avut nicio treaba cu lipsa de info. A fost clar comentarii \"de ras\" (zic acum despre Bytzu sau FordV6).
Quote:
Si ca veni vorba de supermasinile din Insomnia - vezi ca exista una care daca o pui langa Dacia lui Bitzu isi ia mucul rau de tot ! So - take care !
|
Si?
Quote:
Sunt multi super baieti la voi cu super masini ! Dar mai sunt si altii ... Ma opresc aici
|
Ca la orice club.
Voi ati vrut sa certati ... cu Bytzu in fata.
|
|
|
22-08-05, 09:26
|
|
 Stage 5
|
Off ... Zetemte . Citeste in urma . Polifem i-a spus lui Bitzu ca nu are rival in Insomnia cu Dacia lui iar eu i-am spus ca are . Cearta in public ... ma refeream la mine si Polifem si atat . Nu vb in numele altora . Cat despre faptul ca in toate cluburile sunt super baieti si masini dar mai sunt si alt gen .... era o tangenta la faptul ca nu are nimeni de ce sa fie invidios .
|
|
|
22-08-05, 09:36
|
|
 Stage 5
|
Ok, Nu am inteles, my bad. (  )
Eu am inchis acesta discutia, pentru ca nu are rost sa certam ...
Doar daca mai este ceva de lamurit ... atunci astept intrebari ...
|
|
|
22-08-05, 09:41
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"zetemte\"
Ok, Nu am inteles, my bad. (  )
Eu am inchis acesta discutia, pentru ca nu are rost sa certam ...
Doar daca mai este ceva de lamurit ... atunci astept intrebari ...
|
Exact ! De unde cearta ? Au fost ceva neintelegeri dar de aici la un conflict artificial .... Iar faza cu .. \"sa moara capra vecinului\" e fortata ! Nimeni nu vrea raul nimanui . Ar trebui mai multa atentie cand se folosesc anumite expresii !
|
|
|
22-08-05, 13:09
|
|
Old School Cars
 Stage 5
Member of: [Old School Cars] [DACIA]
|
in timp c voi va certatzi atata...mai bine va ganditzi sa mai facetzi cva la mashini...  ...
|
|
|
22-08-05, 13:45
|
|
 Stage 4
Member of: [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Lucian wrote:
Quote:
Ca replica la ce spui tu este - Adevarul doare ! TIPIC ROMANESC !
|
Lucian...mah cunoshti????
Nu cred...shi daca da ma simt onorat....
Dar de ce m-ar durea adevarul???...Nu am concurat cu nimic la CT...
<eu am Celica argintie shi e in service de o luna jumate>
DECI... CARE E FAZA CU ADEVARUL DOARE???
Nu mah ashteptam sa te bagi in discutzie...sincer...
Eu am scris ushor enervat de cei ce habar nu aveau ce rol avea Insomnia la ITS... shi asha cum a zis shi zetemte... rolul era de A PROMOVA ITS prin mashinile clubului facute de show`n shine .. shi NU DE A ORGANIZA !!!
Sper ca ai intzles si sa ne limitam de a cataloga pe unul sau pe altul in public!
|
|
22-08-05, 14:30
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"polifem\"
luciane ... chiar din partea ta la asemenea porcarii nu ma ashteptam ... imi stii numarul de telefon, imi stii id`ul de yahoo ... puteam sta de vorba ... si iti puteam explica foarte simplu rolul pe care l-am avut noi acolo. Iar ca MR a fost ORGANIZATOR al curselor acolo ... se putea intreba foarte usor pe cei de la triunghi ce rol am avut noi acolo ...
|
Asa mi-am inceput post`ul ... nu stiu daca ai remarcat. Tu ai inceput sa spui anumite chestii despre rolul insomniei la acel eveniment ... cum am scris si in post`ul precedent, puteai foarte simplu sa intrebi ...
Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Daca am avut ceva de spus si a deranjat trebuia sa vedem din ce motive
|
Daca aveai ceva de spus/intrebat ... o faceai cum ai zis si tu pe YAHOO! si ti s-ar fi explicat fara nici un fel de retinere!!!
Cat despre statutul meu de racer ... ai foarte multa dreptate ... eu unul NU SUNT UN RACER ... dar nici nu SUFAR cum fac altZii ... daca ma intZelegi. Am pus prea multa pasiune in treaba asta (nealergānd masini ci prin multe treburi organizatorice) si nu suport ca altii sa imi dea de fiecare data cand nu le convine ceva cu tesla in co@e ... sa faca afirmatii fara nici un fel de acoperire.
Cat despre partea cu invidia ... TE INTREB PE TINE ... PE CE AI PUTEA FI INVIDIOS ... chiar nu imi dau seama !?!?!?
Respectul, era \"probabil\" reciproc ... din partea mea sigur exista, acum nu stiu statutul tau ... pentru ca tu ai inceput sa spui anumite chestii ... fara sens!!!
Daca eram LOW ... foloseam o alta abordare ... cum se practica de obicei pe'aici!!! Am fost foarte politicos si nu cred ca am adresat nimanui injurii sa imi zici ca sunt LOW ...
Ma bucur nespus pentru masina lui Bitzu ... si sper sa o faca sa ajunga sa faca toate masinile din insomnia ... nu doar UNA singura!!!
Ma opresc aici ... mai multe comentarii nu isi au rost ...
|
|
|
|
|