Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > ITS - 2005 - Constanta

ITS - 2005 - Constanta International Tuning & Sound - Constanta - 14 August 2005

Reply

Thread Tools
Old 22-08-05, 14:35   #136
Lucian

Stage 5

Lucian's Avatar

Member of:
[Streetline-CCC]

Polifem ce ai frate ? Se linistisera putin apele aici si ai venit tu iar cu un post acid . Chill !! Nu vreau sa-ti mai raspund pt ca o lungim aiurea. Mai citeste o data tot ce ai scris in ultimele 2 pagini si vei intelege anumite post-uri semnate de mine. Te pup sa-ti treaca ?

RENAULT Clio RS 197

SMART ROADSTER

AUDI A3 SPORTBACK
Lucian is offline   Reply With Quote
Old 22-08-05, 19:45   #137
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:
Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Felicitari pentru premiu ... I se deschidea portbagajul de la bass cum i se deschidea la Omega lui CT-78-BAS ???
Nu cred ...
Daca vreti facem si o proba ... sau va pun dovezi ... si unde a fost juriul de la Sound ? Sau de la celelalte categorii ca eu nu l-am vazut ?!?
Avea neoane in jurul difuzoarelor de bas? Banuiesc ca nu erau MNC -- Best sound = MNC
In asta consta BEST SOUND ??? In neoane ???
WAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHA ....
Sa fim seriosi ...
Un aparat de masurat decibelii si ce se mai masoara a existat ? Din Duda ...
Hai ... PEACE !!!
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 22-08-05, 19:56   #138
k4r4
Old School Cars

Stage 5

k4r4's Avatar

Member of:
[Old School Cars]
[DACIA]

zicetzi ma tata cum ma inscriu shi eu la midnight racers constanta??...prv me...
k4r4 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-05, 09:35   #139
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

consider ca cea mai adevarata promovare a fost facuta la \" adevaratul tuning show\"!!!

cat despre alealalte...probabil ca multi au fost ocupati sa dirijeze circulatia, sa aiba grija de buna desfasurare a evenimentului, nu sa alerge sa faca treaba organizatorilor..care oricum nu si-au facut-o!

luciane, aici nu avem cu cine sa ne certam, nu vezi ca toti o iau personal si nu vede nimeni adevarata problema?

cat despre masina mea..momentan e intr-o curte, un morman de fiare, asta banuiesc ca thx alora de mi-au vrut binele; oricum, motorul e intreg si-n vreo 2 sapt va aparea noua mea masina
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 24-08-05, 11:36   #140
zetemte

Presedinte Insomnia Racing

Stage 5

zetemte's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
[PARTICIPANT CURSE]

Da, iau personal tot ce are legatura cu Insomnia. Am creat acest club, am pus timp de 2 ani, bani si tot am facut pentru pasiune, fara nicio castig.

Oricum, sper la urmatorul eveniment vom putea stea de vorba sa imi explici adevarata problema pe care nimeni nu vede.

Portocala Mecanica
zetemte is offline   Reply With Quote
Old 24-08-05, 18:02   #141
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mai conteaza?

sa-ti mai zic ceva despre corectitudine? participanti si organizatori? sa-ti mai zic de promovare?. . .
Old 24-08-05, 18:35   #142
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu inteleg ce treaba are discutia voastra cu its...
purtati in alta parte
si nici cu organizarea its, care nu a fost de nasoala, ci a lipsit complet
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 24-08-05, 18:47   #143
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re:

[a lipsit complet[/quote]

corect..cred ca asta a fost adevarata si principala problema, alaturi de altele cateva, mult mai mici
Old 24-08-05, 18:56   #144
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pana la urma e vinma mea ca nu am scris articolul despre eveniment...
o sa il scriu in seara asta si completati voi cu ce mai vreti
Old 24-08-05, 19:23   #145
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu, nu e vina ta, e vina nostra pt ca ne-am pus increderea si ne-am bazat pe niste organizatori-paparuda, care erau interesati de cum sa le ramana mai multi bani in buzunare! am crezut intr-un show in adevaratul sens al cuvantului, ce s-a dovedit a fi un fiasco total!

altadata va trebui sa avem mai multa grija cu cine colaboram, pentru a evita surprizele de genul celor de aici...de fapt trebuie sa avem grija ca viitorii sa fie organizatori in adevaratul sens al cuvantului..un tuning show nu e un gratar injghebat la repezeala in curte
Old 25-08-05, 02:24   #146
Shaggy'

Stage 1

Shaggy''s Avatar

Member of:
[Insomnia]

Ce premii nu v-au convenit??? Ce masini nu au luat premiu pe bune??? Fratilor Apretiati ce se intampla cu tuningul in Romania si nu mai vriticati atata oraganizatorii ca la urma o sa isi bage picioarele si nu o sa mai faca nimic. Si ramaneti la vechile voastre reviste de tuning aduse de cine stie cine din cine stie ce tara. Am incheiat. Nu m-am mai putut abtine. Just me ........
Shaggy' is offline   Reply With Quote
Old 25-08-05, 02:26   #147
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Dimpotriva, premiile oferite de organizatori au fost deosebit de consistente... astea au multumit pe toti.
Old 25-08-05, 02:35   #148
Shaggy'

Stage 1

Shaggy''s Avatar

Member of:
[Insomnia]

ok. Din cate observ este doar parerea ta.
Shaggy' is offline   Reply With Quote
Old 25-08-05, 02:44   #149
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

parerea mea o sa o citesti peste 30 min in articolul de pe 1 pagina
Old 25-08-05, 05:20   #150
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Am citit cele 10 pagini , am luat 90% din filmele de pe site de la ITs cta, mai am cateva..
Ma bucur NESPUS de mult ... de ce vad... NSL MR - drifuri - cercuri , ursii urla ca nebunii si rup cauciucurile , GSI`u tine pedala numai in podea la bijuteria aia de vr6 a lui si tot asa..
la ceres s-a intamplat ce s-a intamplat ... si tot asa
din cate vad.. a fost frumos .. si .. e o placere sa vezi ce-a fost facut acolo unde era mult fum ..
in rest.. voi va certati .. din cauza lipsei de organizare.. nu organizarii slabe .. a LIPSEI de organizare.. a alora..
pai d`easta va certati voi ?
e normal ca insomnia au stat atata timp dupa formulare...
ei eram cu tuning showu ...
HAIu era cu cu cercurile si liniutzele..
si tot asa.. n-o sa-l vezi pe Hai`u sa stea ore dupa .. alea de inscriere..
cum n`o sa-l vezi pe shaggy .. (btw, apare si un scooby in insomnia? just kidding.. ) la burnuri , cercuri , linii ..
eu zic ca ... suntem mult prea lipsitit.. de... banutzi ca sa .. ai si aia .. si aia.. unii rup caucioacele si etc , altii stau cu masinile parcate ore in sir in timp ce lumea le admira masinile .. e perfect normal
iar polifem .. nush daca ti-am spus-o , poate m-am abtinut .. poate nu , insa.. nu tzi se pare normal ma nene ma .. ca .. UNU .. nush .. sa-ti dau un exemplu .. edy cu v12 .. stii ? masina aia care .. se cam tzine daca nu va face 350zu din insomnia ..
eh .. el tot ce face.. face din BANII lui .. nu banii nu gagicasa, mama lui , tatal lui , si tot asa .. cu MANA LUI MAI !! nu cu catalogu in mana .. si cu telefonu in cealalta si .. gata ...am comandat piesa.. am stat nush cat timp dupa ea.. si .. pfff am pus-o pe masina gata facuta ..
pai nu mori cand faci masina cap coada.. tu cu mana ta .. ii faci tu kitul .. si .. nu-ti mai ajung banii sa ii dai o vopsea frumoasa ? - automat nu poti sa participi la tuning show ca faci o pla..
asa ca nu te mai mira atata... incearca sa te pui in locul altora.. care muncesc MULT mai ... ca sa.. ajung unde ajung.. ca sa ce ? sa vina ... x cu banii lu taticu , bunicu , mamica , gagica si sa.. ii fure locul .. nu zice nimeni ca nu e corect, asta-i viata, dar tot doare....
asa ca .. o fi invidie (putini o simt, SI mai putini o arata) insa.. stai tu calm .. ca mult mai multi ADMIRA ... decat invidiaza Insomnia , asa ca chill , exact cum iti zice Lucian , CHILL ! stai frate calm , incearca s-o gandesti de 2 ori pana sa te enervezi si sa. . n-are rost ! Toata discutia voastra aprinsa a fost .. cam .. degeaba scz, pai cat voi discutati \"aprins\" pe aici .. belgienii scuipa pe degetu mare si numara euroi ....
nu va mai certati voi ca aia si-au batut joc ma ..
pana una alta.. din cate vad.. a fost frumos , numai ptr partea cu drifting - cercuri - burn .. as fi venit .. si tot m-as fi simtit bine ..
din cate vad a fost frumos , comunitatea s-a .. completat... insomnia cu bijuteriile tzinute frumos sa le admire lumea
NSL Romania ! + Midnight Racers la cerculete fum spectacol si tot asa..
mi-e imi place tot ... \"tabloul\" asta.. sincer.. e chiar frumos ..

P.S: Bine ma gsiule ma .. doamne ce urla vr6ele ala.. ( sry , nu m-am putut abtine ... prea bine s-a jucat cu masina pe acolo )
Inca o intrebare : De ce nu l-am vazut niciodata pe AMA la o din asta de burnuri cercuri drifturi si etc. chiar sunt curios de cum ar evolua

- Copyright 2025 4Tuning -