Am citit cele 10 pagini , am luat 90% din filmele de pe site de la ITs cta, mai am cateva..
Ma bucur NESPUS de mult ... de ce vad... NSL MR - drifuri - cercuri , ursii urla ca nebunii si rup cauciucurile , GSI`u tine pedala numai in podea la bijuteria aia de vr6 a lui si tot asa..
la ceres s-a intamplat ce s-a intamplat ... si tot asa
din cate vad.. a fost frumos .. si .. e o placere sa vezi ce-a fost facut acolo unde era mult fum ..
in rest.. voi va certati .. din cauza lipsei de organizare.. nu organizarii slabe .. a LIPSEI de organizare.. a alora..
pai d`easta va certati voi ?
e normal ca insomnia au stat atata timp dupa formulare...
ei eram cu tuning showu ...
HAIu era cu cu cercurile si liniutzele..
si tot asa.. n-o sa-l vezi pe Hai`u sa stea ore dupa .. alea de inscriere..
cum n`o sa-l vezi pe shaggy .. (btw, apare si un scooby in insomnia? just kidding.. ) la burnuri , cercuri , linii ..
eu zic ca ... suntem mult prea lipsitit.. de... banutzi ca sa .. ai si aia .. si aia.. unii rup caucioacele si etc , altii stau cu masinile parcate ore in sir in timp ce lumea le admira masinile .. e perfect normal
iar polifem .. nush daca ti-am spus-o , poate m-am abtinut .. poate nu , insa.. nu tzi se pare normal ma nene ma .. ca .. UNU .. nush .. sa-ti dau un exemplu .. edy cu v12 .. stii ? masina aia care .. se cam tzine daca nu va face 350zu din insomnia ..
eh .. el tot ce face.. face din BANII lui .. nu banii nu gagicasa, mama lui , tatal lui , si tot asa .. cu MANA LUI MAI !! nu cu catalogu in mana .. si cu telefonu in cealalta si .. gata ...am comandat piesa.. am stat nush cat timp dupa ea.. si .. pfff am pus-o pe masina gata facuta ..
pai nu mori cand faci masina cap coada.. tu cu mana ta .. ii faci tu kitul .. si .. nu-ti mai ajung banii sa ii dai o vopsea frumoasa ? - automat nu poti sa participi la tuning show ca faci o pla..
asa ca nu te mai mira atata... incearca sa te pui in locul altora.. care muncesc MULT mai ... ca sa.. ajung unde ajung.. ca sa ce ? sa vina ... x cu banii lu taticu , bunicu , mamica , gagica si sa.. ii fure locul .. nu zice nimeni ca nu e corect, asta-i viata, dar tot doare....
asa ca .. o fi invidie (putini o simt, SI mai putini o arata) insa.. stai tu calm .. ca mult mai multi ADMIRA ... decat invidiaza Insomnia , asa ca chill , exact cum iti zice Lucian , CHILL ! stai frate calm , incearca s-o gandesti de 2 ori pana sa te enervezi si sa. . n-are rost ! Toata discutia voastra aprinsa a fost .. cam .. degeaba scz, pai cat voi discutati \"aprins\" pe aici .. belgienii scuipa pe degetu mare si numara euroi ....
nu va mai certati voi ca aia si-au batut joc ma ..
pana una alta.. din cate vad.. a fost frumos , numai ptr partea cu drifting - cercuri - burn .. as fi venit .. si tot m-as fi simtit bine ..
din cate vad a fost frumos , comunitatea s-a .. completat... insomnia cu bijuteriile tzinute frumos sa le admire lumea
NSL Romania ! + Midnight Racers la cerculete fum spectacol si tot asa..
mi-e imi place tot ... \"tabloul\" asta.. sincer.. e chiar frumos ..
P.S: Bine ma gsiule ma .. doamne ce urla vr6ele ala.. ( sry , nu m-am putut abtine ... prea bine s-a jucat cu masina pe acolo
)
Inca o intrebare : De ce nu l-am vazut niciodata pe AMA la o din asta de burnuri cercuri drifturi si etc.
chiar sunt curios de cum ar evolua