deci...omule...sa inteleg ca esti nationalist

...in primul rand n`am zis ca nu`mi place loganul...admir foarte multa masina dar dintr`un singur motiv..a reusit sa mai schimbe ceva in design si calitate...ca la fiabilitate e acelasi cacat....in al doilea prin postul meu si acel cuvant \"praf\" m`am referit la reactia ta vizavi de blak...te`ai simtit atat de ofensat de parca ai fi Printzesa si Dacia masina regala...dar daca u nu ai inteles asta..e problema ta!!!cat despre faza \"daca u itzi permitzi rolls i`atzi tu\" nu pot sa zic ca este decat cel mai mare defect in gandire pe care il poate avea un om...daca citesti atent sectiunea CAR STILYING ai sa observi ca 90% di persoane gandesc exact ca tine...daca zici ca nu`ti place masina si ca e KITCH ..se iau totzi de tine cu celebra fraza \"da cu ce masina ai ma ? nu vezi ca nici carnet n`ai\" ... ma rog nu mai continui ca n`are sens...
P.S. Rolex_Logan..keep in touch with reality!!!
P.P.S. il rog pe BabyBlue_EVO sau pe Gratzian sa stearga posturile lui blak , Rolex_Logan si ale mele...

dar maine...ca sa citeasca si Rolex_Logan si sa`i dam dreptul sa se apere!!! multumesc