hh..daca e pe 7 ianuarie..eu nu pot sa vin cu masina....si nici pe jos nuj dac ao sa am cum sa vin... so...eu pe 9 sunt programat la revizie...si deja am depasit cu 1000 km revizia..tocmai de aia...daca ar fi undeva dupa data de 9..ar fi mai bine..
okey baieti! atunci pastram ora si locul dar skimbam data! kiar sunt curios cine va veni!!! ne vedem atunci pe 14 IAN ora 19:00 la STADIONUL NATIONAL la capatu troleibuzelor!!!
ok baieti deci este stabilit sambata 17 ianuarie 2006 la ora 19:00 in fata stadionului 23 august intalnire crazy drivers bucuresti. asteptam toti membrii din buc. dc cineva nu este deacord cu aceasta zi , ora, loc sa vb acum sa sa taca pentru tot dea una .respect baieti
la multi ani baieti. fie ca 2006 sa aduca si aici la bucuresti ca si la suceava,bacau,iasi, mai multi membri, mai multe intalniri (desi pana acum nu prea au fost ) mai multe masini. si sper ca pe 14 ianuarie sa iasa cv fumos. numai bine baieti la trecerea dintre ani. petrecere cat mai fumoasa diseara. sa se lase cu :
respect tuturor