Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
la ora 9 amfacut rezervare in cismigiu la biblioteca........la 8 45 va rog sa fiti in fata la mc de la cismigiu 0722162508 ...va aste[t cu brate;e deschise
__________________ www.pcagroup.ro ........forta de munca de care ai nevoie !!
Ohoo ....asa baietzii mei de incredere putini ..dar buni ...dar sa se miste treaba ...astept telefonul vostru in seara asta macar sa imi dea unul dintre voi un apel .. sa vb cu voi bafta mare
eu nu vad dc nu......oamenii sa fie seriosi............nu ca robertzel ma cearta p mess ca nu facem nmk si cand este sa iesim el sta cu tovarashu la pahar de vodka acasa........aiurea......n oi fi eu cel mai bogat dar reuseam sa i fac cinste cu 2 3 beri.......rushinik
Robert ...nu ma asteptam ...mai ales din partea lui ...sper k la 4tuning days ..sa intre cu urechea in mana ....il iert de data asta avand in vedere k pana acum sia dat interes in Sv fatza de mine si de restul ..dar acum a fost urat ..baietzii mei ...ce sa va zic ...la multe inainte ..si Mirciule ..dami si mie idul tau de mess ..k nu te am in lista