Mai baietzi mai .....precum iam explicat mai demult si lui Aditza ...lucrurile astea dureaza putin ..nu ai cum sa devii prieteni si sa intelegi din prima cat de frumos e sa fii prieten si sa iti dai interesul impreuna intrun club ...o comunitate ...
Robert ...u ar trebui sa jtii dintre toti cum sta treaba ..ai vazut la Suceava ce si cum e ...ai vazut cum decurg lucrurile ...ce facem ..si cum traim ...ce se intampla ...ne ai pe toti de la Suceava prieten ...ai vazut cum a fost la inceput pt tine ...nu te stia nimeni ..erai speriat ..si nu jtiai ce se intampla ..dar ai ajuns sa ne cunosti ,..si ai ajuns si pe la mine pacasa ...am mers toti prin cluburi ...etc etc ...

..ai vazut cum e si cat de frumos e ...deci ...incearca sa faci la fel si la Bucuresti ...e greu cu intalnirile ..dak nu se face ceva frumos ...sa prezinte interes ...dar incet cu incet ...lucrurile evolueaza si se ajunge la ceva frumos

..
Bafta bucurestenilor ...cei vechi din Bucuresti stiu f bine cat mam implicat si cat de mult am vrut sa fac ceva frumos in bucuresti ...
Cu Respect ..al vostru Low