da mha, dupa 2-3 zile sau cine stie cate de munca si drum, sigur o sa fii in cea mai perfecta stare.. si o sa ai tot cheful.. ca doar esti pasionat, nu?
Pai pasiune aduce cu sine si chefu .... eu stiam k dak esti pasionat intradevar .... iti dispare oboseala instantaneu .... Glumeam !!! Mertan , sa nu iei asta in serios ... dar dupa un drum lung ... nuti mai vine sa mai faci alte sute de km
deja am dat-o si eu in offtopic(fuck)
R3SP3KT omule pentru noua achizitie! Belea.. Si cand ma gandesc la faptul ca mi-ai zisca ti-e greu sa stapanesti si cei 140 CP care deja ii aveai... Sa ai grija de frumusel Astept sa te vad cu el TUNED UP AND RUNNIG LIKE HELL BAFTA!
de fugit va fugi undeva prin primavara(luna martie cred si sper)dar pina atunci trebuie sa rezolv alte prioritati(kit ambreiaj ceramic,cutie 5 trepte,si suspensia fata intarita,suporti motor)
Am si eu cu ce sa ma inscriu, daca ma primiti in club. Am fost la o intalnire pe la Bacau, dar nu stiu daca sunt luat in calcul ca membru. Cand o sa am masina asa cum vreau eu, ne vedem mai des, pana atunci raspund la provocari cu motorul: ninja de 750 cmc. Sau cu sania pana da caldura.