![]() |
Diferite poze/filme legate de club, masini Crazy Drivers!
4 Attachment(s)
sa ne cunoasca si pe noi lumea! O sa incep eu primu` :shock:
This is my Seat Leon Competition. I Hope you like it. Pachet sport (suspensie, volan din piele, schimbator din piele, scaune sport) Instalatie audio Aura 8 boxe cu cd Climatronic Kit exterior Cupra Folie fata/spate omologata Urmeaza si alte modificari! |
Frumos, pe cand niste curse?! :D
|
La Suceava. Inca nu am o data clara dars e fac cam intr-o luna.
|
4 Attachment(s)
Si ale mele:
|
Renault Fluence
3 Attachment(s)
Masina la care visez si cu putin norok o sa o am. Sper sa va placa cateva date tehnice:
Technical Specifications: Engine Type: V6 Displacement cu in (cc): 214 (3500) Power bhp (kW) at RPM: 280(206) / n.a. Torque lb-ft (Nm) at RPM: 269(365) / n.a. Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: R22 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 179.4 × 73.7 × 54.2 Weight lb (kg): 3306 (1500) Performance Acceleration 0-62 mph s: 6.5 Top Speed mph (km/h): 155 (250) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. |
lemme introduce...
1 Attachment(s)
Iata`ma pe mine shi fetele mele: pai ce sa zik .. am o tigra fabricatie 98 , motor 1.6 16v are ceva modificari , tunata deasemeni .. nu am decat o poza la dispozitie acum, am fugit maxim cu ea 210 km / h .. e o masina usoara si simt ca ma ridic de la sol. Mai am un focus 1.8 tdi din 2001.. e o masina mai de familie , ma duc cu ea la pescuit ... sau cine stie unde la vreo petrecere eleganta.
|
salutam NET CAR-u! am sa pun si eu niste poze imediat ce masina va fi gata :lol:
|
3 Attachment(s)
Si masinutza mea
|
bravo stefane!... felicitari.. a iesit frumos foc...
8) :P :P :wink: 8) |
mai multe poze la
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=8345&start=45 |
Merci mult. Mi-au iesit ochii din cap pana a iesit asa.
|
a meritat, crede-ma! ;)
|
aloha!
SV-05-YBG ti-ai schimbat masina:)))
|
1 Attachment(s)
\"la rece\" niste cerculete cu spatele... nu e a mea masina, si nu puteam sa ma dau pe asfalt...
Schimbati extensia, lasati doar MPG pentru a viziona filmuletul. |
Nu. Nu am schimbat masina. De ce intrebi
|
All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2025 4Tuning