Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
Quote:
Originally Posted by PoToS
am mai chemat eu 3 fete..una e miss boboc de acu` 3 ani...:P LEgitimatii...cred ca ar fii mai bine cu real name..?
1.Cred ca a chemat toata lumea 2-3 gagici, o sa fie invazie pana la urma ...
2.Si eu sunt de aceeasi parere (real name).
3. sa va faceti rost si de o chestiuta de agatat in piept sau de gat, whatever. Eu am pe la servici una sau 2...
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren
Benzin...
pai, kamikazze sau Yonut fac layout-ul, il pun pe forum si vedem care va place mai mult, iar hellboy sau Vladutz le printeaza (se inteleg intre ei care are imprimanta mai k lumea).
Din pacate la servici nu am PowerPoint si nu pot deschide Attachul lui Yonut
Cred ca poza nu e chiar necesara, ca nu suntem de la Fisc. Rolul acestiu ecuson e sa ne poata identifica participantii la curse mai usor, sa ne ceara informatii cand au nevoie, etc. De aceea cred ca e nevoie de 2 chestii clare pe ecuson : (PRE)NUME si SIGLA CRAZY DRIVERS.
Asa te vreau, Alex mama.... Te inteleg si te sustin, la ce fata ai langa tine...
Aveti unde sa stati sambata seara spre duminica, sau mergeti la Botosani si veniti la curse de acolo?
Da, sper, poate reusesc maine dimineata yonut21 sau kamikaze sa faca o forma de ecuson si maine seara Vladutz sau hellboy sa le listeze sau daca nu sambata seara sa fie gata ca sa le avem la intalnire de la ceas de seara. E OK, baieti, credeti ca aveti suficient timp?
Quote:
Originally Posted by PoToS
da..stiu..mi-a spus aseara oricum vin cu el ca nu am cu ce altceva...poate ma dau cu tine daca vii cu skoda:P
da vrei sa te intrec sau ce?
numai ca nust daca reusesc sa ajung la aeroport cu ea intreaga
zilele astea o inceput sa se auda un zgomot ciudat la rotile din fata si nu mai tine frana de mana