Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Crazy Drivers

View Poll Results: Trebuia un topic de discutii?
sigur ca trebuia 33 68.75%
probabil trebuia 10 20.83%
nu stiu daca trebuia 5 10.42%
Voters: 48. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools
Old 27-08-09, 14:30   #736
PoToS

Stage 5
 
PoToS's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,052
Member of:
[Crazy Drivers]
[Opel]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava

da..multumim :P
PoToS is offline   Reply With Quote
Old 24-09-09, 07:46   #737
GMan

Stage 5
 
GMan's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 477
Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava

Avem o provocare la Cluj . Daca vreti sa-i dati curs va astept ---> https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1436...ie-2009-a.html



In 10-11 Octombrie 2009 va invitam la RACE WEEKEND CLUJ-NAPOCA.

Evenimentul combina 3 tipuri de concursuri automobilistice, in cadrul carora participantii vor avea ocazia sa isi demonstreze calitatile de pilot la concursul de indemanare, sa isi masoare puterea masinilor pe care le conduc in cadrul concursului inter-cluburi Dyno Race, sau sa participe la cursa nocturna de sprint paralel organizata pe 200 de metri de catre KO Racing.

Evenimentul va avea startul sambata 10 Octombrie la ora 9:00 la sediul firmei SPD ZOOM, unde cluburile sunt invitate la un concurs inedit DYNO RACE. Concursul consta in masurarea puterii la roata a autoturismului pe standul dinamometric Superflow AutoDyn30. Autovehiculele vor fi impartite in 3 categorii distincte: motor benzina – aspirat, motor turbo – diesel, motor turbo sau compresor – benzina. Fiind un concurs intre cluburi, fiecare club va inscrie 3 masini, cate 1 pentru fiecare categorie. Castigator va fi desemnat clubul care acumuleaza cei mai multi cai putere. Se vor putea inscrie doar autoturisme cu tractiune pe o singura punte.

Cel de-al doilea concurs, Cursa de Accelerare, se va desfasura sambata 10 Octombrie incepand cu ora 18:00, la Centrul Agro Transilvania din localitatea Dezmir de langa Cluj-Napoca.
Cursa de indemanare, organizata de catre *************, va avea loc duminica 11 Octombrie incepand cu ora 10:00, pe un circuit amenajat in parcarea Centrului Agro Transilvania din localitatea Dezmir. Acest concurs va fi destinat exclusiv amatorilor, pilotii licentiati doritori sa participe la eveniment fiind incadrati intr-o clasa separata care nu va conta pentru clasamentul general al concursului.

Regulamentele fiecarui concurs le vom publica in curand, impreuna cu harta traseului, lista partenerilor evenimentului si detaliile despre cazare pentru cei din alte orase care doresc sa participe.

Inscrierile vor incepe in data de 15 Septembrie si se vor face prin e-mail. Numarul de participanti va fi limitat la toate cele 3 concursuri.

Participantii vor avea instalate pe masini camere video on board, iar filmele vor fi publicate pe http://www.*************.
__________________
__________________
GMan is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -