marti sunt gata stickerele! (dimensiunea 14cm lungime, 5cm latime am zis sa nu fie nici prea mari..)o sa vedem cum fac sa ajunga la toti..
(urmeaza tricourile asa cum am promis)
Detalii:
Quote:
Insane Racers Club si ACR - DOLJ va invita pe 04 Decembrie pe Aeroportul din Craiova la DRAG PARADE! (curse de viteza in paralel)
Programul va fi urmatorul:
-10-12 prezentarea masinilor si premierea pentru cea mai populara masina (detalii in curand destre asta)l
12-15 curse de viteza
15-16 libere, SURPRIZA si drifturi;
16-... premierea castigatorilor de la liniute si drift.
Taxele de participare o sa fie:
-50.000 pentru spectatori peste 12 ani! Intrarea copiilor sub 12 ani este gratuita! Este interzisa intrarea copiilor sub 12 ani pe aeroport neinsotiti de parinti!
-200.000 pentru masinile din Craiova care nu apartin de nici un club;
-100.000 pentru masinile din Craiova care reprezinta unul din cluburile Craiovene (apartenenta unui club este confirmata de unul dintre membrii fondatori ai acelui club + prezenta stickerului clubului respectiv pe masina)
-Din partea casei pentru masinile din afara Craiovei;
e o coaja de mercedes 190d....pe care il detest...k nu mere bine...si numi place sal conduc ...numa face de rusine firma Mercedes cu defectele pe care le are :P ....