![]() |
cafeneaua membrilor crazy drivers
Membri Fondatori:
Alex23GAM (Seat Leon), SV-05-YBG (Fiat Coupe, Opel Astra), LaMishto Membri: Iuiu (Chevrolet Kalos) Fixxer (Opel Calibra) Ursuletzu (Renault Laguna) Aka (Opel Tigra 1.6 16v '98 / Ford Focus 1.8 tdi 2001) Gogu (Dacia Berlina 1.4 (deocamdata) / Ford Focus 1.9 tdci 2004) Aleks (BMW e46) Radhoo (Tico) golf II (VW Golf II) Heparu (VW Vento) Site-ul nostru este: http://www.crazydrivers.org/ |
LOGO SI NUMERE Crazy Drivers !
1 Attachment(s)
Logo.
In curand si altele! |
Numere Crazy Drivers
1 Attachment(s)
Numere.
|
unde tre sa le copii ca sa iti apara la semnatura ??urgent
|
Mai bine le scoti la imprimanta si le pui pe mashina :)
|
eu m-am referit la smnatura unde tre sa lea copii la profil :P
|
Tricouri CrazyDrivers, stickere, numere! cititi cu atentie!
Cate persoane vor tricouri cu CrazyDrivers ?
Sa faca cineva o lista sau sa posteze aici ca sa stiu cate fac. In scurt timp o sa fie gata si stickerele! |
Alex23GAM as vrea un tricou crazydrivers poti sa mi-l trimiti prin posta? ...
si un numar Crazydrivers daca se poate sa fie TM07VAL ms mult man |
Eu vreau tricou. Iar pana cand vom organiza la Suceava ar trebui ca tot staff-ul sa aiba tricouri. ;)
|
Cum arata tricourile ? ai vreun desen, schita ceva? culori , marimi.. ca stii tu ca nu suntem de marime universala, desi suntem in acelasi club :wink: Pune aici sa vedem. Eu unul vreau tricou cu siguranta, dar as vrea sa stiu cum arata ceea ce vreau :D Poate si un pret la tricou si la numere... Pe urma ii zic daca am bani si de numar . pm me daca e nevoie.
|
Vreau si eu tricou dar sa fie XXXL :D nu ca alea cu 4tuning care sunt numai pentru copii mici.
|
Si eu vreau de toate. Dar vreau sa vad un model. Si de asemenea, care este sigla pentru Stiker-e si pentru parasolar?
|
LaMishto cum imi pun la semnatura emblema crazydrivers ? .... o am pe comp dar nu stiu unde sa o pun si ce sa fac :) ms...
|
Discutii intre membrii Crazy Drivers din Timisoara
decoamdata sunt singurul membru Crazy :wink: din Timisoara incerc sa strang tot mai multi am prieteni cu masini faine si sunt de treaba o sa va anunt ..... fac o lista cu membri din Timisoara !
yeyeye BE CRAZY! |
Multa bafta.
Daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ne anunti. |
All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2025 4Tuning